Geçmiş olsun Hippo....Nasılsın kaptanımregl sarstı bu ay beni baya halsizim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Hippo....Nasılsın kaptanımregl sarstı bu ay beni baya halsizim
![]()

Ben elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadımBacağım ağrıdı yürüyüş ten
Bari elle tutulur bir kilo versem de emegime degse![]()
Canım çok teşekkür ederim, 21 eylüle kadar çok panik yapmaya gerek yok o zaman.Bugün şu saatte 3. Sınıflar in canlı dersi var ama sağlıklı bir bağlanma gerceklesmedi öğretmenimiz acıyor görüntü var ses yok
21 eylüle kadar bir önceki sınıfın telafi eğitimi olacak sonra 3. Sınıf konularına başlanacak
Teşekkür ederim Elhan abla.. kansızlık var ya.. baya bir baş dönmesi yaptı regl halsizlik doğal olarak..Geçmiş olsun Hippo....![]()
Tam göremedim ne olduğunu ama eğer düşündüğüm şeyse çin elması denilen bir bitki. Meyvelerini yerdik biz.Bu ne meyvesi bilen varmi?
Gecmis olsun canim sıcakların etkisi mi acabaNasılsın kaptanımregl sarstı bu ay beni baya halsizim
![]()
Yani panik yapmaya gerek yok ama ben yavaştan kızıma dersleri anlatmaya başlayacağımCanım çok teşekkür ederim, 21 eylüle kadar çok panik yapmaya gerek yok o zaman.
Bizde seni ozledik canim ❤❤merhaba herkese..
enerjim 2 gündür çok düşük bu yüzden buraya yansısın istemezdim
hepinizi özledim bol bol kilo vermeyi ihmal etmeyin![]()
Bacağım ağrıdı yürüyüş ten
Bari elle tutulur bir kilo versem de emegime degse![]()
bende öyleyim sakin ol belki ödemdir ben öyke dusunup maydanioz aldimBen elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadım
Gecicidir yaa niye kilo alasinki dikkat ederken birden bir giiderBen elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadım
Gecmis olsun canimNasılsın kaptanımregl sarstı bu ay beni baya halsizim
![]()
Acayip guzel bir agac meyvelerden resmen kiriliuir ise yara birseymi aceba dedim alivin minnak hali meyvesi oyle dusun canimTam göremedim ne olduğunu ama eğer düşündüğüm şeyse çin elması denilen bir bitki. Meyvelerini yerdik biz.
Sakatat sever misin? Beslenmene çok dikkat et kuzum.Teşekkür ederim Elhan abla.. kansızlık var ya.. baya bir baş dönmesi yaptı regl halsizlik doğal olarak..
kraliçem
Gülümsemeyi ihmal etme bebem.merhaba herkese..
enerjim 2 gündür çok düşük bu yüzden buraya yansısın istemezdim
hepinizi özledim bol bol kilo vermeyi ihmal etmeyin![]()