• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetin nasıl gidiyor? Sporlarını görüyorum çok güzel devam ediyorsun sakın bozma olur mu?
Spor yaptigim zaman kaçamak yapmam ben enfazla bitter oda olmazsa olmazim 🤣🤣
5kilo hedefledim canim haftada 1kilo vermek istiyorum ama bakalim kismet 500versem yeticek bana

Bizde 31 ekim gecesi kombiye start verdik. Petekleri tek tek kontrol etti eşim. Camlardan ruzgar giriyor gibi. Onlara silikon cekecek. Acilan yere de sunger cekiyoruz her kiş. En dusukte 25 derece oluyor. Gecen kis cok sicakliyoduk bide giris kat altimizda otopark var. Ev ısınıyor ama yerler buz iste. Cocuklarda masallah hep yerlerde geziyorlar
Benim ev sobali ben anlamiyorum petek isini😁
Isçak ısçak oturuyoz🤣🤣

Ben de çok uyumaya başladım. 7,5 saat yeterdi, haftasonu en fazla 8.30 kalkardım. Şimdi kalkıyorum bir bakıyorum neredeyse 10 olmuş. Yaş ilerledikçe uyku ihtiyacının azalması gerekmiyor muydu ya, nerede yanlış yapıyoruz? :)

Şahane görünüyorlar, tam yoldan çıkartıcı. :KK53:

Onun için demişlerdir. Prospektüsleri ciddiye almak lazım. Okumadan trafiğe çıkılsa eyvah eyvah. Sabah Avcılar'da çok kötü bir kaza olmuş mesela, radyoda duydum. Bilinçli davranmak, ihmalkar olmamak lazım.

Ne ilacı bu uyku yapan?
Theraflu forte canım
Bir de aleve diye bir hap

Benim ev sobali ben anlamiyorum petek isini😁
Isçak ısçak oturuyoz🤣🤣
Babamlarin eski evi yani benim bekarlık evim sobaliydi
Evlenince kaloriferli ev tuttuk ilk bir sene 50 derece ısıda ben ısınamadım cidden ve çok kötü üşütmüştüm
Şimdi de sobalı bir eve gittiğimde sıcaktan nefes alamıyorum:D

Babamlarin eski evi yani benim bekarlık evim sobaliydi
Evlenince kaloriferli ev tuttuk ilk bir sene 50 derece ısıda ben ısınamadım cidden ve çok kötü üşütmüştüm
Şimdi de sobalı bir eve gittiğimde sıcaktan nefes alamıyorum:KK70:
Ayni durumdayim annemin petek üsüyorum üst-üste giyiniyorum ısınamıyorum evime geliyorum iligim kemigim isiniyo sanki aliskanlik 🤩

Leslieden daha hareketli biraz daha hizli yag yakimini daha cok sagliyo benim fikrim
Bakayim bende. Hemen yapamam da biraz kg atinca belki yapabilirim.

İlk 15dklik olani yaptigimda mahvoldum. Aylardir vucudum hantalliga alismiis ne olcak. Simdi biraz daha alisti

Back
X