• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazayımm

Sabah 08:00
2 bardak su
4 kuru kayısı
Saat 08:30
2 domates, 1 salatalık,
3 zeytin, kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 paket 30 gr lık tam buğdaylı çiya tohumlu çubuk

ÖÖğle : 5 parça karpuz, 50 gr kadar beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
18:00

4 kaşık meyveli müsli, 1 bardak süt, 1 ceviz 1 muz karışımı öğün geçiştirmek için yapıldı resmen yemek yemek istemedim

2,5 litre su bitti

Egzersiz

35 dk Tempolu yürüyüş _ 87,5 puan
30 squat _ 5 puan
300 bölgesel _ 42 puan
Toplam puan = 135,5
sportie sportie

Ben olsam komşudan rica ederdim.. hem böylece bir bağ oluşurdu 😊
Tanimiyor degilimki cocuklugum burada gecti ve hala yan komsumuz cocukkenki komsumuz🤣🤣🤣
Suan cerkez koyundeyim yarin duysa derki _ valaha didi didiii ne kadar ayip insan bir kapi citlatmazmi getirmezmi 🤣🤣🤣🤣

Tanimiyor degilimki cocuklugum burada gecti ve hala yan komsumuz cocukkenki komsumuz🤣🤣🤣
Suan cerkez koyundeyim yarin duysa derki _ valaha didi didiii ne kadar ayip insan bir kapi citlatmazmi getirmezmi 🤣🤣🤣🤣
Aynen sen tıkla kapıyı abla 😊

Menümü yazayımm

Sabah 08:00
2 bardak su
4 kuru kayısı
Saat 08:30
2 domates, 1 salatalık,
3 zeytin, kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 paket 30 gr lık tam buğdaylı çiya tohumlu çubuk

ÖÖğle : 5 parça karpuz, 50 gr kadar beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
18:00

4 kaşık meyveli müsli, 1 bardak süt, 1 ceviz 1 muz karışımı öğün geçiştirmek için yapıldı resmen yemek yemek istemedim

2,5 litre su bitti

Egzersiz

35 dk Tempolu yürüyüş _ 87,5 puan
30 squat _ 5 puan
300 bölgesel _ 42 puan
Toplam puan = 135,5
sportie sportie
Maden suyuda içtim az önce onu yazmayı unutmuşum ☺ yazarken içiyordum üstelik

Bende bugün regl oldum yawf🤦‍♀️ Benimde bugün canım kek istedi bugün🙈 ama yemedim🏋️‍♀️
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu. 🙋‍♀️
Benımde acayıp çektı üstelik gordon ramsay yemek videoları izlemez olaydım ağzım sulandı ama elimin avucumu yaladıM 🤣 sonra kapattım zaten bugün öğle Kemalpaşa tatlısı vardı yemedim artık tatlı çikolata bana ağırlık basıyor yemıyorum !! Alerjim olduğu hissetmeye başladım krizleri bi önlesem şöle derim migi senım alerjin var yeme!🤣🤣

Bnm çocuklarımda geçirmişti dikkat edin başka çocuklara da bulaşır yakın zamanda temas ettikleri var ise uyarın isterseniz 14 güne kdr kuluçka süresi var
Kuzenlerine bulaltırmışlardı ondan diyorum
Evet malesef bulaşıcı. Görüştüğümüz kişilerin önce yakın zamanda ateşlendi mi diye sordum. Sonra durumu izah ettim. Aslında kuzenleri ile ateşli iken bile görüştük teşhis konmadan. Drmuz ile konuştum bazen belirti göstermeyebilirmiş.
Canim tekli koltuk berjer ne varsa onda uyumayı tercih et...çok rahat olmayınca zaten fazla uyunmuyor....saati de iki tane kur gerekirse...
Inşallah hemen atlatır
Yatarak emiyor cnm. Haliyle onu emzirirken sızdım.Yoksa evde yapacak iş bulurdum bir şekilde.
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Hiç öyle deme , ben bu sene üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum, emeklilikte yeni meslek yeni başlangıç 😍 hayat beni bırakmadıkça ben bırakmayı düşünmüyorum 🥰

Harika bir motivasyon kaynağıdır 👍 süper

Selenim dikkat et seni yakalamama az kaldı 🤩

Varya acayip tatlı yedim bende 😅 ama çok güzeldi be 🤣

Baklavayı epey bi götürmüşün artık yemezsin umarın 😍

Cansın 😘😘😘 bayram tatili yaptım 🥰

Canım çok çok geçmiş olsun 😘

Süper bir eksi e tabi sen bunu hakettin harikasın 👋👋👋

Aslolan incelme bravo tebrik ederim 👋👋👋

Ben yarışalım deyince ıııhhh ama kaptanıma yanaşmalar hadi bakalım yazdım bi kenara 🤣🤣🤣

Çok çok geçniş olsun, benim yeğenim küçükken 6. Hastalık olmuştu, şu ateş bikaç gün sürüyodu sanırım, sonra kısmetse herşey yoluna girer 🙏

Kaptanım sen evelallah herşeye yetersin, bayram tatili yapalım dedik 😍

Çok geçmiş olsun canım

Ben bugün başladım taylan kümelinin 3 günde 3 kilo diyetine başladım 😍

Ne dünü ne evelisi geçen haftada kaldım
Neyseki tüm geçmişi temizledim

Zaten kaptanım sen ve lili nöbetteymişiniz 😍
Çok şükür ağır kısmını atlattık. Döküntüleri de geçirdik sayılır. Çok teşekkür ederim😘

Back
X