- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hepsi birşey yazmış fikri biz attık ama sönük kaldık bunlarin içinden cadı çıktı :)
Profill mesajınaa bakkk yaaaHatırlayanlar ramazan sonunda sutlu kahve makinası almıştım ama benim tat koku bozuk (gözünde mi görmüyor demeyin kavanozları aynı karışmış gitmiş) herkese filtre kahveyi türk kahvesi gibi pişirip vermişim hatta makinayı beğenmedim ne biçim kahve yapıyor pütür pütür diye ablam fark edene kadar kimsede ses çıkarmadı yaaylarca p iğrenç kahveyi içmiş eşim
Deminden gülüyorum yaa
Ossss diye selam veresim geldiPikachu birşeye benziyor en azından chi hu ne be
Günaydın.günaaaaydınnn herkeseeeeeebugun biraz fazla uyudum uzzuunnn zamandir boyle uyumamasitim
En güzel isim sizin. Bahaneye bak. Siz bulun kendinize isim.İsmimizi sevmedik o yüzden yokuz
Tamam kalsınEn güzel isim sizin. Bahaneye bak. Siz bulun kendinize isim.
Sevemedim ne yapayım
Günaydın canimgünaaaaydınnn herkeseeeeeebugun biraz fazla uyudum uzzuunnn zamandir boyle uyumamasitim
1,200 diyor kendileri amaEvet liste güzeli. 1.5 kg eksiydi p. Tesi.
Yani pazartesi 1kilo gitti diye artı 1bucuk daha gitcek diye birsey yok ama gitse iyi olurda
Ben bilmem üstte öyle demiş kankan1.200 canımcım
Yok geliyor 3 çatal tatlı da neymiş ben onu çoktan WC gonderdim bileS2 gelemiyor o zaman
Niye kuzum alıp başını gittin mi koru bari kilonu beyaz ekmek yemeYüzüm yok ki gelmeye
Ne olmuş buralarda ben 3gundur kızın kontrolleri için uğraşıyorum çok şükür düzelmiş kalbindeki kalınlaşma tekrar gitmemize gerek yok ,bu doktorların niye küçük doğdu demesinden bıktım ben mi bilecwgim siz bilmezseniz genetik diyorum anasida 1kg doğdu şimdi dana gibi bakogunlerom fazlasıyla yer değişti ama inşallah cumaya istediğim eskiyi alırım siz naptiniz 1.1.5 kg verenler olmuş masallah
Günaydın canımgünaaaaydınnn herkeseeeeeebugun biraz fazla uyudum uzzuunnn zamandir boyle uyumamasitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?