• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Film olsun canim dizimiz var da su an izleyesimiz gelmedi 😊 valla fantastik haric hersey olabilir fantastik olunca esim dalga geciyo 🙄🙄

Haklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedense 💁🏼‍♀️
piyanist var guzel, purge var o da cok iyi özellikle 2 ve 3.filmi seri şeklinde bu , forrest gump iyi, pk var o güzel

Bizde 1. Oluruz dedik ama bebemmm olamadık malesef önümüzdeki maçlara bakacaz artık Hasibe bile kurtaramadı bizi :işsiz:
Evet ya sasirdim valla baya ucmussunuz bu hafta cünkü. Masallah çifter cifter eksi gördum ama neyse nasip degilmis 1.lik olsun siz gonlumun birincisisiniz :KK36:

Aaa o kadar var mi daha, 23 nisan gecesi de ilk sahur yanlış hatırlamıyorsam, hesaplı başladınız o zaman 🤗
Aaa o kadar azmi kaldi inanmiyorum ne cabuk gecti bi sene ya
piyanist var guzel, purge var o da cok iyi özellikle 2 ve 3.filmi seri şeklinde bu , forrest gump iyi, pk var o güzel
Tamam canim cok tesekkür ederim bakicam hemen 😊

Haklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedense 💁🏼‍♀️
Ne guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canım 😍😘
Icin daralinca yazsana hemen bana canim ben burdayim genelde
Gerci son haftalarda benim modum da düşük ama iki uc gundur daha iyiyim 😊😘

Ne guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canım 😍😘
Icin daralinca yazsana hemen bana canim ben burdayim genelde
Gerci son haftalarda benim modum da düşük ama iki uc gundur daha iyiyim 😊😘
Yazarim tabiki de fazla sıkmak istemiyorum dertlerimle saati kac paraysa söyle psikolog hesabi yapalim :D :D
Senin modun neden düşük?

Yazarim tabiki de fazla sıkmak istemiyorum dertlerimle saati kac paraysa söyle psikolog hesabi yapalim :KK70: :KK70:
Senin modun neden düşük?
Olsun canım her zaman dinlerim😍😘
Benim modumun dusuk olmasinin bu hafta biraz reglle etkisi varmis birazda ne yapacagimi bilmemek moralimi bozuyor bazen canım

Aaa o kadar var mi daha, 23 nisan gecesi de ilk sahur yanlış hatırlamıyorsam, hesaplı başladınız o zaman 🤗
Aslinda 29 subatta bitecekti ama ben seviye 6 yi 2 hafta uzatmak zorunda kaldim. Orjinal takvim su sekildeydi
FB_IMG_1566389812986.webp

Back
X