• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah 🧿 sana hakediyorsun, çok çabuk ve çok güzel adapte oldun , doğruyu yanlışı biliyorsun, bu şekilde devam ettiğin sürece şahane yol alırsın ❤
Çok şükür biliyorum tecrübe diyelim daha önceki diyetlerimden öğrendim doğruyu yanlışı daha önce en fazla 5 kilo olurdu fazlam onu da hemen verirdim şimdi 18 kilo 🙂🙂🙂 yavaş yavaş veriyorum

Gulumse24 Gulumse24 cabuk buraya gel ben baklava istiyom hemde havuç olandan:işsiz:
IMG20200912231801.webp

Bundan da istermisin

Zipzip- Zipzip- kaptanım bakar canım 🥰
Ama hiç bozma istikrarını çok güzel gidiyosun
En bi favorilerindensin, kilodan çok incelmeyi net göreceksin çokkk yakında 😍
Teşekkür ederim
Valla koşuyorum ama nereye belki değil sezeryan göbeği biraz indi benden bagimsız gidiyor eritemedim bir türlü

Teşekkür ederim
Valla koşuyorum ama nereye belki değil sezeryan göbeği biraz indi benden bagimsız gidiyor eritemedim bir türlü
Emin ol sezeryan göbeği de gider dümdüz olur 2 ayda değil belki ama sabır sebat ve disiplibşe gider insta dan goozdeyle hesabını incele derim 2 çocuk annesi sezeryanlı bak bakalım nasıl gitmiş 🥰

Emin ol sezeryan göbeği de gider dümdüz olur 2 ayda değil belki ama sabır sebat ve disiplibşe gider insta dan goozdeyle hesabını incele derim 2 çocuk annesi sezeryanlı bak bakalım nasıl gitmiş 🥰
Ben dogum yapmadim ama o kadar güzel anlattin ki ben de merak ettim abla gidiyim de bakiyim :D

Teşekkür ederim
Canım bende de var dikiş aşağıda üst de top gibi şişmanken hamile gibi duruyordum şimdi 10 kilo verince şükür az kaldı oda en son gidecek belli acelem yok.Daha yağ var yakılacak 😁😁😁😁

İyi Akşamlar Hanımlar
10:00Sabah kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,şekersiz çay
Ara (2:00): 2 küçük armut,2 incir

18:00Akşam Yemegi :Salata icine bir kaşık makarna koydum

Turk kahvesi spordan yarım saat önce içince yağ yakiyormuş

10000 adım:150 puan
5.5 km (60 dk):360 puan
Toplam:510 puan
N Nidsalii ,[USER=785041]@Zipzip-
Yeni bakıyordum sporlara sportie sportie ablamda haklı 5.5 km tempolu yürüyüş hızı olur koşu olarak çok yavaş kalır sadece yürüyüş olarak mı yaptın abla

Felicio Felicio cnm biz yarın mı başlayacaktık eğer tam uyamazsam bn 1 gün fazla yapabilir miyim birde yakın bi arkadaşıma pzt başlıcaz dedim 🤐2 gün 1. Günü yapabilirim kız beni motive et dedi ayıp olur
Canım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklı 💕
Aslında o bana yanlış hatırlamıyorsam rakip olalım demişti bi aralar Felicio Felicio öyle miydi cnm???
Evet seni beğenip kestirmiştim gözüme 🤩
Hosbuldum :KK54: kpss den ciktim🤭

Hosbuldum canim gecen sene burda 12 kilo verip mezun olmuştum ama maalesef almak zorunda kaldim verdiklerimi :D insallah bu sefer kalici olcak. sevindim takimda benim gibi birisi olduğuna :KK73: senle güzel yarisilir dise dis :p

Geldim yettim düşünsünler :KK60:
Hoşgeldiniz 💐
Şu an pek kimseyi tanimiyorum canim farketmez o yüzden :KK54:
Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruz 💕
Siz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni 😍😍
Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrı 😍😍😍
Tabi ki seviyorum :KK60:
Onlar niye sevmiyo disli rakipsin diye mi :KK8:
Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. Oldu 🤩🤩🤩 grubu 1. liğe taşıdı senden de bekliyoruz 🤩🤩🤩
Bende bir rakip istiyoruuuummm 😫😫😫

@selensu82 @Elhan duyun sesimi hu huu

Kim ister benle rakip olmak 🤗
Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum 🧿🧿🧿
Tabi ki % bazında tatlım doğrusu da o zaten

Tamam yarın sabah tartılarımızda etiket yapıyoruz 🤩🤩🤩😘
Bende takip edeceğim iyi olan kazansın ❤️❤️❤️
Sen iki hafta önce geleydin görürdun samatayi 😁😁😁😁

seninki Felicio Felicio ya rakip oldu .Kıyasıya rekabet .😁😁😁😁Ara gazı ikisine birden verdim sonuç 🤣🤣🤣

felicio 1.75 yüzde ile kilo verdi sonngulen sonngulen 2 kilo aldı😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣
Hasta olmuştu ama 😔 antibiyotik kullanmak zorunda kaldı 😟
Benle rakip bu hafta beni patates 🥔 gibi ezecek 😁😁😁
Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştı 😂😂😂
:KK200: :KK200: :KK60::KK60::KK68::KK68::KK68:
Seni dw çoooook seviyoruz canısı.:KK68::KK68::KK60::KK60::KK200::KK200::KK9::KK9::KK9:
❤️❤️❤️ di mi ama çok seviyoruz onu sevin beni destekleyin 😂😂😂

Back
X