- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 43
Hiii bacimHiççç temizlik, pasta börek yapıyoz
Ne yapcaz başka spor falan mı?
Hpş geldin Gel hele otur şöyle ikram edelim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiii bacimHiççç temizlik, pasta börek yapıyoz
![]()
Et varsa ben kalırım hic sıkıntı degil yani hep sizin kapıda oturuyom zatenZipzip- kaptanım bunlar kalabalık geldi yemeğe kalcaklar kesin
Yapın kavurmaları kızartmalar baklavaları![]()
Bizde gidiyoruz ziyarete bize de ikram ederlerse ne yapacağızZipzip- kaptanım bunlar kalabalık geldi yemeğe kalcaklar kesin
Yapın kavurmaları kızartmalar baklavaları![]()

Hoş buldum kaptanımYürüyoruz desem de inanma
Hosgeldin![]()
Hiç içim almıyo biliyon muHiççç temizlik, pasta börek yapıyoz
![]()
Ahahah et severiz babaEt varsa ben kalırım hic sıkıntı degil yani hep sizin kapıda oturuyom zaten![]()
Senle filiz yer. Bana verdiklerini de size veririm .Bizde gidiyoruz ziyarete bize de ikram ederlerse ne yapacağız![]()

Bak olur yerim nasilsa listede değilimSenle filiz yer. Bana verdiklerini de size veririm .![]()
Evde duramıyorum ki ayaklarim hep disarida.Senle filiz yer. Bana verdiklerini de size veririm .![]()
Ben börek sevmem. Sen bana şöyle güzel bi sütlaç yap. Mezun olunca geleceğim.Evde duramıyorum ki ayaklarim hep disarida.yoksa neler neler yapardım size bi su böreği borcum olsun
![]()
Ayyy çok sevindim.
Yansın yağlar...enerjim kalirsa ben de dinlerim akşamaBunu akşama dinleyeceğim![]()
Bir pazar ansızın ge le bi li riiiiiim1temmuzda pazar yasagida kalkcakmis