• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

been geldimm kızlaarrr yine cevaplama paneli yoook sinir oldum bu sabah zaten kötü başladım servisi kaçırarak:S

naz - 60,6 - 55
kiraz - 78,4 - 70
black - 63
melek - 75 - 71
narin - 70,6 - 67
safinaz - 60,7 - 58
zilan - 65
mimu - 81,8 -75
yumukum - 82
edoras - 70 - 66

rakipler :13:

naz - safinaz

kiraz - mimu

black - zilan

melek - narin

yumukum - edoras

buldum nihayet :96:

günaydın kızlar sitede sorun var galiba cevaplama paneli nereye kayboldu anlamadım şuanda çokdeğişik bi sayfada yazıyorum bunları size

iyiyim meleğim sen nasılsın canım . sitede sorun var galiba ben girebildim ama çok yavaş ve çok geç açılıyor .

iyiyim bende canımcım

listeleri bulayım dedim sinir oldum yavaş yavaş açılıyo ,kaç sayfa aradım :95:

been geldimm kızlaarrr yine cevaplama paneli yoook sinir oldum bu sabah zaten kötü başladım servisi kaçırarak:S

günaydın miraycım ,okuldan rüyama girerdi hep servisi kaçırdığım :9: çok korkardım :9:

Son düzenleme:
kızlar hemen kilo bildirimimi yapayım haftalık hedeflediğim kiloya indim çok şükür.:32:

69.70 / 69.00 / 0.70 / 1.01 inşallah dogrudur .

haftada 1,2 kg verirsem hedefime ulaşabilirim

sabah kahvaltımı yanımda getirdim ,öğle yemeğimde yanımda zeytinyağlı karnıbahar

Son düzenleme:
haftada 1,2 kg verirsem hedefime ulaşabilirim

sabah kahvaltımı yanımda getirdim ,öğle yemeğimde yanımda zeytinyağlı karnıbahar
aferin kıs sana ..:38:.
diyete adepda oldugunu çizelgeden anlıyorum yoksa hemen başka çizelge geliyor .:9:

kızlarr bende 79.5 im:)

geçen hafta 80.4
bu hafta 79.5:)

KIZLAAAARRR
geldim sonunda hiç geçmişe falan bakmadım valla hemen yazıyorum geç kalmadım umarım
bizim burda acaip fırtına ve yağmur olduğu için sabahtan beri elektriler yoktu şimdi geldi işe başlamadan size yazıyorum.
Sanki bu tedaş bana inat cuma günleri kesiyor elektriği bildirim yapıcam yaaa :1:

neyse gelelim kilo mevzumuzaaaa :
Ben bu hafta fazla veremedim malesef ama üzülmüyorum
nedeni ise
kocişim beni çok mutlu etttiiiiiiiiiiiiii biliyorsunuz oda monti yapıyor ve acaip kilo verdi :24: :24: :24: :24:

benim kilom ;
Geçen hafta ; 60.000
Bu Hafta ; 59.700
Giden ; 0,300

Kocişime Gelinceeeeeee;

Geçen Hafta başlangıç Kilosu ;112.000 gr.
Bu hafta issseeeeeeeee ; 108.100 gr.
Gideeennn ; 3.900 gr.

:66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

kocişim eğer takımda olsa idi kesin birinci olurdu takımıda birinci yapardııııı :65: :65:

Back
X