Sen bu dedigine inaniyormusun ne kadar bakabilirim bilmiyirum
Dedigini yapicam gelince dikkat ederim artik
Şimdi 1 saat eliptiğimi tamamladım , kocama dedimki kaç kilo olayım ? Vicdansız dedi ki 53
53,900 da olurmuş 53 le başlaması yeter dedi
E iyi buraya kadar , ne alıcan bana dedim
Demez mi bu kiloda 3 ay kalırsan alırım
Hele bunun dramınaçok oturunca kemiklerinde batıyor mu gurban?
Zipzip- sporti abla kesinlikle benim rakibim olmalı nolarsan bizi garşı garşıya getir
Benre dedimki yine dayanamayip giresun oncesi hedef koydum 61 buçuğa diye daha nereninn kilosunu verecen kemiklerin sayılıyor dediŞimdi 1 saat eliptiğimi tamamladım , kocama dedimki kaç kilo olayım ? Vicdansız dedi ki 53
53,900 da olurmuş 53 le başlaması yeter dedi
E iyi buraya kadar , ne alıcan bana dedim
Demez mi bu kiloda 3 ay kalırsan alırım
Kız yerim seni ben, beni yanında istemelisin karşında değil , ama sen bilirsin
Her türlü faz veririm
Benre dedimki yine dayanamayip giresun oncesi hedef koydum 61 buçuğa diye daha nereninn kilosunu verecen kemiklerin sayılıyor dedi
Kız yerim seni ben, beni yanında istemelisin karşında değil , ama sen bilirsin
Her türlü faz veririm
Gaz veririm demek istedim anlaşılmıştır umarım
Hadi gece gece bayramlık kıyafetimle bir foto atıyım gıcıklık dimiEki Görüntüle 2672413
Daha kim bildirecek ki en ağır top benim en hafif sen.daha da hedef bildiren olur yarın ekip tam tamamlansın gruplar oluşur
Sen daha hizli kilo vercegini biliyosun dimeeeKeşke o kilolarda bende öyle olsaydım.
Biran 3şerli falan yazmissinyaaa şerli insanlari grup yapalim anladimKaptanim grup yapalimmi hangi grup daha çok kilo verecek bakalım kilosu birbirine yakın olanlar 1 grup olsun 2 şerli 3 erli şeklinde az kişi oldugumuz için hangisi uygunsa artık ona göre
Allahım kendinide koymusmu neeee07 ağustos-4 eylül hedefleri
Sportie 55.9 => 56.0
donashippo 86.3 => 83.0
Eliff Eylull 66.9 => 66.4
Gulumse25 75.4=> 72.0
Zipzip- 56.9=>55.0
Gecmis olsun canim gel öpim gecsinBugün 4 gündür başım ağrıyor ya sabah ya akşam tutuyor Melet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?