- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Yok canım 4 yumurta büyüttük klomenle ama fıs çıktı hepsiIyi yapmissin canim bazen uzak kalmak daha iyi oluyor,bebek konusunda bir gelisme oldu mu peki
Tamam canjm yarin tartil baslangic kilosu olarak yairni aliriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 4 yumurta büyüttük klomenle ama fıs çıktı hepsiIyi yapmissin canim bazen uzak kalmak daha iyi oluyor,bebek konusunda bir gelisme oldu mu peki
Tamam canjm yarin tartil baslangic kilosu olarak yairni aliriz![]()
Seninkileri de gördümBenim yaptiklarimi da gordun mu ilerleme kaydetmis miyim![]()
Anladim canim hayirlisi olsun insallah guzel haberlerinide alacağızYok canım 4 yumurta büyüttük klomenle ama fıs çıktı hepsi![]()
![]()
Tesekkur ederim canimSeninkileri de gördümbayağı ilerleme var masallah
bende ne uğraşırdım sunumlarla ya
Nevreste kulagı çınlasın
![]()
![]()
Umarım insallah hakkımda hayırlısı olur yaAnladim canim hayirlisi olsun insallah guzel haberlerinide alacağız![]()
Ahhhh öyle dedin aklıma kazanamayan saç kavurmam geldiTesekkur ederim canim
Senin sunumlarida özledik cok guzeldi![]()
a
Ayyyy evet ey gezdim ey tozdum ama gene kürkçü dükkanına geri döndüma
Onca Gezdin tozdun yenimi aklına geldik![]()
![]()
![]()
![]()
Dedikodum yapiliyorrrrr
Dedikodu yapmadim gerçekleri söyledimDedikodum yapiliyorrrrr![]()
![]()
İvitttt ivitttt ben geldim seni cokkkk özledim yeminleEfendim bi çizgili sesi duydum sanki![]()
Napiyon nasilsin unuttun bizi neyseki instegramda görüyorum pek özlemedimAyyyy evet ey gezdim ey tozdum ama gene kürkçü dükkanına geri döndüm![]()
![]()
Ahahahhaha niye aleni söylüyorsun bari yalandan özledim deseydinNapiyon nasilsin unuttun bizi neyseki instegramda görüyorum pek özlemedim![]()
ADINIZ: birhatirasec :)
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 59
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: -
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet ama hatırlamıyorum:)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırması
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık![]()
İvitttt ivitttt ben geldim seni cokkkk özledim yeminle![]()
Niye öyle bir iylik yapimkiAhahahhaha niye aleni söylüyorsun bari yalandan özledim deseydin![]()
biraz gururumu oksasaydın nolurdu
![]()
Afiyet olsun canim menulerin yakinda duzene girecektir ilk is gunun nasil gectiSelam herkese.
Hoş geldin takıma. :)
Diğer arkadaşın tanıtma mesajını göremedim, sanırım daha yazmadı. O da hoş gelmiş. :)
Valla benim menüm bir acayip oldu bugün. 1 simit, 1 kutu proteinli süt, 1 tahıllı bar, bir protein bar.Civarda güzel restoranlar keşfedince daha iyi olacak.
Deniiirrrr çünkü özledim özlediiimmmUlan öyle pat diye denir mi![]()