- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Esin hakli degisim muhtesem canim farkli iki insan gibi duruyorEşim diyor ki dava açsan kazanırsın benim sarıldığım kim diyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin hakli degisim muhtesem canim farkli iki insan gibi duruyorEşim diyor ki dava açsan kazanırsın benim sarıldığım kim diyor.![]()
Ay ne alaka. Senle samimiyetimiz var kaptansın hem. Normal hayatta herkese dan dan konuşacak değilsin yaIste nediyeceksin benim gibi patavatsız
Ben bi ara izine ayrilip geri gelicemİnşallah başarcam bu sefer hep birlikte başarcaz
Hedefe ulaşsam bile yekrar kilo almaya niyetim yok burdan asla gitmem
Muhteşem ötesiKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Maşallah onlar da ne zayıfmış, o kadar da zayıf olunmazAy bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür
Teşekkür ederim kaptancım
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef
Haha bazen iyi bazen kötüsenin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık
hayattaki tek kompleksim kilom
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldumkardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah
Ben de öyleyim kabullendim2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Bende gavurdagliyim bilirsin :) yakinizBen de öyleyim kabullendim2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek
![]()
Ödemler gittiyse o sıkıntı işteGeçen cuma regliydim.Ödem falan yok. Boş hayaller kurma.
![]()
Aaaaaaa ❤Kızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Daha benimkinin haberi bile yokBende esimi diyete baslattim. 2 kilo anca verdi. Bugun nohutun yanina pilav yapmadik diye isyanlarda![]()
HarikasınKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Yaaaa muhteşemsin maşallahKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Annemler geldi ya oturup tel bakamıyorum, spor dün yoktu 3800 adım vardı eklerim akşam, bugğn yürüdüm biraz 8000 adım var, akşam kaöarsam spor planım var bakalım.Chedarice nerdesin canım? Spor yapabildin mi?
Üstündekiler bol hatlar anlaşılmasa da zayıf olduğun belli cnm.Ben kaç gosteriyorumvucut hâla toplanmadigindan 46 48 giyiyorum..
Tam bir hakkını veren before fotoğrafıBu da 112 kg civarinda
Çocuksuz 80 kiloda giydiklerim şuan olmuyor, kişi de bile farkederken kişilet arası nasıl farketmesin.Canım sen burada tabiki bizi spora az yemeye teşvik etmek için böyle söylüyorsun. İyi de yapıyorsun olması gereken bu.
Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.
Kesinlikle,Ya ayni kgda olmak demek ayni görünmek değil ki. Ben eskiden 80 oldugumla simdiki halimle bir değilim. Çünkü yağ oranım fazla mesela. Sizin boylariniz yag oranlarızda tabiki farklidir. Boyle soylemekte dogru degil elbette
Ben de inadına yerim biri yeme derse ama kime neyin inadı bu kime ne kanıtlıyorsun, yedik yedik gördük işteBen evlenirken de 72 kgydum. İşyerinde sekreter abla yeme bak gelinlik giyeceksin diyodu. İnadima yiyodum![]()
İlkinden 1 sene önce eşimin 1 lafına kızıp 3 ay diyet yaptım 93ten 79a düştüm, sonra hamile kaldım, 103 ile girdim doğuma, 2.ye de 92 ile kaldım 104 girdim. En son 99.9da durdum.İlk kızıma da 86 ile hamile kaldim. O zamana kadar hep veririm nasılsa kafasi vardi. Ama doguma 113le gidince anlamistim![]()
Küçülür normal.Kızlar bir babet alayım dedim ayağım küçülmüş![]()
41den 37.5a kadar ayakkabılarım var evde, şuan 39 dayımKilo verince ayakmi küçülmüş![]()
Vesvese bunlar, hiiiiç geriye bakma tam gaz ileriAslinda verememek korkusu degil sanki. Geri alma korkusu, başka şeyler icimde tedirginlik var iste ne bileyim
Bunu çerceve yapıp as evine, mükemmel, resmen teyzeden geç kız olmuşsun, eşin kıskanıyor mu? O da kilolu sanırımKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Çok teşekkürlerAnnemler geldi ya oturup tel bakamıyorum, spor dün yoktu 3800 adım vardı eklerim akşam, bugğn yürüdüm biraz 8000 adım var, akşam kaöarsam spor planım var bakalım.
Üstündekiler bol hatlar anlaşılmasa da zayıf olduğun belli cnm.
Tam bir hakkını veren before fotoğrafı
Çocuksuz 80 kiloda giydiklerim şuan olmuyor, kişi de bile farkederken kişilet arası nasıl farketmesin.
Kesinlikle,
Ben de inadına yerim biri yeme derse ama kime neyin inadı bu kime ne kanıtlıyorsun, yedik yedik gördük işte
İlkinden 1 sene önce eşimin 1 lafına kızıp 3 ay diyet yaptım 93ten 79a düştüm, sonra hamile kaldım, 103 ile girdim doğuma, 2.ye de 92 ile kaldım 104 girdim. En son 99.9da durdum.
Küçülür normal.
41den 37.5a kadar ayakkabılarım var evde, şuan 39 dayımdaha verecek kilom var
ayak da küçülüyor walla.
Vesvese bunlar, hiiiiç geriye bakma tam gaz ileri
Bunu çerceve yapıp as evine, mükemmel, resmen teyzeden geç kız olmuşsun, eşin kıskanıyor mu? O da kilolu sanırım
Burda çok zayıf görünüyorsun.Ben kaç gosteriyorumvucut hâla toplanmadigindan 46 48 giyiyorum..
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar hepinize kızlar
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğinden yağsız tost
1 Haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim köy peyniri
Domates, salatalık
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma