• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar cok özür dilerim ilk haftamdi bugün ama ben kilomu bildiremedim...siteye girdim sabah ama SITEYE ulasilamiyordu...baya ugrastim cok hevesliydim cünkü 800 gramm gitmis 5 günde...uzun süredir 59 kilolari göremiyordum...ama hevesim kursayimda kaldi...:43::43::43:

ayy safişş iki dak bıraktık buralarııı koptum yaa sen çok yaaşa emii.D:D

yavrummm sen bana beyonce ninkinden gönder:D ben giyrim:D:D:D
nihahhaha

simoşum sen kaç yaşındasııınnn

düşünmen için sana zaman veriyorum
acele karar verme
herşey yeni yıl için
hadi bakalım şimdi düşün
:1: :1: :1:

iyide kuzum seçsem ne olcekki,yeni yılda reglim ben büyük ihtimal.:26::26:..jartiyer kırmızı,ben kırmızı elimde mikrofon bana kırmızı çok yakışıyorrrrrrr diye gezinip dururum artık:1::1:

kizlar cok özür dilerim ilk haftamdi bugün ama ben kilomu bildiremedim...siteye girdim sabah ama sıteye ulasilamiyordu...baya ugrastim cok hevesliydim cünkü 800 gramm gitmis 5 günde...uzun süredir 59 kilolari göremiyordum...ama hevesim kursayimda kaldi...:43::43::43:

tebrik ederim canım . üzme kendini haftaya girersin listeye inşallah .

:46: huhuuuuu la isla bonitaaa diyorum sana safişimmm:D

incesazda çok severim:D

kizlar cok özür dilerim ilk haftamdi bugün ama ben kilomu bildiremedim...siteye girdim sabah ama SITEYE ulasilamiyordu...baya ugrastim cok hevesliydim cünkü 800 gramm gitmis 5 günde...uzun süredir 59 kilolari göremiyordum...ama hevesim kursayimda kaldi...:43::43::43:

canım üzülme cumalar bitmedi yaaa :1:

ayy safişş iki dak bıraktık buralarııı koptum yaa sen çok yaaşa emii.D:D

yavrummm sen bana beyonce ninkinden gönder:D ben giyrim:D:D:D
nihahhaha

simoşum sen kaç yaşındasııınnn

ben çok yaşıyım emiiiiiiiiiiiii :33: :33:

sen iste ben gönderirim can can seve seveeee :66: :66:

iyide kuzum seçsem ne olcekki,yeni yılda reglim ben büyük ihtimal.:26::26:..jartiyer kırmızı,ben kırmızı elimde mikrofon bana kırmızı çok yakışıyorrrrrrr diye gezinip dururum artık:1::1:

ooyyyyy deme yaa olmadı şimdiiii
diyom sana geciktirici kullan
yada sadece üç dört gün d.k. hapı kullan birşey olmaaazzzzzzz
bu sizin evli olarak ilk yılbaşı geceniz olacak özel olması gerekkkk :69: :69:

28 canııım :78:

meaşallaaahhh bebeymişsin dahaaa :nazar: :nazar:

mikrofona da kırmızı tüyler yaparsın tamam olur :1:

nihahahaha :60: :60:

çıtır simoş ablaaamsın ozamaaan:D

senin yaş kaçtı bakiiimmm :35:

:46: huhuuuuu la isla bonitaaa diyorum sana safişimmm:D

incesazda çok severim:D

diyorsunnnnnnnnnnnnnnn :62: :62:

CANLARIM
benim mesai biter ben kaçar
kendinize eyi bakın anacım....
byeeee.....
sizi çooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
iyiki varsınız neeennnnn :69: :69: :69:

nazcim bende su monti diyettini cok duydum ama bir türlü basliyamadim...biraz dikkat isteyen bir diyet sanirim...nelere dikkat etmek gerekiyor?

sadece sabahları ekmek yiyebiliyoruz oda tam buğday ekmeği olacak . her öğünde mutlaka bir süt ürünü ve salata olacak . ekmekle yumurta yenmiyor . pilav , makarna şeker ve şekerli gıdaar yasak . meyveyi yemekten en geç yarım saat önce yiyiyoruz . veya yemekten en az 3 saat sonra . meyvelerden kavun karpuz muz üzüm yasak . baklagilin yanında et yemiyoruz . şimdilik aklıma gelenler bunlar canım .

amoreeee herbişee yasak:D:D aeben ablamm bide zili ablaaaam muzaffer kuşhanınn esir kampına çevirdiler bizi nihahahahhahaha:D:D bunu montiye yazıyımdaaa:D

ama gerçekten harika bi diet:D

nazım aylık olarak bir liste vardı ya kişi bazlı o nerdeydii acil cvp bekliorummm

ben evdeyimmmmm
yemeğe oturmadan bir bakayım dedim kısçelereee...

hımmmm bana cevap veren olmamış peki öyle olsun bende gidiyorum o halde :63:

montinin inceliklerini kaçırmayayım diyorum safişşşş

aman boşveeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr incelikleri be güzelim
senin bedenin ince ruhun ince ne etçen monti inceliğini :54:

amoreeee herbişee yasak:D:D aeben ablamm bide zili ablaaaam muzaffer kuşhanınn esir kampına çevirdiler bizi nihahahahhahaha:D:D bunu montiye yazıyımdaaa:D

ama gerçekten harika bi diet:D

puhahahahah
esir kampıııııı :37: :37:

nazım aylık olarak bir liste vardı ya kişi bazlı o nerdeydii acil cvp bekliorummm

ne yapçen listeyi sennnn

ay safişimm geçen ay 41.dimm şimdi kaçıncııım ona bakceeem:D

Back
X