- 7 Ağustos 2016
- 5.083
- 20.218
- 348
Aynı anda bakmışızbluegreeneyes(69.5/69.0/0.5/%0.72)izne ayrilmak istiyor 1.izin hakkı
643.etap ayrilmissin nerdeyse 100 etap olmus
Yuzde 5 kuralını saglarsan haftaya listeye aliriz canim ama dogru bildirim yapman gerekiyor
Bende gittim buldum sonuç listelerinden
Izinden donuslerde iki kural varAynı anda bakmışız
Yüzde 5 kuralı neydi ki
Listede olmadığım için yazabildim zaten yoksa yüz karası bir menüEger listede olsan bu menuyle elimden çekecegin vardi persembe günü cok kötu
Çok teşekkür ederim canımBaşlangıcın hayırlı olsun canim
Eksin çok guzel canim tebrikler
Hiç kaçarın yok elestiriye açık olman dilegiyle çok kisiler gidiyor yorunlarindan haberin olsunListede olmadığım için yazabildim zaten yoksa yüz karası bir menü
Allahım bu sefer hep eli maşalılara denk geldim sen koru
Ooo eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın kizlar harika bir sonuç gördüm tartıda bukadarini beklemiyordumsonunda listeye giriyorum
Bayram öncesi 75.7
Bugün 75.oo
Izin kilom 75.2 galiba
Resim yüklenmiyor problem bendemi
Bende gittim buldum sonuç listelerinden
Anladım kaptanım neyse haftaya bi hesaplama çekeriz bir ara da 6 ay kuralı vardı o kalktı galibaIzinden donuslerde iki kural var
Birincisi izin kilon ya da altinda olmalisin
Ikincisi izin kilonun yuzde 5 fazlasi oldugu zaman listeye dönebiliyorsun
Eleştiriye açığız ama dozu kararında olursa sıkıntı yaşamayızHiç kaçarın yok elestiriye açık olman dilegiyle çok kisiler gidiyor yorunlarindan haberin olsun
6 ay kurali 3 aya dustu canim zaten senin 1 yildan fazla oldugu icin onu soylemedim bile
Anladım kaptanım neyse haftaya bi hesaplama çekeriz bir ara da 6 ay kuralı vardı o kalktı galiba
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kizlar harika bir sonuç gördüm tartıda bukadarini beklemiyordumsonunda listeye giriyorum
Bayram öncesi 75.7
Bugün 75.oo
Izin kilom 75.2 galiba
Resim yüklenmiyor problem bendemi
Neyse bakalım haftaya kadar hem düzenimi oturtmuş hem de tempoya alışmış olurum liste için6 ay kurali 3 aya dustu canim zaten senin 1 yildan fazla oldugu icin onu soylemedim bile
Benim için sıkıntı yokEleştiriye açığız ama dozu kararında olursa sıkıntı yaşamayız
Bu yavaş halimiz aslinda canim bayram ve yaz tatili takimida etkilediBu arada ne kadar hızlı yazıyorsunuz aralarda bi bakıyorum bir sürü sayfa birikmiş ben nasıl yetişecem sizin hızınızaZipzip-
Haftaya alabilirim ama birde kural geregi 61.4 ile basladin 55 e dusup mezun olman gerekiyorZipzip- canım , beni listeye en erken haftaya mı alabiliyosun ? Peki 20 ve 27 ağustos kilo bildirimi yapamam ama paylaşım yaparım o zaman nasıl olur ???
Peki o zman yetiştiğmce cevap vermeye çalışırımBu yavaş halimiz aslinda canim bayram ve yaz tatili takimida etkiledi
Yetistigin kadar takip edersin
Liste aşkı içinde cnm yoksa gece kocams yaptığım sucuklu yumurtanin kokusuna oturup agliyacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?