• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım tartın hep solda kalsın..kipraşma . Parmağının ucuyla tek tek basaraktan bade suzerekten çık...:super:
600 gr nedir ki iki çişe bakar. Hiiiiç kederlenme :21:
Hahaha ay ablaaa sabah sabah nesemi yerine getirdin güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün emi.
600 gram almış olmam imkansız yediğim içtiğim belli yani süt detoks yapam bugün ben gidicem.markete şimdi yeşil çayım kalmamış alam gelem barii :)

Gü nay dın ❤️❤️❤️
Çok iyiyim bugün 3. Günümdeyim yarın bomba bildirimle karşınızda olucam 🥳🎉🎈

Hepinize günaydın 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🌼
Günaydın ❤️
Günaydın ❤️
Hem pilav hem makarna poğaça kurabiye:confused::KK53: :KK20:
Neden onca spora rağmen veremediğini anladınmı 😍

Günaydın kızçeler :KK19:
Salı 55
Cuma 54.4
Zipzip- Zipzip- @hasbeenandgone
Ne güzel yaklaşıyodum sana açtın yine arayı 😍

Gü nay dın ❤❤❤

Günaydın ❤

Günaydın ❤

Anlamasammı duygusal kişiliğim bu kadar karbonu kaldırmaz üzülür :confused:

Tatlım tartın hep solda kalsın..kipraşma . Parmağının ucuyla tek tek basaraktan bade suzerekten çık...:super:

Alemsin Elhancım 🤣🤣🤣 ne güldüm yaa

Sana bir sır veriyimmi 😍 3 günlük diyetler oluyo ya, yok ilk adım yok toparlanma filan
Taylan kümelinin 3 günlük diyetinin 3. Günündeyim
Tam 58 ile başladım
51B7B7DD-CDFC-4CEC-975E-D464907B3D8B.webp

🤩🤩🤩

Gü nay dın ❤❤❤

Günaydın ❤

Günaydın ❤

Gel bak 52 yi zorayalım yanıma bir yandaş lazım😁

Alemsin Elhancım 🤣🤣🤣 ne güldüm yaa

Sana bir sır veriyimmi 😍 3 günlük diyetler oluyo ya, yok ilk adım yok toparlanma filan
Taylan kümelinin 3 günlük diyetinin 3. Günündeyim
Tam 58 ile başladım
Eki Görüntüle 2671745

🤩🤩🤩
Harika bir sonuç...ufurmeye gelmezsin artık..rüzgarlara dikkat et...incelicim bu kürü... :KK68: bayılıyorum sana.

Hahaha ay ablaaa sabah sabah nesemi yerine getirdin güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün emi.
600 gram almış olmam imkansız yediğim içtiğim belli yani süt detoks yapam bugün ben gidicem.markete şimdi yeşil çayım kalmamış alam gelem barii :)
Hep gül inşallah. :KK73:
Yeşil çay candır...al şifa olsun.
Azmin daim olsun bu ani çıkışlara da hiç takılma bildiğin yoldan dümdük devam et. :21: :21: :21:

Hep gül inşallah. :KK73:
Yeşil çay candır...al şifa olsun.
Azmin daim olsun bu ani çıkışlara da hiç takılma bildiğin yoldan dümdük devam et. :21: :21: :21:
Sapmak şaşırmak yok yola devam ben böyle çok mutluyum abla zor gelmişim bu zamana pes etmek caymak yok esim diyor sabrına hayranım dışarı çıkıyoruz tatlicilarin önünden geçiyoruz en sevdiğim görüyorum isim vermicem.
Bakıyorum öğle camdan esim diyor alayım yok diyorum bakinmakla yetiniyorum ben yemiş kadar oluyorum diyor vallahi kız sana helal olsun :D

Sapmak şaşırmak yok yola devam ben böyle çok mutluyum abla zor gelmişim bu zamana pes etmek caymak yok esim diyor sabrına hayranım dışarı çıkıyoruz tatlicilarin önünden geçiyoruz en sevdiğim görüyorum isim vermicem.
Bakıyorum öğle camdan esim diyor alayım yok diyorum bakinmakla yetiniyorum ben yemiş kadar oluyorum diyor vallahi kız sana helal olsun :D

Aferin sana , o tatlıyı yemiş olsaysın şu an da tadı çoooktaaan gitmiş bitmiş olacaktı birde sana hediye göbek yapı bırakarak, en güzelini yapıyosun, kendini alkışla tebrik et, her bir iradenin karşısında kendini daha çok sev ❤️

Suan kahvaltidaydik gülümseyerek okudum esim neoldu yine dedi okumak zorunda kaldim hakkınızı helal edin ikimizde baya gulduk🤣🤣🤣

Back
X