Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hoşbuldum artık hayatımın diğer kalanı da inşallah 6 lı rakamları görmem çok sevindim çok mutlu oldum...Guzel eksi gormussun canim 1 gunde tebrik ediyorum 5 li rakamlara hos geldin![]()
Dikkat etmiyor buTam gidiyordum mesajını gördüm. Kaç kg oldun cnm sennnDikkat ettt
Inşallah inşallah sen çok beklemezsin en fazla 2 hafta sonra görürsünBende istiyorum o 5 Li rakamları![]()
Ben bugün niyet ettim 10000 adım atmayaEvde 10 bin adım atanlar el kaldırsın bi bakim ben Bugun evin icinde deli divane gibi gezmek istiyorum![]()
Katilamam belki ama destek olurum canimDiyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
Yazagelen
missadangel
madamhd
Hepfitim
sleepy angel
HuzuRRR
Kirmizi pabuc
N Nidsalii
selensu82
Berrfeelinda
incebellihatun
@birazhuzurdu2008
T timesinfinity
Sevgi22884550
Kahvesel
U UMUTLU5194
buketx
D Dileksnr
@icell_84
SonsuzUmut
misskokulumm
E Elif_Eylul
Gulumse24
Elhan
sonngulen
sudem34
Zipzip-
Uzaktan da olsa katıl kaptanımKatilamam belki ama destek olurum canim![]()
Favorilerime ekleyeyim canim en azindan spor ya da bir kac ogunle uymaya calisirim insallah katilim fazla olur guzel sonuclar alirizUzaktan da olsa katıl kaptanımSudem ve ben başlıyoruz başka katılmak isteyen olursa ayrı gayrı olmasın diye duyuru yaptım
umarım her zaman ki gibi güzel sonuçlar alırız
![]()
Diyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
Yazagelen
missadangel
madamhd
Hepfitim
sleepy angel
HuzuRRR
Kirmizi pabuc
N Nidsalii
selensu82
Berrfeelinda
incebellihatun
@birazhuzurdu2008
T timesinfinity
Sevgi22884550
Kahvesel
U UMUTLU5194
buketx
D Dileksnr
@icell_84
SonsuzUmut
misskokulumm
E Elif_Eylul
Gulumse24
Elhan
sonngulen
sudem34
Zipzip-
Leslie boosted dakikasi 10 puanKaptanımZipzip-
1.. sporlar geçen haftanın puanlarına göre mı hesaplanıyor??
2... eger hesaplaniyorsa ben leslie 30 dk hızlı yapıyordum onun puanının senle dakikası 4 puan olsun demistik
Boosted olarak sayılır mı benim yaptığım leslie??
3.. eğer hesaplaniyorsa bir de puanlari tekrardan paylaşır mısın???
Kaptanımızın belirlediği adım Leslie ve bölgesel o konuda o tarafa tabiyiz canımBen de katılamam canım geçen seferkine zaten emzirdigim için katılmamıştım bu sefere de aynı nedenden dolayı ama spor olarak belirleme yapılırsa ona uyarım
Benım kendimden ümidim yok ama bu lısteleri yapıp kesin uyunca kılo veriliyormu?Diyet Kamp Duyurusu
Merhaba
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
Yazagelen
missadangel
madamhd
Hepfitim
sleepy angel
HuzuRRR
Kirmizi pabuc
N Nidsalii
selensu82
Berrfeelinda
incebellihatun
@birazhuzurdu2008
T timesinfinity
Sevgi22884550
Kahvesel
U UMUTLU5194
buketx
D Dileksnr
@icell_84
SonsuzUmut
misskokulumm
E Elif_Eylul
Gulumse24
Elhan
sonngulen
sudem34
Zipzip-
Süperrrrrr
Kaptan cildirdi
tüm leslie puanlarinda kampanya yapiyorum
her leslienin dakikasi 10 puan
Dun bildirim yapmadin canim uyguladigin sistem ise yaradi miBenım kendimden ümidim yok ama bu lısteleri yapıp kesin uyunca kılo veriliyormu?
Daha öncede yaptık en kötü veren 600 gram falan vermişti diye hatırlıyorum canım 2 kg yakın bile veren olmuştuBenım kendimden ümidim yok ama bu lısteleri yapıp kesin uyunca kılo veriliyormu?