Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım. İyisindir inşallah. Menünü de çok beğendim içli köfte ve balık çok lezzetli yemekler yemişsin. Afiyet olsun
22 Haziran

Sabah 07.00 kuruyemiş peynir

Saat 10.30 kaymak az reçel dörtte bir simit peynir Menemen

Saat 18.00 bir lahmacun(Sipariş sadece fast food vardı en masumu buydu)

2 lt selensu82 selensu82
Günaydın kuzum
Bugünlerde uyuyamıyorum retro dan etkileniyorum muhtemelen ki o baş ağrısına dün gece de uyumadım
İyiyim ama şimdi 10 da spora gidicem
Dün gidicem diye buzluktan yiyelim dedik köfteyi çıkardık akşama da balık oldu artık
Menün de yemrk namına 1 lahmacun var o da olsun artık😆zaten karatay da 1 taneye izin veriyor

Günaydın fıstıklar :KK36: :KK36: :KK36:

Haziran bitiyor, temmuza çok daha güzel fit girmeliyiz, hadi bakalım yarışlarımız çoğaldı, 90 lar bir yandan 4. takım biryandan meydan okumalar fazla, hadi bizi gaza getirsinki kilolar gitsin, artık fazlalık kalmayacak

ilgilenenler için çarşamba egzersizlerini atacağım bunu yaptığınızda 30 dakika sürüyor
puanlaması 30 X 6 = 180 p. Puanı az gibi görünse etkisi çok fazla düzenli yaptığınızda şahane sonuçlar alacaksınız 1 ay sonunda farketmeye başlar 12 hafta tamamlandığında 2 beden incelmiş olursunuz :KK66:

Ancak E Elif_Eylul dambılları 3 kg ile yaptığı için 7 ile çarpıp 210 p olarak hesaplanmıştır.

Yoksa bu egsersizin hakkı 1 veya en fazla 2 kg dambıl ve puanı da 180 p :KK55:

Selam kizlar ben gun içinde pek firsat bulamiyorum girmeye ya
Pazartesi menüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta domates salatalik biber maydonoz dereotu peynir zeytin
2 dilim tam tahilli ekmek 2 bardak sekersiz cay
11.00
Sekersiz nescafe

13.00
Şekersiz türk kahvesi

17.00
Eltimlerle kahve keyfi daha
Şekersiz türk kahvesi
5 adet fındık

19.00
1 tabak menemen
1 kase salata
1 kase yogurt
1 bardak limonata
Zipzip- Zipzip-
Sporumda
Bacak egzersizleri 15 dk 90
Gobek egzersizi 17 dk 102
Leslie 2 mile 30 dk 90
8000 adim 90 toplam 402 puan
Su 2 litre
sportie sportie

Afiyet olsun canım hem menünü hem sporunu çok sevdim , kahveler çok olmuş selülitle ilgili problemin veya takıntın varsa fazla kahve zarar , tempo düşürmek yok süper

22 Haziran Pazartesi

Kahvaltı 12.00
2 haş yumurta
5-6 küp beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak fasülye turşusu
Az kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 d kavun

50 dk koşu bandında kardiyo = 300p
600 zıpzıp = 75p sportie sportie

canım afiyet olsun, menü de sporda gayet güzel, ancak sen bu kilonda takıldın, fazla ileri gidemiyosun, acaba yeni bir düzen mi yapsan mesela az sık mı yesen hani ??? bi fikir

22 haziran
9.30
Peynir
1 yumurta
Zeytin
Domates
Salatalık
Çökelek
13.30
2 içli köfte
Salata
19.00
Yarım levrek
2 kalamar
Salata
Su 3.5
Spor 20 dk kardiyo 120p
12 dk kol omuz sırt 72p
Toplam 192p
Zipzip- Zipzip- @hasbeenandgone sportie sportie

off çok lezzetli o levrek kalamar kuru kuru mu yendi acaba ???

Gelip minicik tatlış menümü yazayım😇
Sabah(09.30)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, salatalık, domates, maydanoz
Ara (16.30)
- 5 kaşık yoğurtlu tavuklu salata, 1 avuç leblebi
Akşam (20.00)
- 1 dilim pasta😙 (hemen açıklayayım doğum günümdü🙈)
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 40 dk cardio, 7000 adım
Toplam: 385 p sportie sportie

çok güzel canım tekrar nice güzel yılların olsun

Haziran bitiyor, temmuza çok daha güzel fit girmeliyiz, hadi bakalım yarışlarımız çoğaldı, 90 lar bir yandan 4. takım biryandan meydan okumalar fazla, hadi bizi gaza getirsinki kilolar gitsin, artık fazlalık kalmayacak

ilgilenenler için çarşamba egzersizlerini atacağım bunu yaptığınızda 30 dakika sürüyor
puanlaması 30 X 6 = 180 p. Puanı az gibi görünse etkisi çok fazla düzenli yaptığınızda şahane sonuçlar alacaksınız 1 ay sonunda farketmeye başlar 12 hafta tamamlandığında 2 beden incelmiş olursunuz :KK66:

Ancak E Elif_Eylul dambılları 3 kg ile yaptığı için 7 ile çarpıp 210 p olarak hesaplanmıştır.

