• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bunu söyleyen kibarlık yapmıştır. 70 varsın fazlasını bilmem demek istemiştir. 70 var zaten.

Biz burada zaten doğruyu konuşmalıyız.
Karsindakide seni ciddiye alip gercekten 70 gosteriyorum heralde deyipte yemeyede devam edebilir kibarlik yerine kusura bakma ama ben seni daha fazla görüyorum demen lazimki bosvermesin

sidelya sidelya canım rakibim nerdesin?
Bu cuma çok üzüleceksin. 😘🙈
Bi geçmiş yapayım diyorum bir iki mesaj okuyup kapatıyorum. Yoğun geçiyor günler yetişemiyorum buraya 😔
Diyetim güzel gidiyor. Bir aksilik olmazsa seni yeneceğim. 🤪 Kv sitede spor salonu var güya bir tane koşu bandı var Dün oraya geçtim yürüyeyim diye oğlan uyanmış ağlamış geri döndüm.
Cuma günü iyi bir eksi görmek için gayret ediyorum elimden geldiğince, gram gram ilerlemekte sıkıldım. Motivasyona ihtiyacım var.
Sen de karpuz yiye yiye karpuz gibi olacaksın🤣🤣 yeter birak detoks metoks hikaye🤣
Çok konuştum. Vaktim varken bir menümü yazayım

Aynen canım yağmur engel bu hafta 🤦🏻‍♀️ bekarken ben hiç yaşamadım ikinci kızımı doğurduktan sonra ağrılı regl geçiriyorum maalesef doktor rahmimin ters döndüğünü söylemişti bu sebep olabilirmiş maalesef
Canim benim rahim doğuştan ters regl donemlerim çok ağrılı gecer genç kızken hastanelik olurdum
Simdi eskisi kadar şiddetli değil. O etkiliyor malesef
Hatta bekarken doktora gitmiştim ultrason çekti kac doğum yaptın demisti bekarım dedim ee o zaman neden rahmin ters demisti bana 🤭🤣

Karsindakide seni ciddiye alip gercekten 70 gosteriyorum heralde deyipte yemeyede devam edebilir kibarlik yerine kusura bakma ama ben seni daha fazla görüyorum demen lazimki bosvermesin
Banada hep kgnu gostermiyosun derlerdi sonra 120ye ramak kala döndüm 🤣

Ben kaç gosteriyorum 🤣 vucut hâla toplanmadigindan 46 48 giyiyorum..

Eklentiler

• IMG_20210613_010134_764.webp
    IMG_20210613_010134_764.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 41
Canım bende 95 kiloyken 48 giyiyodum 75 80gosteriyosun burda

Ama cok guzel kilo vermissin tebrik ederim 🤩
Ben 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte

Canım sen burada tabiki bizi spora az yemeye teşvik etmek için böyle söylüyorsun. İyi de yapıyorsun olması gereken bu.
Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.

Ben 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte
Okadar kilo vermissinki bu normal bence bazen insan sıkılıyo biryerden sonra aman yeter sundan az yesem bisey olmaz dedigimizde birdaha o diyetten kopuyoruz yeme istegi doguyor surekli motive kaybi yasiyoruz bak ben 2hafta oldu yuruyus yapiyorum arti spor kattım ama eksi gormedim tartida üzulüyorum ama çabaliyorum

Canım sen burada tabiki bizi spora az yemeye teşvik etmek için böyle söylüyorsun. İyi de yapıyorsun olması gereken bu.
Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.
Ya ayni kgda olmak demek ayni görünmek değil ki. Ben eskiden 80 oldugumla simdiki halimle bir değilim. Çünkü yağ oranım fazla mesela. Sizin boylariniz yag oranlarızda tabiki farklidir. Boyle soylemekte dogru degil elbette

