- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Yok canım daha taşınmadım. Aynı ilçede olacağım zaten taşınıncada.
Canım yeni evine tasindin mi?.
Hayırlısı olsun evin.
Paylaştın mi ben niye herşeyi kaçırmışim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım daha taşınmadım. Aynı ilçede olacağım zaten taşınıncada.
Canım yeni evine tasindin mi?.
Hayırlısı olsun evin.
Paylaştın mi ben niye herşeyi kaçırmışim
Haşlanmış tavuk yicem sadece,çorbada sarımsak var hiç sevmemEvet canım sporun hemen sonrasında çok önermiyorlar ama yemek zorundaysan çok ta problem olmaz benim spor sonrası 1 saat kesin geçiyor bugün 1,5 saat oldu mesela
Sonuçta artı değilsinBu hafta daha güzel gider
Harikasın canım emeğin karşılığı geliyor süper
Çok güzel tebrik ederim 70 lere veda zamanı gelmiş
Canım eksin çok güzel tebrik ederim
Bazen takılır üzülme , bu hafta daha iyi gider
Bende artıyım canım regl bekliyorum bende bugün yarın
Çorba tabiki birde tavuk vardı dimi
Vay kaptanım sessiz sessiz şahane eksiinzamı atarım diyosun harikasın tebrikler
Off bu neacayip iyi vermişsin tebrik ediyorum harikasın
Yavaş mı 1 kilonun üzerinde vermişin harikasın tebrik ederim![]()
canım 75 doz kullanıyorum ve sadece 4 gün kullandım.. dr çok çok iyi dediSüper canım. Mulu ol sevin. bazıları 4 yumurtayı az görebilir ama bizim için çok iyi
Maşallah maşallah bence de çok iyi canım benimmcanım 75 doz kullanıyorum ve sadece 4 gün kullandım.. dr çok çok iyi dedi
ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum![]()
Canim icinden geldiği gibi davran sıkma kendini.ayy ne biliyim alışmamışım kendimi böyle görmeye![]()
Yolun daha çok başı ben hamileyken sekiz ay iğne vuruldum acayip sistim ama hepsi unutuluyor , psikolojinize takılmayın çok inanın geçecekBal0ncuk kuzuuummmmmmmmmmm
bu iğneler mahvediyor bizi yaa. Çok normal inan. Ben o gonal f vurduğun zaman ayy görmen lazim ota boka sariyordum sürekli ağlıyordum. Eşimin her dediği batıyordu. Son zamanlarda canım acımaya başlamıştı ona da ağlıyordum. Ağlayıp ağlayıp sonra güleceğiz
Haftanın en hızlısı biz miyiz?Listemizi paylastim kizlar
ikimizde buraya güzel haberler verelim sonrada gebelik kilolarını vermek için yarışalım inşallah :)Maşallah maşallah bence de çok iyi canım benimm![]()
çok haklısın... hep etrafıma neşe verecem diye bazen kendimi unutuyorumCanim icinden geldiği gibi davran sıkma kendini.
Duygularını özgürce yaşa.
Kim ne derse diye bakma.
Ben ergenlikle babamı kaybetmiştim.
Her gün okul çıkışı eve gidene kadar ağlar rahatlardim.
Allah'tan ev okul arası uzaktı .
Duygularımiz olmadan yaşamanın ne anlamı var ki?
eline sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmmListemizi paylastim kizlar
Aslinda 10 da paylaşacaktim ama dedim.az daha bekliyeyim :))Haftanın en hızlısı biz miyiz?
Tamam canim zaten doktor araştırma dönemindeyim kafamda iki doktor vardı onuda arastirirmBen medikal park latif küpelioğluna gitmiştim o buldu sorunumu, ondan önce 4 düşük yaptım bende bakılmadık test genetik kalmamıştı. cnm araştır istersen Bi. Hatta 3 arkadaşımı da götürdüm farklı sorunları vardı hepsinin ve çok şükür 3 üde anne oldu. Nasip kısmet bu işler tabii ama doktor önemli
gulmek kadar ağlamak da güzel bir duygu benceikimizde buraya güzel haberler verelim sonrada gebelik kilolarını vermek için yarışalım inşallah :)
çok haklısın... hep etrafıma neşe verecem diye bazen kendimi unutuyorum
eve gidiyimde ağlıyım bir güzel
eline sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmm![]()
Gonul rahatlığı ile paylaşimAslinda 10 da paylaşacaktim ama dedim.az daha bekliyeyim :))
8 e 3 dakika kalmadan paylasmiyorlar biliyorsun
Orjinal abla gelmeyecek galiba o yuzden paylastim
Çok geçmiş olsun eltim dikkat et kendine hastaneler çok sıkıntılı dış agrisida ayrica eziyet insanaHadi bakalım inşallah gelir canım. Beni de alt listeye ekler misin. 69.1 geldim bu sabah. Dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanıyorum. Onun haricinde iki gündür hastayım. Spora hemen baslayamam ama diyete başlıyorum bugün canım. Gelecek cumaya iyi bir eksi bekliyorum şimdiden, hastalık gidip antibiyotik de bitince.
İlk resmi hatırlamıyorum göre.bilirmiyim peki farkı merak ettimsülalenin tek kıvırcığı olmak bana nasip olmuş :) ayy inşallah daha çok maşallahlarınızı almak nasip olur![]()
Wc cikamadim bekliyorum
Benim tartıda fazla tartiyor 3 tl lik yumoş şişesine su doldurdum önce onu tartiyorum 4 küsür çıkıyor üzerinde bekletiyorum sifirliyor sonra tekrar tartiyorum 3 lt çıkınca ben tartiliyorum sende dene doğruyu bulursun canımTamamdır kaptanım
Basküle yeni bir pil almayı düşünüyorum. 1 ay oldu, eskimiş midir bilmiyorum ama yine de alıp bir de öyle deneyeyim haftaya![]()
Merhaba ben geldim. Bugün itibarı ile 89.5 oldumOrjinalisim ablayi bekliyorum bildirim yaparsa onu ekleyeceğim
Ama onun disinda suresi dolan yok canim
Bu hafta ortamamamiz kotu ilk 3 zor zaten![]()
Kilo bildirimim
Başlangıç 11 ağustos
Başlangıç kilo: 72.9
Bugün:70.5
Fark: 2.4
Yüzde 4 gün olduğu için hesaplamadım
Bu fazla kilo verme ilk günlerdeki ödem atımı
Asıl bundan sonrası önemli ama ilk günler de böyle hızlı düşünce bana çok motivasyon oluyor![]()
gunaydin kizlar☺
10 agusts 76.7kg
14 agustos 75.6 kg
fark 1.1 kg
yavas ve emin adimlarla yaglar cözuluyor![]()
Gayet güzel cnmm
Şimdi arkadaşlar kilo bildiriyorum ama nasıl bir haftada o kdr kilo verdin demeyin pilizzçünkü yoldan gelmiştim reglin ilk günüydü fln derken çoğu ödemdi..
Geçen hafta 79.2
Güncel 76.4
Fark: 2.8
Zipzip-
Hosgeldin ablacim ❤❤Merhaba ben geldim. Bugün itibarı ile 89.5 oldum![]()