Gunaydin 🤩🤩

kız ben dun senin attigini yapmadimkiii 5litrelik siselerle 15dk calistim ve yoruldum ama kollarim kalkmadikii sadece kol calistim silebilirsin puani canim dun sormustum grupta 7dedi kaptan oyuzdn oyle hesapladim

Sabah
2 ince akıtma
Peynir
Salatalık
2 çatal reçel

Ara yok

ÖÖğle
Salata tavuk
Yarım dilim ekmek

AAra
Galeta
1 kayısı

Akşam
5 kaşık makarna
Bol salata

1 Mil leslie
15 dk cardio
3000 adım

afiyet olsun canım, sporun güzel başladı, daha da artmalı bence leslie en az 30 dakika yaparsan güzel olur. Birde çok hamur işi akıtma krep aynı şey ve 2 tane yemişin biraz fazla, ayrıca akşama makarna yerine sebze veya et türevi olsaydı kurtarırdı, biraz karbonhidratı azaltıp yerine protein ve bol su koyabilirsin

Menülerim
21 haziran pazar
Sabah :mantarlı omlet yeşil zeytin domates biber paprika biraz peyaz peynir çay
Ara yok
Ikındı vakti arkadaş toplantısında kısır yeşil salata bir placa ve 5 bulgurlu sarma yedim
Çay ve türk kahvesi
Su :hiç ölçmedim ama 2 ye yakındır
Spor:1 saat yürüyüş

22 haziran pazartesi
Sabah;pide domates beyaz peynir yeşil zeytin bi çay kaşığı gül reçeli
Ara:1 avokado
Aksam saat 4.30 :bir tabak sehriye çorbası marul salatası ve bir tabak gulaş
Şu:2 litre
Spor :5000 adim 115 squat
Zipzip- Zipzip-

afiyet olsun canım, akşamları çok erken yiyip kapatıyorsun bu çok güzel, senden biraz daha spor bekliyorum, bölgeseller

Menüm

08.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim süzme peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

12.30
1 haşlanmış yumurta
2 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği

19.30
4 kaşık yoğurt çorbası
1 kâse salata
5 tane 1 tl büyüklüğünde köfte

Su 2.5 şu an 3e yaklaşıyorum. Spor 85 dk tempolu yürüyüş - 212 puan sportie sportie Zipzip- Zipzip-

afiyet olsun, gayet güzel yine cuma güzel sonuç alacağız bence devam böyle

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun 🌸 artık günlük tartılmaya geçtim dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş 🥴
Neyse asıl konum menü 22 Haziran
Kahvaltı 9.30
Eki Görüntüle 2653163

Ara 12.15
Eki Görüntüle 2653162

Ara 15.30
2 galeta 6 kiraz 3 erik

Akşam 18.15
Eki Görüntüle 2653161

Su 3lt
spor 3 tane halı yıkadım ev temizliği 3 4 saat

Zipzip- Zipzip-

canım afiyet olsun, menün de sporunda çok güzel, diğer sporlarını da kaydettim. veremedim deyip deyip durma, kilo veriyorsun, her gün tartılma, strese sokma kendini.

22 Haziran

Sabah 07.00 kuruyemiş peynir

Saat 10.30 kaymak az reçel dörtte bir simit peynir Menemen

Saat 18.00 bir lahmacun(Sipariş sadece fast food vardı en masumu buydu)

2 lt selensu82 selensu82

afiyet olsun minnak minnak yemişin yine

kız ben dun senin attigini yapmadimkiii 5litrelik siselerle 15dk calistim ve yoruldum ama kollarim kalkmadikii sadece kol calistim silebilirsin puani canim dun sormustum grupta 7dedi kaptan oyuzdn oyle hesapladim

sonuçta ağırlıklar 2 kilonun üzerine çıkarsa puan da ona göre artmalı , sende 3 kilo ile yaptın

Arkadaşlar ilgilenenlere spor programı çarşamba ve cuma hareketleri 🤩🤩🤩

2D90B68D-B493-460F-867B-C6B52E071FA9.webp CE0766B3-FD0B-4670-A003-64FCBB9669A3.webp

Back
X