Okadar kilo vermissinki bu normal bence bazen insan sıkılıyo biryerden sonra aman yeter sundan az yesem bisey olmaz dedigimizde birdaha o diyetten kopuyoruz yeme istegi doguyor surekli motive kaybi yasiyoruz bak ben 2hafta oldu yuruyus yapiyorum arti spor kattım ama eksi gormedim tartida üzulüyorum ama çabaliyorum
Birden kirilacak seninde, wc sorununu çözmen lazım. İnşallah cumaya kadar birden eksi görürsün
Aslinda neyden korktugumuda bilmiyorum. Bu sabah çok agladim resmen kalp carpintim vardi elim ayagim boşandi atak geciriyorum sandim. Kendimi sakinleştirip güne öyle başladım. Zaten yeme ataklarini kontrol edemezsek hopp geri aliriz

Benim lafima tabiki kırila bilir hakli olarak karsimdaki insan acı ama gercek birsey var burda ben şu anda 36 beden gözükmuyorum degilimde misal ama takimda bunu yaparsak işi kimse ciddiye almaz ozmanda biz olmayiz zaten hepimiz evet destekciyiz ama dogruyu soylemek icin variz

Ya ayni kgda olmak demek ayni görünmek değil ki. Ben eskiden 80 oldugumla simdiki halimle bir değilim. Çünkü yağ oranım fazla mesela. Sizin boylariniz yag oranlarızda tabiki farklidir. Boyle soylemekte dogru degil elbette
Yağla kas okadar farkliki bide boylarda onemli sen misal 1.70 80kilosun ama fit gorunursun ben 1.58 80 kiloyum biliyorum 80 kilo halimi dobiydim🤦‍♀️

Canım onun boyu benden kısa. O da bunu düşünerek benim daha zayıf görünmem gerektiğini düşünüyor sanırım.
Omuzlarım dar göğüslerim küçük belim ince popo ve basenden kilo alıyorum.
Bana dediği laf şu. Bütün kilo aşağıda toplandığı için mi daha kilolu görünüyorsun acaba.
Belki doğru söylüyor belki gereksiz yere takılıyorum.
Zaten biraz daha kilo verip bölgesele ağırlık vereceğim. Popoyu sıkılaştırıp omuz çalışarak biraz olsun genişletmek istiyorum.

Yağla kas okadar farkliki bide boylarda onemli sen misal 1.70 80kilosun ama fit gorunursun ben 1.58 80 kiloyum biliyorum 80 kilo halimi dobiydim🤦‍♀️
Tabiki birkaç cm bile fark ediyor. Dogum yapmis olmak bile görüntüyü cok etkiliyor. İnstagramdan da çok kişiyi takip ediyorum. Mesela ayni kilolarda oldugum iki kişi var biri şuan 83 diğeri 86 ama 86 olan 42 beden giyiyormuş. Muhtemelen boyu benden uzun ve bekar oldugu icin sporuda duzgun yapabiliyor dogumdan kalan bişey de yok. Bizde kocaman sezeryan göbeği online 🤣

Birden kirilacak seninde, wc sorununu çözmen lazım. İnşallah cumaya kadar birden eksi görürsün
Aslinda neyden korktugumuda bilmiyorum. Bu sabah çok agladim resmen kalp carpintim vardi elim ayagim boşandi atak geciriyorum sandim. Kendimi sakinleştirip güne öyle başladım. Zaten yeme ataklarini kontrol edemezsek hopp geri aliriz
Ben zamaninda calisrken bitane muhasebeci vardi bana dediki kackilosun 85 dedim senin giydigin sana yakisiyomu dedi ne varmis giydigimde dedim kiz gibi giyiniyosun ama hic yakismiyo bir aynaya bak dedi ama ben oldum kıpkırmızı ama iykide demis 62kiloya kadar düstum onun sayesinde iykide yuzume vurmuş daha sonra birak bana diyeti dedi bende senin sayende kilo verdim dedim şok oldu yememize dikkat etmezsek dedigin gibi hoppp yapisir

Back
X