• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün ki listem;

Sabah 10

1 yumurta
Domates biber salatalık
Avuç ici kadar peynir
10 zeytin
Cay

Öğlen 14

3 form büsküvi
Çeyrek muz
2 mürdüm erik
Yeşilçay

Aksam 18.30

5 köfte (izgara)
4 ince dilim patates (fırında)
Bolll bolll salata

Dükkânı kapattım yeşilçay soda cay içerim yatana kadar. 2.5 litrede su 🤗
Guzel menu afiyet olsun canim 😘

Yürüyüşumu yaptim dönüyorum:spor:
Ne alemdesiniz bakayım dedim😁😁
Cumadan beri hiç tartilmadim yarın i çok merak ediyorum 🤣🤣
Bol sporlu bir pazar olsun herkese🥰
Ben cuma 67 idim. Cuma ve cumartesi yine diyet yapamadım, dün yoldaydim bir de. Bu sabah bı tartıldım 67.5. ödem de yapmışım. Hemen Felicio Felicio nun 5 günlük kamp menüsüne başladım bugün ama ödemin birazını attım gibi sanki.

Merrrrr haaaa baaaaa larrr :KK76: :KK76: :KK76: :KK45: :KK76: :KK76:
Nasılsınız kızlar:KK60:
Bn dün gece eşime sürpriz yaptım deniz kenarında bi yerde yemek yedik orada da otelde yer a yırttım 1 gece kaldık
Bugün de eşimin dgününü kutladık bi dilim de öyle pasta yedim haberiniz olsun :KK45:
Süper yapmışsın canım, güzel zamanlar olmuş. Eşimden beklediğim hareketler bunlar ama henüz göremedik 😂😂

Merrrrr haaaa baaaaa larrr :KK76: :KK76: :KK76: :KK45: :KK76: :KK76:
Nasılsınız kızlar:KK60:
Bn dün gece eşime sürpriz yaptım deniz kenarında bi yerde yemek yedik orada da otelde yer a yırttım 1 gece kaldık
Bugün de eşimin dgününü kutladık bi dilim de öyle pasta yedim haberiniz olsun :KK45:
Eeeee başkaa neler yaptin deheleeee:KK8::KK8::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
Süper yapmışsın canım, güzel zamanlar olmuş. Eşimden beklediğim hareketler bunlar ama henüz göremedik 😂😂
Cnm eşim hep bana sürpriz yapar ama kendi sürpriz sevmez😄11 yılda bu benim yaptığım ikinci oldu ama önce ya bn sürpriz sevmem dedi vırvır etti ama sonra çocuksuz uyuma bi pzr öğlene kdr yatma cazip geldi😄o yapmıyor ise sen yap ✌️sonra ben sana yaptım sen de içindeki öküzü kenara bağlada gel de😄elbet yapacaktır
Eeeee başkaa neler yaptin deheleeee:KK8::KK8::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Komiklikler şakalar efendime diyim delirme eler başka napiciğiz🤐🤔😄

Cnm eşim hep bana sürpriz yapar ama kendi sürpriz sevmez😄11 yılda bu benim yaptığım ikinci oldu ama önce ya bn sürpriz sevmem dedi vırvır etti ama sonra çocuksuz uyuma bi pzr öğlene kdr yatma cazip geldi😄o yapmıyor ise sen yap ✌sonra ben sana yaptım sen de içindeki öküzü kenara bağlada gel de😄elbet yapacaktır

Komiklikler şakalar efendime diyim delirme eler başka napiciğiz🤐🤔😄
:süslü: :süslü: :süslü: :süslü: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37: :KK37:

Ben cuma 67 idim. Cuma ve cumartesi yine diyet yapamadım, dün yoldaydim bir de. Bu sabah bı tartıldım 67.5. ödem de yapmışım. Hemen Felicio Felicio nun 5 günlük kamp menüsüne başladım bugün ama ödemin birazını attım gibi sanki.
Canım o menüyü buradan başka arkadaşımız önermişti sudem34 sudem34 iyi bilir 😟 sende tanirsin evvab ti nicki
Bir çok menü içinden onu seçmiştim ben menü bence çeşitli ve güzel menü sporu elden bırakmayınca kas kaybı yaşatmayan bir menü ama sürekli yapmaya uygun değil ayda 1 den fazla yapılırsa düşük kalorili olduğu için metabolizmayı yavaşlatır sanırım 😟

Back
X