• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet cnm bağırsak tepkisi Yok çok şükür. He bir de mama yiyor mama ineksütlü ama dokunmuyor çok şükür ben yiyince dokunuyor
Benim ufaklıkta da öyleydi atopik dedi doktor 1 ay senin gibi herşeyi kestim deterjanıni da değiştim şimdi 7 aylık oldu yok çok şükür 2 çeşit krem ve damla kullandık o donem 1 ayda birşey kalmadı cok şükür 🤲

inşallah yağmaz ben hastanede 5 bin adım yapmışım :deli:

inşallah yoktur canım..

Eşimi de kilolu diye doktora yanımda götürdüm, randevu ona da aldım, o da kan verdi. onun sonuçları çıkmış baktım sistemden, kolestorol ve trigiliserid yüksek çıkmış onun. öğleden sonra sonuç gösterceğiz gidip. benim onlar normal çıkmış ama benden romatizma testi falan da istedi şikayetlerimi duyunca benim tam tahlillerim 15 gün sonra çıkacak.

inşallah cannım teşekkürler :KK200:
Çok geçmiş olsun canım. ♥️

Günaydın kızlar, bu sabah gidip dahiliye bölümüne göründüm. Bi dünya test istedi sağolsun, 15 gün sonra gidicem sonuçları göstermeye, romatizma testi de istedi 15 gün sonra çıkacakmış o, hepsini birlikte görelim bi kerede gel dedi.
Sonuçların temiz çıkar inşallah.

Günaydın
Ben dün akşam ufak bir bilinç kaybı yaşadın bütün gün zaten kalbimde ağrı ve tasikardi vardı Aksam hastaneye gitsek mi derken kısa süreli gözüm karardı esim en fazla 3 dk dedi. Tansiyon ile nabız da yuksekti. Hastaneye de gitmek istemedim düzelmezse gideriz dedim şimdi de ağrım var ama dünkü kadar değil
Bence kızın hastalığı anneannemin kazası derken birde dersleri yetiştirme telaşı yoruldum ben. Esimle de sorunlar vardı ondan diye düşündüm devam ederse gideceğim ama

Dun aksam menumu de ondan yazamadım uyumuşum erkenden
Çok geçmiş olsun canım. Vitamin ve besinlerini dikkat et. 😔

Cok geçmiş olsun canim :KK43:

Günaydın canım 💕

Günaydın canım 💕

Günaydın canım 💞

Günaydın canım 💕

Gecmis olsun canim :KK43:

Gunaydin canım 🧡

Günaydın canım 💕

Gecmis olsun canim :KK43:

Cok geçmiş olsun canim :KK43:

Geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsu, covid mi ki?

Geçmiş olsun, kimse senden daha değerli değil, sen yoksan hiç kimse yok, önce kendin, sonra çocuğun, kendine iyi bak.

Bir rivayete göre bugün bŞka rivayete göre yarın geleceklermiş, söylemiyorlar da😂 hafta sonu kzıın doğum günü on geliyoröar asıl.

Ben +40 aldım anca o paklar😂😂

@sandriyon alıntılamamaışım seni geçmiş olsun sana da, gazı kaçmış kola ve ayrıca 1 kaşık türk kahvesi üzerine bi kaç damla limon da iyi gelir.

Cok geçmiş olsun ama ihmal etme

Çok geçmiş olsun canım. Vitamin ve besinlerini dikkat et. 😔
Tesekkur ediyorum canlarım 💜

Back
X