• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar önümüzdeki hafta evlilik yıl dönümüm bana afilli bi hediye bulalım bende karşılığında spor salonuna gitmek istediğimi söylüycemmmm :47::47::47:

menümü yazıyım hemen
sabah: 1 domates 2 tane zaytin (gec kaldım anca bunları götürdüm ayakta)
öglen:yarım porsiyon tavuk döner yanında yesişllik ve ayran
aksam: yumurtalı kereviz domates ve turp salatası
bir avuctan az beyaz leblebi

spor yapmadım ama baya yürüdüm :1:
2 litre su ve 2 kupa yeşil cay
metonu strese soktunun farkindamisin
vucut korka bilir ve kendini koruma adina kilo vermeni durdurur
bu kadar az yemekle cok fazla diyette kalacani dusunmuyorum kirilma noktani erkene aliyorsun gunluk ac kalmalarla

canım çok güzel yazmışsın.cevapta çok güzel. işte esas problem bu bildiri çizelgesi işte bilen varsa o başa geçsin bence de. ama bildiğim kadarıyla ecza.mis ten başka bilen yok...
evet eczmis yok birkacgundurde gelemiyor
arkadaslarla bir araya gelebilsek bir karar alabiriz belki ama ayni anda nette olamiyoruz
bril kuşum öğle yemeğinde kendime brokoli ve soğanı haşladım. üzerine kekikli yoğurt döktüm az bişiy yedim. şimdi ne yiyeyim. etli nohut ve pilav yaptım sence azar azar yiyeyim mi ekmeksiz. acıktım iyice. bu arada brokoliyi ilk defa yedim. çok ta güzel değilmiş. beğenmedim... ama yine onu ye dersen yiycem artık. başka bişey yapmadım
cevapladim bir daha bir gun once sor ok...........
neyse kocam geliyo artık. mecburen yiycem nohut pilavı afiyet olsun bana :34::34::34: yarına görüşürüz kızçelerim byeee :54::54::54:
nohut guzel miktarda iyi ama yanina plav olmadi keske bulgur yada kabuklu esmer pirinc olsaymis
Ayy internetten oldu bu sfer kapa aç yaptım bi kaç kezz... Buralardayım hep ama bazen aktif katılamıyorum yaa :31:

Hımm sıra gelince ne yapılcakmış nasıl olcakmışşşş?? Valla sen ya da berenvildan daha sık giriyorsunuz, bence de sizden biri olsun ama hesap kitapta yardımcı olurum ben isterseniz kotarırız onları problem olmaz görev dağılımı yaparız yani :34:

Hoşgeldinnn, günler bazen koşturmacayla geçiyor valla naparsınn :51:
gorev dagilimi yapabiliriz su an tek sorun bu haftalik kilo listelerinin yapimi bur50 ye guveniyorum ama

Bugünkü menümmmm:

Sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 zeytin
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara:4 kuru incir
7-8 adet fıstık

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu haşlama ıspanak yemeği

1 yeşil elma
Yarım portakal

SU:2 lt
Spor:50 mekik+biraz bel diski

Dikkat dikkattt şeker yokk çikolata yokkk :9::9: az ekmek fazla kaçmış da sankiiii :45: gerisi iyi gibiii :34:
super bir menu bence ama
corbayi salatayla yemeye bak
yada 2 kase corba ic cunku 1 dilim ekmek =1 kase corba
2 corbayla daha cok doyarsin
aradakileri yariya indir yada ikiye bol
2 incir 3-4 fistik findik vb.
Kızlar benim 4 şubata kadar 59 olmam lazım :| imkansız mı sizce ?
kilo vermen imkansiz ama 59 gibi gorunmen imkansiz degil
sabah

