• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı olsun canım 🌸 bir yastıkta kocasınlar 🌸

nereye gidiyorsun ? Gitme.
Çok uzun eleştirdiniz bende şüpheye düşmeye başladım ama etkiye tepki diye birşey var olaylar böyle gelişti diyelim
Dolunaydan hepimiz gergin olabiliriz bence karar almak için doğru bir gün değil 💕💕💕

@incibilal Bu hafta az oldu cnm ama onumuzdeki hafta duzene girecek. Regldim zaten yni bitiyor hayirlisi bakalim.sen beni gecmissindir😂

Haftaya 2 katı 3 katı bekliyorum senden mesaj biraz kaydı ama❤️

Günaydın doğasever dostum ❤️❤️❤️

Nickini değiştirmişsin güle güle kullan canım 🌸🌸🌸🌸
Canım sağol 😘😘😘
Günaydın ☀️☀️☀️☀️
yılın son günü güzel geçsin hepimiz için ❤️❤️❤️❤️
Inşallah öyle olur ❤❤❤
Günaydın ⚘⚘⚘⚘
Arkadaslar herkes kendine iyibaksin yolun sonu banada göründü Zipzip- Zipzip- senin emegin bende çok büyuk kalin saglicakla
Gitme kuzum biz seni seviyoruz ❤❤❤
Günaydın 💕
Değerli 6.takim üyeleri
Günaydın canım...😘😘😘

Allah aşkına giden sessizce gitsin valla dır dır dır bi susmadınız ben yaşlıyım kafam götürmüyo artık :KK48:
olayımıza dönelim daha kimse bişey yazmasın yahu bizede yazık oku oku bitmedi
hiç mi dert yaşamadınız yaa en ufak şeyler büyüyo da büyüyo bu ne:KK23:

Kg. veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederimmm hatice özellikle seni harikasın canım :KK9: :KK9: :KK9:

Canım kaptanım Zipzip- Zipzip- böyle gelmek istemezdim ama çok kilo aldım pazartesi diyetisyene başlayacağım ne zaman gruba dahil olabilirim 🤗🤗🤗🤗
Bu nicki nereden hatırlıyorum, tabiki geçen seneden hatırlıyorum 😂 Demek ki o dönem zayıflayanlar hep geri dönecek, aynı benim gibi.
Hoşgeldin canım 😍

Zipzip- Zipzip- kaptanım tilki misali senin dükkana dönüp duruyoruz, aman galeyana gelip kepenkleri indirmeyesin 😂
iyi ki varsın sen :KK22:

Allah aşkına giden sessizce gitsin valla dır dır dır bi susmadınız ben yaşlıyım kafam götürmüyo artık :KK48:
olayımıza dönelim daha kimse bişey yazmasın yahu bizede yazık oku oku bitmedi
hiç mi dert yaşamadınız yaa en ufak şeyler büyüyo da büyüyo bu ne:KK23:

Kg. veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederimmm hatice özellikle seni harikasın canım :KK9: :KK9: :KK9:
🤭🤭Teşekkür ederim ablacım🥰🥰🥰🥰😘😘😘

Bu nicki nereden hatırlıyorum, tabiki geçen seneden hatırlıyorum 😂 Demek ki o dönem zayıflayanlar hep geri dönecek, aynı benim gibi.
Hoşgeldin canım 😍

Zipzip- Zipzip- kaptanım tilki misali senin dükkana dönüp duruyoruz, aman galeyana gelip kepenkleri indirmeyesin 😂
Evet iyiki varsın kaptanım hic bi yerde yoktur senin gibisi ☺️☺️☺️😘😘😘😘😘

D Dileksnr canım bişi soracağım sana afedersin büyük wc her gün oluyor mu senin ya da bu hafta günlük muhakkak çıktın mı mesela.. sen yapacağını yaptın spor ve öğünlerinle maşallahta vücutta yapacağını yapmış bence
Ben 5.6 defa çıkıyorum büyüğe 🤭🤭🤭
Yemek ten sonra özellikle çıkıyorum 🤭🤭🤭

Canım kaptanım Zipzip- Zipzip- böyle gelmek istemezdim ama çok kilo aldım pazartesi diyetisyene başlayacağım ne zaman gruba dahil olabilirim 🤗🤗🤗🤗
Canim hosgeldin kac kilo oldun🤭ahh bi ara seninle kizimin pantalonlarina bile giriyorum diye muhabbet ediyoduk niye böyle oldu😐 ama yine olur hatta kalici olur inaniyorum sen yaparsin🤩
Hoşgeldin canım 😍

Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmen :D inaniyorum olacak hepsi geri gelecek🧘🏼‍♀️

Ben 5.6 defa çıkıyorum büyüğe 🤭🤭🤭
Yemek ten sonra özellikle çıkıyorum 🤭🤭🤭
haftada 5.6 demi evet de bana :KK48:
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaa Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette

Geçen cuma = 68.9
Bugün = 66.2
Fark = 2,7 kg
Yüzde= 3,918
Zipzip- Zipzip- Kaptanim gözüm Tesnim1903 Tesnim1903 yerinde demiştim 🤩🥰

Eklentiler

• 20201231_120453.webp
    20201231_120453.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 29
haftada 5.6 demi evet de bana :KK48:
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaa Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Bağırsak deyince iştahım kapanıyor 😂😂😂 doğru ismi bulmuşsun canım ❤️ Sen bu konuda bilgilendir beni elinde kür vs varsa birlikte Özel bir şeyler hazırlayalım güzel grubumuz için 💕

Bağırsak deyince iştahım kapanıyor 😂😂😂 doğru ismi bulmuşsun canım ❤️ Sen bu konuda bilgilendir beni elinde kür vs varsa birlikte Özel bir şeyler hazırlayalım güzel grubumuz için 💕
haklısın ıyyy lı bir konu :D
o halde isim bağırsak kampı olsun...
günlük yenecek yiyecek vs. kabataslak bir liste hazırlayım ben sizlerle ekle çıkar yaparız tamam mı...
çünkü her gün aynı şeye alışıyo bağırsak çalışmaz oluyo
her gün değişik bişiler olsun diyorum
teşekkürler canım

Back
X