Bakalim kullanmaya başladımKalca ya baldiralara yarar sağlar bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim kullanmaya başladımKalca ya baldiralara yarar sağlar bence
Yeni baslasik bu sekilde bildirimlere alisirsin zamanla canimAlışık değilim ya insallah unutmam. Kagidi bugunden hazırlayıp tartinin yanina koyayim![]()
İnşallah fayda saglar. Bende birazdan leslie yapcamBakalim kullanmaya başladım![]()
Evet alisirimda ilk birkac hafta riskliYeni baslasik bu sekilde bildirimlere alisirsin zamanla canim![]()
Bende yapıcam ödevler bittikten sonraİnşallah fayda saglar. Bende birazdan leslie yapcam
Sabah yine hatırlatırız canimEvet alisirimda ilk birkac hafta riskli![]()
Anladim yeni kural konmuş. Aslinda daha iyi olmuş tabi :)Sabah yine hatırlatırız canim
Zaten eksik yazili ve fotografsiz bildirimler kabul edilmiyor
Iyi oldu tabi ki ilk hafta acik ara birinci oldukAnladim yeni kural konmuş. Aslinda daha iyi olmuş tabi :)
Az gunes acti burda keyfim yerine geldi:))Benimde bugun spor yapasim yok sanki havadanmi ne![]()
Geceden beri yagyo burda canim karanlikAz gunes acti burda keyfim yerine geldi:))
Burasida sabahtan karanlikdi 2 saat oldu gunes kendini gosterdiGeceden beri yagyo burda canim karanlik
Aynen önemli olan yediğin halde yakmayı öğretmek vücuda sonuçta ne kadar birsey yemeden durabilirsn omur boyu kimse diyet yapamazHergün değişik bişey çıkıyo zaten
Evet öyle önemli olan yakmayı bilmek bende bol bol yaksaydım çok iyi olucaktıAynen önemli olan yediğin halde yakmayı öğretmek vücuda sonuçta ne kadar birsey yemeden durabilirsn omur boyu kimse diyet yapamaz
Ne güzel bir kilo buEki Görüntüle 2715805
Kizlar yeni fotograf çekmedim bende ki eski tarih siz yarin nickiniz ile birlikte gunun tarihi olan 06.11.2020 yazarak paylaşım yapmayı unutmayin
@PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903
@HuzuRRR
@madamhd
@sleepy angel
@Hepfitim
@Yazagelen
@missadangel
@Nidsalii
@buketx
@birazhuzurdu2008