• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese iyi akşamlar :KK36:
Sporumu yaptım geldim menümü yazayım
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta peynir zeytin ceviz 1 kuru incir
Ara 13:40 1 kupa kahve 1kare bitter
Akşam 18:00 4 tane etli biber dolması (kücük biberler) cacık 10 tane fındık 2 incir

Suyumu yazmıyorum çünkü ben çok su içerim normaldede 3 litre rahat vardir :)
Spor 60 dk yürüyüş 150 puan
N Nidsalii

Alışamayana sıcak zordur tabi, bünyeye göre değişiyor, sıcakta insanın eli ayağı kalkmaz , bende ters işte , ben doğumumu 30 temmuzda yaptım düşün nasıl sıcak, o zaman evde güney cepheydi, sıcak diye gıkım çıkmadı 😍 hamileler de sıcağı sevmez ya genelde, ama vücut ısım çok yüksekti 🤩
Allah'tan iki doğumumu da Ekim ve Kasım'da yaptım, kendimi yaz sıcağında düşünemiyorum 🥵
Süper canım afiyet olsun 👍

Pilatese bende devam ediyorum canım dün off vermişti bugün 5. Gününü yaptım , o çakışma başlangıç mı orta seviye mi sence ?

Regl zamanı nedense insan deli gibi tatlı istiyor

Bi ben yemedim bu sene aşure, veren de yapan da yok, iyi oldu bi bakıma 😍
Gerçekten çok şanslısın benim gözüme gözüme sokuyorlar :kk77:
Çok yorucu bi gündü okula gittim geç kaldım geç kalınca dersi uzattım biraz fazla uzatmışım 😅
Evi 💩 götürüyordu yemek yoktu çamaşır birikmişti oğlum ben okula gidince çok ağlamış her şey üst üste geldi 😅
Neyse ki hepsini yoluna koydum güzel de bir menüm var Bugün dün beyaz ekmeği değiştir demişti gruptan biri özür diliyorum adını unuttuğum için . Tam buğday ekmeği aldım okuldan gelince onla iki dilimden evdeki herkese tost yaptım ve acayip tok tuttu .
Sabah 09:00
Okulda bir bardak şekersiz nescafe 3 bardak şekersiz çay 4 de olabilir emin değilim (çay öğretmenin yakıtıdır )
12:00 kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost yanında bir bardak su
Öğlen 15:30
Fırında tavuk baget orta boy 3 tane ve fırında zeytinyağlı patates ekmeksiz .
Akşam yürüyüşe çıktım ama tempolu değildi spor yerine sayılmaz .
Acayip bi şişlik var üzerimde hissediyorum turşular şişim şişim şişirdi kör olmayasıca öyle de dadlı ki 😂
Şimdi bir kupa kiraz sapı çayı koydum onu içecem belki iyi gelir .
2 lt de su içtim yatana kadar 3 olur
Ne güzel , bizim okulda yasaklandı içecekler genelge sonrası, çay yok diye okula gidesim gelmiyor termos götüreceğim sanırım :kahve:

benimde kaynim evleniyor yazin kaderimiz bir😂 benim tahtim sallandi bile nispetler basladi😱 nispeti kaynana görumce yapiyor simdilik velhasil benden uzak allaha yakin olur mutlu olur beni görmezler hic ins🤗 yinede guzel fizikle halayda olma fikriiiii:super:
[/QUOTE]
Bu kadar olur aynı ben 😅 benim de nispet yapan kaynanam hele de şeytan görümcem 😈 Allah'tan yakın değiliz , düğünden sonra ben sağ onlar selamet ne halleri varsa görsünler 🙄 ben bir çatlatayım da fiziğimle sonrası cehennem 😅

Allah'tan iki doğumumu da Ekim ve Kasım'da yaptım, kendimi yaz sıcağında düşünemiyorum 🥵

Gerçekten çok şanslısın benim gözüme gözüme sokuyorlar :kk77:

