• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar bugünden itibaren menü.listelerine.kendimde dahil olmak üzere dikkat edelim bayramda yaptığımız kacamaklara sayip kaçmaktan uzak duralim bu benim takım için geçerli diğerleri cokta önemli değil ulan ben bugün yürek yedim galiba :KK70::KK70::KK70:yine böyle gazlı birgunde birde listeye girmiştim hatırlıyorum :-):-):-)
Heeee o günü hic unatamam :olamaz:

Gir tabii ki. 😍.
Ben de sana bizden haber vereyim. Tam araştırma görevlisi kadrosu açıldı ALES puanı yetmedi eşimin canım. Yeniden girecek sınava bir de doktora yeterlilik sınavı olacak.
ALES i yetiştiremiyor eşim zaman yetmiyormuş taktik filan var mı sınavla ilgili önerebileceğin?
Eylül'de zaten listeye girecegim canım inşallah, zamanın dolmasını bekliyorum sadece. Ama bu hedef işine de dahil oldum şimdi.

Kadroyu kacirmaniza üzüldüm ama elbet daha hayırlısı olacaktır. Bu seneki sınava mi girecek, başvuru yapmış mıydı. Zaman konusu alese giren bircok kişi için sıkıntı oluyor ama en son süreleri uzattılar diye hatırlıyorum. Eşin sözelci mi eşit ağırlık mı. Açıkçası pek bir taktik yok onda, ben çok hızlı okurum o yüzden sorun yaşamadım. Eminim yapıyordur ama önce soruyu okusun sonra metni okusun. Metni iki kez okumak zorunda kalmasın.

Bu arada doktora yeterlik için de başarılar diliyorum. Beni en çok geren sınav oydu. İnşallah çok güzel atlatır canım onu da.

77.2 yım sabitim buda kahvaltim sonra spor

Eklentiler

• IMG_20200808_104528.webp
    IMG_20200808_104528.webp
    86,8 KB · Görüntüleme: 20
Back
X