• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım sporun hemen sonrasında çok önermiyorlar ama yemek zorundaysan çok ta problem olmaz benim spor sonrası 1 saat kesin geçiyor bugün 1,5 saat oldu mesela

Sonuçta artı değilsin ❤️ Bu hafta daha güzel gider ✌️

Harikasın canım emeğin karşılığı geliyor süper 👋👋👋👋

Çok güzel tebrik ederim 70 lere veda zamanı gelmiş 🥰

Canım eksin çok güzel tebrik ederim 😘

Bazen takılır üzülme , bu hafta daha iyi gider 🥰

Bende artıyım canım regl bekliyorum bende bugün yarın ❤️

Çorba tabiki birde tavuk vardı dimi 👍

Vay kaptanım sessiz sessiz şahane eksi 👋👋👋 inzamı atarım diyosun harikasın tebrikler ❤️❤️❤️

Off bu ne 😳😳😳 acayip iyi vermişsin tebrik ediyorum harikasın 👋👋👋👋

Yavaş mı 1 kilonun üzerinde vermişin harikasın tebrik ederim 👋👋👋👋😍
Haşlanmış tavuk yicem sadece,çorbada sarımsak var hiç sevmem🤔

ayy ne biliyim alışmamışım kendimi böyle görmeye :KK43:
Canim icinden geldiği gibi davran sıkma kendini.
Duygularını özgürce yaşa.
Kim ne derse diye bakma.
Ben ergenlikle babamı kaybetmiştim.
Her gün okul çıkışı eve gidene kadar ağlar rahatlardim.
Allah'tan ev okul arası uzaktı .

Duygularımiz olmadan yaşamanın ne anlamı var ki?

Bal0ncuk Bal0ncuk kuzuuummmmmmmmmmm ♥️♥️ bu iğneler mahvediyor bizi yaa. Çok normal inan. Ben o gonal f vurduğun zaman ayy görmen lazim ota boka sariyordum sürekli ağlıyordum. Eşimin her dediği batıyordu. Son zamanlarda canım acımaya başlamıştı ona da ağlıyordum. Ağlayıp ağlayıp sonra güleceğiz
Yolun daha çok başı ben hamileyken sekiz ay iğne vuruldum acayip sistim ama hepsi unutuluyor , psikolojinize takılmayın çok inanın geçecek

Maşallah maşallah bence de çok iyi canım benimm :KK200:
ikimizde buraya güzel haberler verelim sonrada gebelik kilolarını vermek için yarışalım inşallah :)

Canim icinden geldiği gibi davran sıkma kendini.
Duygularını özgürce yaşa.
Kim ne derse diye bakma.
Ben ergenlikle babamı kaybetmiştim.
Her gün okul çıkışı eve gidene kadar ağlar rahatlardim.
Allah'tan ev okul arası uzaktı .

Duygularımiz olmadan yaşamanın ne anlamı var ki?
çok haklısın... hep etrafıma neşe verecem diye bazen kendimi unutuyorum
eve gidiyimde ağlıyım bir güzel :D

Listemizi paylastim kizlar
eline sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmm :KK36:

Ben medikal park latif küpelioğluna gitmiştim o buldu sorunumu, ondan önce 4 düşük yaptım bende bakılmadık test genetik kalmamıştı. cnm araştır istersen Bi. Hatta 3 arkadaşımı da götürdüm farklı sorunları vardı hepsinin ve çok şükür 3 üde anne oldu. Nasip kısmet bu işler tabii ama doktor önemli
Tamam canim zaten doktor araştırma dönemindeyim kafamda iki doktor vardı onuda arastirirm

ikimizde buraya güzel haberler verelim sonrada gebelik kilolarını vermek için yarışalım inşallah :)

çok haklısın... hep etrafıma neşe verecem diye bazen kendimi unutuyorum
eve gidiyimde ağlıyım bir güzel :KK70:

eline sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmm :KK36:
gulmek kadar ağlamak da güzel bir duygu bence :KK54:
Güçlü görünmek için bende uluorta pek aglamam ama çok tikandiysam da salllamam.:işsiz:

Bir kere trafikte sürücü yol vermedi ise giderken o kadar çok ağladım ki anlatamam..:KK70:

Yol kapalıydı çalışma filan vardı gıcık bir adam yol savaşı yaptı benimle.:skandal:

Aslinda 10 da paylaşacaktim ama dedim.az daha bekliyeyim :))
8 e 3 dakika kalmadan paylasmiyorlar biliyorsun 🤣🤣🤣
Orjinal abla gelmeyecek galiba o yuzden paylastim
Gonul rahatlığı ile paylaşim :KK70:

Hadi bakalım inşallah gelir canım. Beni de alt listeye ekler misin. 69.1 geldim bu sabah. Dişim iltihap yapmış antibiyotik kullanıyorum. Onun haricinde iki gündür hastayım. Spora hemen baslayamam ama diyete başlıyorum bugün canım. Gelecek cumaya iyi bir eksi bekliyorum şimdiden, hastalık gidip antibiyotik de bitince.
Çok geçmiş olsun eltim dikkat et kendine hastaneler çok sıkıntılı dış agrisida ayrica eziyet insana

Tamamdır kaptanım 🌼
Basküle yeni bir pil almayı düşünüyorum. 1 ay oldu, eskimiş midir bilmiyorum ama yine de alıp bir de öyle deneyeyim haftaya 🤗🌼
Benim tartıda fazla tartiyor 3 tl lik yumoş şişesine su doldurdum önce onu tartiyorum 4 küsür çıkıyor üzerinde bekletiyorum sifirliyor sonra tekrar tartiyorum 3 lt çıkınca ben tartiliyorum sende dene doğruyu bulursun canım

Kilo bildirimim
Başlangıç 11 ağustos
Başlangıç kilo: 72.9
Bugün:70.5
Fark: 2.4
Yüzde 4 gün olduğu için hesaplamadım

Bu fazla kilo verme ilk günlerdeki ödem atımı
Asıl bundan sonrası önemli ama ilk günler de böyle hızlı düşünce bana çok motivasyon oluyor :halay::halay::halay::halay::KK73::KK73::KK73:
🧿🧿🧿👏👏👏👏 çok güzel
gunaydin kizlar☺
10 agusts 76.7kg
14 agustos 75.6 kg
fark 1.1 kg
yavas ve emin adimlarla yaglar cözuluyor🙃
🧿🧿🧿👏👏👏👏 Tebrikler
Günaydın
Geçen cuma 76.7
Bugün 75.9
Fark 800 gram
PAPATYAM PAPATYAM
Gayet güzel cnmm 🧿🧿👏🙋‍♀️

Şimdi arkadaşlar kilo bildiriyorum ama nasıl bir haftada o kdr kilo verdin demeyin pilizz 😁 çünkü yoldan gelmiştim reglin ilk günüydü fln derken çoğu ödemdi..

Geçen hafta 79.2
Güncel 76.4
Fark: 2.8

Zipzip- Zipzip-
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Süpermişşş

Back
X