- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Gece ne yediğimi bir bilsenGünaydın fıstıklar
Bugün perşembe , yarın tartıda güzel görelim istiyorsak bugün çooook hafif beslenelim sakin , dingin bir gün geçirelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece ne yediğimi bir bilsenGünaydın fıstıklar
Bugün perşembe , yarın tartıda güzel görelim istiyorsak bugün çooook hafif beslenelim sakin , dingin bir gün geçirelim![]()
İNŞALLAH.Geçmiş olsun, sevindim. :)
Şu mevzu bitse de dünyacanak kurtulsak. :)
ayy çok iyi ama niye böyle oldu anlamadımGeçmiş olsun canım, ayakkabın mı iyi değildi acaba
Aksam yemegini cok gec yeme bugun canim oda cok etkiliyorGünaydın herkese. :)
92 çıktım, geçen cumadan 400 gram fazla.
Şimdi diyorum ki glikojen depolarımı boşaltsam, öyle biraz kar etsem... Glikojen depolarındaki 1 gram karbonhidrat 3 gram su tutuyor, malum. Eğer dediğiniz gibi bira da ödem yapıyorsa zaten yarına biraz daha düşer. Mümkün olduğunca yürüyüş yapıp karbonhidrat yemeyeyim diyorum. Başka önerisi olan varsa alabilirim, yarına mutlaka ekside çıkmak istiyorum.
Geçmiş olsundün yine 12 bine yakın adım attım![]()
![]()
ama ayak altım su toplamış bugün yürüyemeyecem sanırım![]()
ipsiz atlama yapıyım bari
menülerime ceviz ve fındık ekledim![]()
selam bonus
bendede yan tarafta kemik çıkıntısı var... hayatımın en büyük sorunlarından biriGeçmiş olsunbende de aynı sorun oluyor sürekli. Benim ayakta kemik büyümesi var onun etkisinden oluyor genelde. sende sorun varmı. Yoksa ayakkabıdan olabilir belki
Aksam yemegini cok gec yeme bugun canim oda cok etkiliyor
Canım yürüyüşten başka sporum yok. Keşke olsaTesnim1903
Lili 38
sudem34 çarşamba sporlarını göremedim belki bildirimi unutmuşsunuzdur diye etiketleyeyim dedim
![]()
Elhan ablacım belki başka sporun vardır diye ben puanlamadım yoksa direk alıyım
![]()
Çok sevinirim teşekkür ederim.