- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gordum gordumBenim belimin oyuntusu meydana çıktı pazartesi ölçüm için sabırsızlanıyorum
Masallah sen azimlisin zaten biliyorumPazartesi tam 1 ay olacak
Aynen ya ben hiç fark etmiyom akşamları 3 günden beri zor yazınca
Masallah sen azimlisin zaten biliyorum
Haberim var canim ozelden yazdi
Kıçımı kaldirsam yapcamdaSende sporu salma çok faydası var çok az karnım kaldı ama bacaklarım biraz daha kalın
Ozaman gelince menu listesine yaz carpilar gozumuzu almasinHaberim var canim ozelden yazdi
Silmeye usendimOzaman gelince menu listesine yaz carpilar gozumuzu almasin
Kaldır o zaman saldı mı gidiyorKıçımı kaldirsam yapcamda
Bence guzel eksi ile geleceksin canim inaniyorum sanaValla cumaya düşmezsem yemediğim tatlıların hepsini yicem kaptanım haberin olsun yoksa kendimi yicem
İnşaallah ya valla çok istiyorum menuleri de iki gün yer değiştim ona göre bakıcam artıkBence guzel eksi ile geleceksin canim inaniyorum sana
Emin degilim cnmBu kadarda çok kötü değil. Turşu ödem yapmıştır. Yarın gider. Listete girmek istemiyor musun? Neden rahatlık olsun.
Bizim evde hic eksik olmazki cuko ıvır zivir :)) ben almasamda oğlan esim alırAblacım at o cukoları gözünün önünden ben öyle yapıyorum aşagı kanıma kaynanama veriyorum
Filiz ne alemdeSende sporu salma çok faydası var çok az karnım kaldı ama bacaklarım biraz daha kalın
Ben yokum yokEmin degilim cnmbi gireyim diyorum daha disiplinli olur, salmam kendimi
Bi de o kadar sikmasamki, cabukmu bıkarim diye düşünüyorum
Bizim evde hic eksik olmazki cuko ıvır zivir :)) ben almasamda oğlan esim alır
Filiz ne alemde
Niye tartilmiyor bu kiz
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?