1 yumurta yarım dilim kepek ekmeği portakal suyu

öğle yok

aksam

1 kepçe çorba bol salata ızgra tavuk göğsü

ara 2 mandalina

yatarkende süt içicem lıgt

benim acilen subat ın 4 üne kadar 59 olmam lazımmmmm
begendim bu menuyu
Slm kızlar benim pc kafayı yedi kaç kez niyetlendimm gireyimm yazayımm donup duruyo bi yerine para sıkıştı yada yenilenmek isityor sanırsa
duzenli girmedin gozumden kaciyor sanma
mrb kızlar gecenin karanlığında çocukların yatışından sonra ancak fırsat bulup girdim ,haftasonu evde yoktum eşim sağolsun yüzmeye gidiyor çocukların yemekleri vs derken akşam oluyor sonra hayatın koşturmacası derken giremedim ,haftaiçi daha istikrarlı giriyorum ,bu arada cumadan sonra haftasonu yani biraz cozuttum diyebilirim :53: kendinden gıcık alıyorum , bugün de niyetliydim menümü yazayım
iftar : 1 kupa 9 lu çay
1 activia kahvaltı zamanı gevreksiz olarak saat 5 te yenildi
ara: yarım kücük nar +çeyrek ayva
saat 22:00 da 3 dilim ekmek içine kaşar peyniri ve 3 dilim sucuk nefsime yeninldim tos yaptım ve yedim sahur olarak kabul ettim
spor: 150 mekik 15 dk yürüyüş koşu bandında, ve koridorda 500 adımlık yürüyüş yaptım
3 lt su tükettim
yarında niyetliyim inşallah ,
allah kabul etsin
günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum
yazmistim
beril kuşuum bana bi kahvaltı önerisi söyleeseneeee bebişim :42::42:
bugun ne yedimi yazayim sana
haslanmis patates vardi aksamdan kalma
1haslanmis patatesi 1 sogan ve biraz maydonola mincirdim
bir kasede iki yumurtayi birinin sarisini attim cope yani 1 sari 2 beyaz
bunu cirptim teflon tavayi fircayla yagladim uzerine bu yumurtali patatesli karisimi ekledim arkali onlu kisik ateste pisirdim borek tadinda bir sey oldu bol aci ve kara biberle yedim
günaydın kızlar
dün akşam giremedim menümü de yazamadım
şimdi yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 zeytin
öğle
yarım simit
biraz peynir
bir türk kahvesi
1 avuç antep fıstığı
akşam
1 tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek

yarım saat yürüyüş
10 katlı merdiven çıkma
bol su bol bitki çayı
guzel ama ogleki fistik biraz yagli olmus onun kalorisinda farkli seyler ye
tuzun istah actini unutmayalim
MRB KIZLAR
berenvildan beril kelebek nerdesiniz

kimseler yok
nca anacim ev kalabalik 3 cocuk var zaten
nerdesiniz kızlaaar merak ettim sizi
bazen bende benim sonumu merak ediyom delirirmiyim diye
bu arada iremcim seni biz kaptan seçelim diyoruz beril ve ben de sana yardımcı olmaya çalışırız ne dersin kuşummm :54::54:
ben oley derim
hoşgeldin canım öncelikle. biz burda kardeş gibi olduk.sende bi kardeş olarak buraya gel. samimiyiz birbirimize öncelikle. ilk sayfadaki kurallarımızı oku ilk olarak. günlük yediğin menünü, içtiğin suyunu ve sporunu yaz. ve gün içinde ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çabuk motive olursun bebişim. kaptanımız şuan izinde. ecza.mis kaptan yardımcımız. akşamları gelir genelde. bizde üyeleriz. perşembe günü kilo bildirimi yaparız. cuma günü de yayınlanır. yeni gelenler listeye 2 hafta sonra alınır. ama çok kilo verirsen hemen aldırırım ben seni listeye :34::34: şimdilik bu kadar bebişim. bu arada kendimi tanıtayım. ismim ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ve 5 yaşında allah bağışlarsa bi bıdık kızım var resimdeki gibi. bi de canım kilo çizelgeni de yapabilirsen senin için daha kolaylık olur.

yine avlamissin birini
acicik biberin var heryerden haberin var bacim

kizceler korktugum basima geldi sanirim kilomda duraklama devrine girdik
bakalim ne zaman kirilacaz
oysa sporada baslamistim yaaaaaaaaaaa
niye bu hafta ya
ben kendime hediye alacaktim

niye bu hafta ya

olur böyle vakalar beril hatun bunu da kırar geçer kuşum senin elinden kaçar mı bu arada patatesli vatandaşını bende akşama yapcam yicem öğlene de tonbalıklı bi salata mı yapem yoksa nohut yemeğinden kaşıklasam mı ekmeksiz

valla kredi kartı bende limit ne kadar var bilmiyorum ama kenarımda 150-200 lira kadar var.

guzel bir yerde yer ayirt
bebikini anana birak
dis kapiyi acinca gorece bir yere bir not yaz yanina bir gul koy
nota yatak odasina git diye yaz
yatak odasina ona giyecegi elbiseleri ayarla koy yanina bir not birak nota banyo ya git yaz notu dudak ruju izi yap
banyoya guzel bir parfum koy banyonu yap ve su adrese gel yaz
ve sen o adreste onu bekle
herifin gelincede yemeni ye eve gelince kapinin onunde ona aldigin ic camasiri paketini eline ver
direk banyoya git hazirlan herif paketi acinca gelecegi yeri anlar herhalde
gerisi hayal gucun bebikim
bu benim gecen seneki suprizimdi

olur böyle vakalar beril hatun bunu da kırar geçer kuşum senin elinden kaçar mı bu arada patatesli vatandaşını bende akşama yapcam yicem öğlene de tonbalıklı bi salata mı yapem yoksa nohut yemeğinden kaşıklasam mı ekmeksiz

nohutun suyunu yemiyon degilmi
salatayi baliksiz vap 4-5 kasik nohutla ye bence
yanina mutlaka yogurt 1 sb. kadar

guzel bir yerde yer ayirt
bebikini anana birak
dis kapiyi acinca gorece bir yere bir not yaz yanina bir gul koy
nota yatak odasina git diye yaz
yatak odasina ona giyecegi elbiseleri ayarla koy yanina bir not birak nota banyo ya git yaz notu dudak ruju izi yap
banyoya guzel bir parfum koy banyonu yap ve su adrese gel yaz
ve sen o adreste onu bekle
herifin gelincede yemeni ye eve gelince kapinin onunde ona aldigin ic camasiri paketini eline ver
direk banyoya git hazirlan herif paketi acinca gelecegi yeri anlar herhalde
gerisi hayal gucun bebikim
bu benim gecen seneki suprizimdi

waaaawwww. kız senin içinde ne var böyleeeee. :46::46::46::47::47::47::47: aştı beroş kendini dizginleri saldı gitsin. :9::9::9::9:ben buna benzer bişey yaptım ilk yılımızda bebişim. daha farklı bişey yapmalıyım...

ben oglene ispanakli borek yapacam hamursuz yalanci borek
aksama da nohutlu bamya benim menum olacak

hoşgeldin canım öncelikle. biz burda kardeş gibi olduk.sende bi kardeş olarak buraya gel. samimiyiz birbirimize öncelikle. ilk sayfadaki kurallarımızı oku ilk olarak. günlük yediğin menünü, içtiğin suyunu ve sporunu yaz. ve gün içinde ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çabuk motive olursun bebişim. kaptanımız şuan izinde. ecza.mis kaptan yardımcımız. akşamları gelir genelde. bizde üyeleriz. perşembe günü kilo bildirimi yaparız. cuma günü de yayınlanır. yeni gelenler listeye 2 hafta sonra alınır. ama çok kilo verirsen hemen aldırırım ben seni listeye :34::34: şimdilik bu kadar bebişim. bu arada kendimi tanıtayım. ismim ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ve 5 yaşında allah bağışlarsa bi bıdık kızım var resimdeki gibi. bi de canım kilo çizelgeni de yapabilirsen senin için daha kolaylık olur.

2-3 üyeliğim var foruma ama yazmıyordum hiç. diyet günlüklerini, kürleri okuyup çok faydalandığım olmuştur. ben de 24 yaşındayım. Allah bağışlasın çok şekermiş kızın:).

2-3 üyeliğim var foruma ama yazmıyordum hiç. diyet günlüklerini, kürleri okuyup çok faydalandığım olmuştur. ben de 24 yaşındayım. Allah bağışlasın çok şekermiş kızın:).

teşekkür ederim canım:56::56::56: eğer herhangi bi cuma yarışmasına üye değilsen artık bizim gruptansın bebişim

niye bu hafta ya

ben forumda okumuştum bu kürü, kilom durduğunda uygulamıştım, faydasını gördüm. dene istersen. 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp 2kaşık yoğurda ya da 1 fincan az yağlı süte ekleyip iç 1 hafta boyunca. metabolizman hızlanıyor, kilo vermen yeniden başlıyor. en azından benim öyle oldu.

su cadisi ilknur sana ozelden yazdim harika fikir yildonumu icin niye cevap vermedin

ben forumda okumuştum bu kürü, kilom durduğunda uygulamıştım, faydasını gördüm. dene istersen. 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp 2kaşık yoğurda ya da 1 fincan az yağlı süte ekleyip iç 1 hafta boyunca. metabolizman hızlanıyor, kilo vermen yeniden başlıyor. en azından benim öyle oldu.

sagol tatlim ama zerdecal ve zencefil sutu acitiyor
benim mercimegim daha cok kucuk

Back
X