Menu yazarsam takimdan kovulurum![]()
Aaaa olur mu öyle.
Yazmazsan nasıl gidecek yağlar? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menu yazarsam takimdan kovulurum![]()
Su pazar gununu atlatayim da sonrasinda hem spor hem de yediklerime dikkat edeceğimAaaa olur mu öyle.
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnnnn hayırlı cumalar bol eksiler geçmişi bitirdim günaydın demeyi unuttum![]()
Yağ hangi yağ olmayan yağ nasıl gider senle ben kendi derdimize yanalım bacıAaaa olur mu öyle.
Kuş kadar yiyor inanma gizli gizli diyet yapıyorKim bilir neler yiyorsan![]()
Tebrikler canım eksidesinGünaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
Güzel vermişsin canımGeçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
Çok güzel vermişsin canımKilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ☺,
![]()
Süper vermişsinGeçen cuma kilom: 94
Bu cuma kilom: 91,6
Fark: 2,4
Yüzdesel fark: %2,55
Güzel vermişsin canım
En azından eksidesin canımSelam kızlar
Geçen hafta 69.5
Bugün 69.4
Ekside olmanda güzel canım bazen çok gider bazen azSelam hanımlar. Geçen hafta 87 idim. Maalesef
Bu hafta 86.4.![]()
Yag var canim daha ya ozellikle bacak ve basenlerde :)))Yağ hangi yağ olmayan yağ nasıl gider senle ben kendi derdimize yanalım bacı![]()
Dun aksam pirinc pilavi yedim hatta 2 gun ust uste yedim ilginc tarafi tartiya arti olarak yansimadiKim bilir neler yiyorsan![]()
Kus kadar yesem kilo da veririmKuş kadar yiyor inanma gizli gizli diyet yapıyor![]()
Nasıl bir bünye taşıyorsun el insafYag var canim daha ya ozellikle bacak ve basenlerde :)))
Dun aksam pirinc pilavi yedim hatta 2 gun ust uste yedim ilginc tarafi tartiya arti olarak yansimadi![]()
Her yediğimiz tartiya artı olarak yansisa ohoooo şişer patlar ölürüzYag var canim daha ya ozellikle bacak ve basenlerde :)))
Dun aksam pirinc pilavi yedim hatta 2 gun ust uste yedim ilginc tarafi tartiya arti olarak yansimadi![]()
Çözemedim bende canim daha bünyemi:)Nasıl bir bünye taşıyorsun el insaf![]()
Dogru diyorsunHer yediğimiz tartiya artı olarak yansisa ohoooo şişer patlar ölürüz![]()
Diger takimlari mi diyorsun yoksa bizim 1.ve 2. Grup mu canimYarışlar noldu gruplar nasıl vermiş kilo baktımkiZipzip-
anammm 2 ci olmusum 1 ci de olabilirim cik aradan @lili38İyi akşamlar arkadaşlar
son 2 gün kaldı Cuma ve Cumartesi
challenge kıyasıya rekabetle sürüyor, listede çok değişiklikler olduğunu görüyorum3 kişi şimdiden beni sollamış
Geçen haftaya kıyasla daha fazla efor sarfeden arkadaşlarımı tebrik ederimharikasınız
vücudunuza olumlu katkıları en büyük ödülümüz
Perşembe dahil listenin güncel durumu puan sıralamasına göre aşağıdadır
Üst sırada olanı geçmeye alt sırada olanla arayı açmaya bakıyoruz 2 gün daha aynı modda devam ediyoruz
Lili 38 1752p
Diyette 1525p
@Felicio 1275p
@sudem34 1224p
@PAPATYAM 1054p
@Orjinalisim 955p
@Faunaaa 950p
@missadangel 920p
Tesnim1903 803p
Yazagelen 580p
@snglmlk 485p (hasta oldu)
Aa bizim yarışda vardı demi ikiside olurDiger takimlari mi diyorsun yoksa bizim 1.ve 2. Grup mu canim
Birincilik zor gibi görünüyor bugun canım ama ortalamamiz guzel şimdilikAa bizim yarışda vardı demi ikiside olur![]()