• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah başarcam bu sefer hep birlikte başarcaz
Hedefe ulaşsam bile yekrar kilo almaya niyetim yok burdan asla gitmem
Ben bi ara izine ayrilip geri gelicem
Tatildeyken diyette olamicam ama soz sizin icin bol bol kilo alicam amac buralara gelmek yoksa kilo almam bende anlayin iste :D

Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür

Teşekkür ederim kaptancım ❤️

Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef 😢

Haha bazen iyi bazen kötü 🤣🤣 senin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık 🤣🤣 hayattaki tek kompleksim kilom 😬

Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen 🤣🤣 ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa 🤣🤣

Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence

Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldum 😢 kardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar

Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah ☺️

Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜

Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Maşallah onlar da ne zayıfmış, o kadar da zayıf olunmaz :KK45:

Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜
Bende gavurdagliyim bilirsin :) yakiniz
Yemek yemeyi cok severiz yaaa sevilmicek gibimi
Esim ic anadoludan onlarinda hamur isleri muhtesem oluyo kaynanamin yanina gidince her sabah hamur isi yapar yemezsem ayip olur hahah1 :D

Chedarice Chedarice nerdesin canım? Spor yapabildin mi?
Annemler geldi ya oturup tel bakamıyorum, spor dün yoktu 3800 adım vardı eklerim akşam, bugğn yürüdüm biraz 8000 adım var, akşam kaöarsam spor planım var bakalım.
Ben kaç gosteriyorum 🤣 vucut hâla toplanmadigindan 46 48 giyiyorum..
Üstündekiler bol hatlar anlaşılmasa da zayıf olduğun belli cnm.
Bu da 112 kg civarinda
Tam bir hakkını veren before fotoğrafı😂
Canım sen burada tabiki bizi spora az yemeye teşvik etmek için böyle söylüyorsun. İyi de yapıyorsun olması gereken bu.
Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.
Çocuksuz 80 kiloda giydiklerim şuan olmuyor, kişi de bile farkederken kişilet arası nasıl farketmesin.
Ya ayni kgda olmak demek ayni görünmek değil ki. Ben eskiden 80 oldugumla simdiki halimle bir değilim. Çünkü yağ oranım fazla mesela. Sizin boylariniz yag oranlarızda tabiki farklidir. Boyle soylemekte dogru degil elbette
Kesinlikle,
Ben evlenirken de 72 kgydum. İşyerinde sekreter abla yeme bak gelinlik giyeceksin diyodu. İnadima yiyodum 😭🤣
Ben de inadına yerim biri yeme derse ama kime neyin inadı bu kime ne kanıtlıyorsun, yedik yedik gördük işte😂
İlk kızıma da 86 ile hamile kaldim. O zamana kadar hep veririm nasılsa kafasi vardi. Ama doguma 113le gidince anlamistim🤭
İlkinden 1 sene önce eşimin 1 lafına kızıp 3 ay diyet yaptım 93ten 79a düştüm, sonra hamile kaldım, 103 ile girdim doğuma, 2.ye de 92 ile kaldım 104 girdim. En son 99.9da durdum.
Kızlar bir babet alayım dedim ayağım küçülmüş 🤔
Küçülür normal.
Kilo verince ayakmi küçülmüş 🤣🤣🤣🤣
41den 37.5a kadar ayakkabılarım var evde, şuan 39 dayım😂 daha verecek kilom var😂 ayak da küçülüyor walla.
Aslinda verememek korkusu degil sanki. Geri alma korkusu, başka şeyler icimde tedirginlik var iste ne bileyim
Vesvese bunlar, hiiiiç geriye bakma tam gaz ileri
Kızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Bunu çerceve yapıp as evine, mükemmel, resmen teyzeden geç kız olmuşsun, eşin kıskanıyor mu? O da kilolu sanırım

Hayırlı akşamlar hepinize kızlar
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğinden yağsız tost
1 Haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim köy peyniri
Domates, salatalık

Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma

Ara
1 avuç kadar çıtır leblebi

Ara
3 kayısı

Akşam
1 kepçe Tarhana çorbası
6 yk zeytinyağlı türlü
Salata
2 yk yoğurt

2 lt su
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Annemler geldi ya oturup tel bakamıyorum, spor dün yoktu 3800 adım vardı eklerim akşam, bugğn yürüdüm biraz 8000 adım var, akşam kaöarsam spor planım var bakalım.

Üstündekiler bol hatlar anlaşılmasa da zayıf olduğun belli cnm.

Tam bir hakkını veren before fotoğrafı😂

Çocuksuz 80 kiloda giydiklerim şuan olmuyor, kişi de bile farkederken kişilet arası nasıl farketmesin.

Kesinlikle,

Ben de inadına yerim biri yeme derse ama kime neyin inadı bu kime ne kanıtlıyorsun, yedik yedik gördük işte😂

İlkinden 1 sene önce eşimin 1 lafına kızıp 3 ay diyet yaptım 93ten 79a düştüm, sonra hamile kaldım, 103 ile girdim doğuma, 2.ye de 92 ile kaldım 104 girdim. En son 99.9da durdum.

Küçülür normal.

41den 37.5a kadar ayakkabılarım var evde, şuan 39 dayım😂 daha verecek kilom var😂 ayak da küçülüyor walla.

Vesvese bunlar, hiiiiç geriye bakma tam gaz ileri

Bunu çerceve yapıp as evine, mükemmel, resmen teyzeden geç kız olmuşsun, eşin kıskanıyor mu? O da kilolu sanırım
Çok teşekkürler🌹🌹🌹 Eşim kıskanç zaten. Bu halimi çok beğeniyor. Spor ve diyetime çok destek oluyor. Diyetisyeni sakın bırakma diyor.
O da diyet yapıyor. ♥️

İyi akşamlar kızlar menum
Sabah: 3 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 dilim domates
Oglen: 2 sıkım çiğ köfte yarım sinirsel
Aksam : 3 köfte 2 dilim ekmek arası salata
A,O : Türk kahve 2 ceviz 2 kayısı arası
Zipzip- Zipzip- @Ytmz
Afiyet olsun canım
Sinirsel ne kız şinitzel mi ondan olmasın o🎃
Hayırlı akşamlar hepinize kızlar
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğinden yağsız tost
1 Haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim köy peyniri
Domates, salatalık

Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma

Ara
1 avuç kadar çıtır leblebi

Ara
3 kayısı

Akşam
1 kepçe Tarhana çorbası
6 yk zeytinyağlı türlü
Salata
2 yk yoğurt

2 lt su
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım

Menümü yazıp kaçıyorum, çocugu uyuturken geçmişi yaptım, yarın sabah diyetisyen için tartı var. Hala artıysam beni vurun, beni kırbaçlayın, asın beni artık.

Sabah 10
Resme ek 1 yada 1.5 wasa hatırlayamadım şimdi.
IMG_20210616_095818.webp

Ara 16
7 badem çiğ
2 yk yoğurt
1silme tatlı kaşığı keçibıynuzu özü

Akşam 19
Resme ek 1 dilim karpuz, hilal dilim değil, 2 parmak kalınlığında 1 dilim.
IMG_20210616_185218.webp

Su 2 içtim daha içerim, gün yeni başlıyor, çocuklar uyudu🤩

Back
X