Benim takımda kim var eve gidince bakacam bugün takıma fazla bakamadım hep yoğundum kaptanımız sensinTakım yarışması yapiyore. Aldım verdim ben seni yendim oynadık.
Ağzından bal damlıyor dilek harikasınYok balim biz çalışacağiz kaptanımız dinlenicekki kupayi kaldırırken yorgun olmaması gerekiyor
Tamam canım çiçeksin.bu arada diğer takım kelebek olacaktı düzeltiyorum.Evet katılırım tam motiveyim
Kelebekmi karar varTamam canım çiçeksin.bu arada diğer takım kelebek olacaktı düzeltiyorum.
Kelebek olacaktı. Ben yanlışlıkla yıldızlar dedim.Kelebekmi karar var
Kelebek oldun.Banada yıldız olmak yakışırdıE Elif_Eylul kaptan arkana yaslan ve yıldızlari izle Bu hafta çok eğleneceuk
Aksamlari gecmi yiyosunBen yazmayayım menümü. Daha akşam yemeği bile yemedim. Yüzmek çok acıktırıyor ya
Canım başlıyor musun diyete. C.tesi çiçekler kelebekler kapismasi başlıyor?Aksamlari gecmi yiyosun
Tatildemisin hayirdir ne yuzmesi bu
Ben bugun basladim canimCanım başlıyor musun diyete. C.tesi çiçekler kelebekler kapismasi başlıyor?
İlk kez ilk seçiliyorum çok heyecanlandım
Yıldızlarda kayar durmaz yerindeBanada yıldız olmak yakışırdıE Elif_Eylul kaptan arkana yaslan ve yıldızlari izle Bu hafta çok eğleneceuk
Kelebek oldular canımYıldızlarda kayar durmaz yerinde
Kilo verme yarışması canım.Ben bugun basladim canim
Seni etiketlememisim sanirim
Adim yarismasimi yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?