Ne güzel , bizim okulda yasaklandı içecekler genelge sonrası, çay yok diye okula gidesim gelmiyor termos götüreceğim sanırım :kahve:

benimde kaynim evleniyor yazin kaderimiz bir😂 benim tahtim sallandi bile nispetler basladi😱 nispeti kaynana görumce yapiyor simdilik velhasil benden uzak allaha yakin olur mutlu olur beni görmezler hic ins🤗 yinede guzel fizikle halayda olma fikriiiii:super:
Bu kadar olur aynı ben 😅 benim de nispet yapan kaynanam hele de şeytan görümcem 😈 Allah'tan yakın değiliz , düğünden sonra ben sağ onlar selamet ne halleri varsa görsünler 🙄 ben bir çatlatayım da fiziğimle sonrası cehennem 😅
[/QUOTE]
yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile :KK50:

Ayy ben kıyamam sana yaa 😁 senin söylediklerinde ben de köpek görünce oluyor. Ahh köpekler çocukken neler ettiler bana 😊 kediler ne yaparsa yapsın vazgeçemiyorum onlardan ben de az suratıma tırnak yemedim 🤣 ama şunu fark ettim ki kedilerle aram iyi oldukça köpeklerden de eskisi gibi korkmuyorum artik. Yan komşum hayvan korkusunu bizim afacanlar sayesinde yendi
kız ben ilçede büyüdüm lise 20 dk mesafeydi yürüyerek sabahlari 5-6 köpek bana eşlik ederdi😁😁😁pek korkmam şükür hiç isirmadi 😁😁😁tırsa tırsa geçerdim yanlarından 😁😁😁ben hayvanlara elleyemiyorum bir tuhaf oluyorum 😁😁😁ama sirkte koca yılana ellemistim fotoğrafım var😁😁😁hatta oğlum boynuna sardı filan sirkteki görevli yaptı yani😁😁😁
doldum walla hamile kalmak icin ilac kilo dogum sureci kilo koca ilgi vermez kilo dertlenir kilo ..guzelim fizigi bozmaya odaklanmisim resmen ..kadin olmak zor..diyet sevmiyorum yemegi cok seven biri olarak cididi ciddi aciyip uzuluyorm halime..bir daha asla kilo almam verme sureci bitsin..resmen sana da acildim😊😊
canım burcun ne boğa deme sakın😁😁😁
Sağol canım benimde sizi bırakmaya niyetim yok :KK200:
:KK60:

Menüm
11:00 2 tabak kabak çorbası, 2 çiğ köfte, yarım lavaş
18:00 3 çiğ köfte, yarım lavaş, 1 bardak ayran
21:00 120 gr köfte, 4 kaşık patlıcan musakka, 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt, avuç içi kadar pide
Afiyet olsun menü güzel ama akşam yemeği geç olmuş biraz daha erken olabilirdi
İyi akşamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltisi:2 haşlanmış yumurta,2 domates, salatalık,biber,peynir,2 fincan yeşilçay
Ara:Sade nescafe
Akşam yemeği:Büyük kase tavuklu salata,bir kase baharatlı haşlanmış nohut
11000 adım: 165 puan
5 km tempolu koşu:45 dk:270 puan
Bugünün dersi 8dakikalik egzersiz 1set:100 puan
Toplam:535 puan
@Nidsalii, Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel
Herkese iyi akşamlar :KK36:
Sporumu yaptım geldim menümü yazayım
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta peynir zeytin ceviz 1 kuru incir
Ara 13:40 1 kupa kahve 1kare bitter
Akşam 18:00 4 tane etli biber dolması (kücük biberler) cacık 10 tane fındık 2 incir

Suyumu yazmıyorum çünkü ben çok su içerim normaldede 3 litre rahat vardir :)
Spor 60 dk yürüyüş 150 puan
N Nidsalii
Afiyet olsun menüde sporda güzel
selam kizlar menum kahvalti 10.00 disridaydim 2 dilim ekmek arasi tereyag kahve sutlu
öglen 13.00 aksamdan kalan nohut yemegi 5 kasik 2 yesil elma
aksam 18.30 somon 100 gr 1 tam patates 3 catal spagetti
spor 16.000 adim tempolu saat tutmayi unuttum bugun
bölgesel 20 dk
3 lt su
N Nidsalii
Afiyet olsun menü güzel bugün iyi yurumussn sporda güzel

8 eylül menü
Sabah domates biber 5 zeytin 2 kaşık lor 1 çay kaşığı tereyağ 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 2 incir
Öğle az kavurma az börülce 1dilim çavdar ekmeği
Ara yok
Akşam avuç ortası kadar köfte köz patlıcan salatası 1 dilim çavdar ekmeği 1 tane soğan halkası yedim bizimkiler hamburger menü yedi 😔😔😔
Akşam çayının yanında fındık badem
Dünkü video 100 puan
20 dk bölgesel 120 puan
8000 adım 120 toplam 340puan N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey 🥰

yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile :KK50:
[/QUOTE]

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla 😍 garantili 👍

Herkese iyi geceler:KK25:sporu bırakmaya geldim yarın birazcık zorlayacağız:KK52:
Screenshot_20200908-234128.webp
Sporumuz bu açamayacaklar için hareketler:KK49:
1599598063764.webp
1. Bisiklet 2. Popo kaldırma 3. Çapraz kol bacak 4. Yanlara eğilme mekik pozisyonunda 5.bacaklarla birlikte kapanma
Bu sefer yüksek efor yapıp 1. Hareketi 20 sn hızlı yapıp 10 sn dinlenip tekrar 20sn hızlı yapıyoruz bu şekilde 4 set yapıp ikinci harekete geçiyoruz aynı şekilde tekrarlıyoruz yanmayı çok güzel hissedeceğiz:halay: set sayısını ve süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz:KK74:

İyi geceler 💤
Menümü ekliyeyim 💕
Spor olarak 45 dk Leslie 180p
6000 adım 90p
Toplam 270p N Nidsalii

Eklentiler

• CB7813A6-79B6-4783-8D4D-13D6182A877A.webp
    CB7813A6-79B6-4783-8D4D-13D6182A877A.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 20
  • DB83D1EC-064D-4D15-9DB5-4EE8F861A731.webp
    DB83D1EC-064D-4D15-9DB5-4EE8F861A731.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 68E38ABA-7252-42F7-AF22-A72495EF91D4.webp
    68E38ABA-7252-42F7-AF22-A72495EF91D4.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
  • EA9BB2A9-FCD1-4A7B-A013-B9AEC533B4F9.webp
    EA9BB2A9-FCD1-4A7B-A013-B9AEC533B4F9.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 22
Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey 🥰

Takıl bana sporun alasını yaparsan taştan öte olup çatır çatır çatlatırsın valla 😍 garantili 👍
[/QUOTE]
😍😍 İzindeyim bundan sonra 🤩
Herkese iyi geceler:KK25:sporu bırakmaya geldim yarın birazcık zorlayacağız:KK52:
Eki Görüntüle 2687459
Sporumuz bu açamayacaklar için hareketler:KK49:
Eki Görüntüle 2687461
1. Bisiklet 2. Popo kaldırma 3. Çapraz kol bacak 4. Yanlara eğilme mekik pozisyonunda 5.bacaklarla birlikte kapanma
Bu sefer yüksek efor yapıp 1. Hareketi 20 sn hızlı yapıp 10 sn dinlenip tekrar 20sn hızlı yapıyoruz bu şekilde 4 set yapıp ikinci harekete geçiyoruz aynı şekilde tekrarlıyoruz yanmayı çok güzel hissedeceğiz:halay: set sayısını ve süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz:KK74:
🤩🤩🤩

Merhaba menüyü yazıp yatacağım.
2 kaşık menemen
2 kaşık omlet
2 bardak çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hibiskus
2bardak form çay
Akşam
Bir lase yoğurt zerdeçallı
3lt su
1 saat tempolu yürüme