• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sinlarinda basarilar kiloya takma once derslerin
kalbi,iz yaninda unutma
seni cok sevdigimizide

Tesekkürler cnmm. :-* Ben de sizi çok seviyorum ve emin olun ilk firsatta gelicem ins. ;) ki aslinda önümüzdeki 2 günü saymazsak ben haftaya pzt ye kadar da burdayim zaten ins. ;)

O zaman tekrar hosgeldiinn. :3:
Ay ne güzel olur vallahi. Zevkle de okuruz cnm. :) Özellikle de evt, sana sonuna kadar katiliyorum. Öncesi sonrasi fotolarini da göster bize ins. :52: Ben bayyiliyorumm onlara. :52::52:
Ve geçmis basarin için de tebrikler cnm. ;) :nazar: Amaan 8 kg senin için 16 nin yaninda çitir çerez olacaktir ins. :) :nazar:

Ayy gülümseme isaretlerini kullanamamak tam bir kabus. O kadar alismisim kii. :S :) Tel deki uygulamada yok o simgeler. Kodu ezberimde olan bir kaç tane dışında kullanamiyorum. :/

O zaman tekrar hosgeldiinn. :3:
Ay ne güzel olur vallahi. Zevkle de okuruz cnm. :) Özellikle de evt, sana sonuna kadar katiliyorum. Öncesi sonrasi fotolarini da göster bize ins. :52: Ben bayyiliyorumm onlara. :52::52:
Ve geçmis basarin için de tebrikler cnm. ;) :nazar: Amaan 8 kg senin için 16 nin yaninda çitir çerez olacaktir ins. :) :nazar:

Tesekkur ederim. Olur bi gun yaparim once sonra :) guzel bi motive ile basladim. Bitmesin ins. Bu arada 45 hedefim. 45 yazilmiyor 46 yaptim :25:

kizlar bir kahve fincani princi haslayin ama suyunu dokmeyin sogurken suyunu ceker kendi
sut kaynamaya baslayinca princi ekleyin ve princler eriyene kadar kaynatin
icine biraz kayisi kurusu biraz uzum kurusu birazda incir ekleyin yada ne seviyorsaniz abartmayin bak karismam
hepsini kaaynatin kivam almasi icin icine biraz princ unu ekleyin ve istenen kivama gelince kapatin altini
seker yok
unuttum sanmayin
kaplara koyup uzerine tarcin ekleyin catlayincaya kadar yeyin
sekeri meyveden alir merak etmeyin
tarcinda kan sekerinizi ayarlar
süper tarif kısss senin herşeyin süper
Slm bayanlaarr. :3: Nasilsiniz bakalim? Özlediniz mi beni? :) Ben çokk özledim sizi. :( Sizsiz diyetin de tadi yok. :/ E haliyle diyet de yok. :)) Yani azicigi yok, azicigi var. :))
Ya benim bilg e bir sey oldu. Cumartesi aksamdan beri interneti algilamiyor. İnternette sorun yok, tüm yurt kullaniyor ama benim bilg algilamaz oldu. :/ O sebepten gelememisim kaç gündür. Gelememisim diyorum çünkü ben sorunun internette degil de bilgisayarda oldugunu dün farkettim. Kusura bakmayin. :( Bugün de eczane nöbetçiydi, yarina ödev teslimi vardi derken bilgisayari bir bilene danisacak zamanim da olmadi. :/ Şimdi de tel den girdim,haber vereyim istedim. Bu tel beni fitil ediyor. >:/
Zaten yarin ve ya pers eve gidicem ins. Haftaya kadar ordayim. :) Ve karar degistirmezsem bilgisayarimi da götürmeyi istiyorum. ;) Ama bu haberin kötü kismi su ki, gelirken tekrar getirmicem bilgisayarimi.. :S
Bu arada izne bu hafta ayrilmak istedigimi söylemis miydim? İnternetsizlik yüzünden bir hafta erkene çekiyorum iznimi. Zaten finallerin stresi de bastirdi. :S Çok dua edin bana oldu mu. Eger bu dönemden dersim kalirsa mezun olamiyorum çünkü. :S

derslerini işlerini hallet kısa zamnda gel inş

uyudum uyandım uyku tutmadı size bi bakiyim dedim

menümüde yaziyim
sabah
haşlanmış yumurta
1 ceviz
arada türk kahvesi
öğlen
ton balığı salata
3 galeta
1 dilim baklava
akşam
1 tabak fırında sebze

spor 70 cal yürüyüş
baklava kötü oldu ama yedim işte:17:

hoşgeldin pötüşüm nerelerde kaldın. cancağızım omletim beroşun tarifi ötekini de uydurdum ama beğenmedim.
canım hoşbulduk :)

sabah tam buğday ekemğine peynişrli tost
çay
domates
zeytin 5 tane
arada
1 elma
öğlen 1 etiform yoğurt
1 domates
arada 1 mandalin
akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav bol salaata
ben sabahki zeytini kahvaltıda fazla buldum sonuçta zeytin yerine seni tok tutucak yeşillik olabilirdi diye düşündüm. ve yoğurt yok menüde ya da ayran ,

Benim menümm:

Sabah:
Biraz peynirli sahanda yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen:
Pilav üstü et döner ama cidden pilavından çok acıcık yedimmm :17: et çok canım çekmişti yaaa :1:
Ayran

Akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salata

1 porsiyon meyve

Su:1,5 litre
Spor:1 saat platessss
ekmek+pilav+ekmek rakibem naptın sen yaa bu gidişle bu haftayı ben alacağım :52:

bende menümü yazam bari beroş kızmaz inşallah
sabah:
-2 tane salatalık
-2 dilim çavdar ekmeğinden salamlı tost
-1 fincan limonlu form çayı
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
-1_2 kaşık etli nohut susuz
-1 kaşık yoğurt
ara:
-1 fincan 5i1 yerde form çayı
akşam:
-1 küçük patates ve soğanı haşladım püre yapıp içine 1 kaşık yoğurt
ara: henüz belli değil ama herhalde form çayı içerim
beroşşş nasıl kuzuuuumm
yaklaşık 2 litre su yatana kadar 2 litre tamamlanır
spor yapamıyorum 2 gündür ama yatmadan 50 mekik çekerim sözüm olsun :34::34:
canım yoğurt miktarını arttırablirsin ve salam hoş karşıladım ben ama 2 salatalık neden ? 1 tane yeseydin ya canım .2 lt su çok az gibi geldi bana 3 lt daha iyi gibi ya da 2.5

Bennnn geldim. Kendimi tanitayim. Ben 1.55 boyunda 53 kiloyum. Universite bitince kilo vrrmeye karar verdim. Ve 16 kilo totalde vrrdim. Nisanda 50 kilo daha sonrada 49u gorerek ayrildim. Ama simdi ise basladim yorgunluk yeme bozuklugu derken paaat 4 kilo aldim. Meslegim hasta danismanligi. Ozel bi hastanedyim. Hatta diyetisyenin asistanligni yapiyorum. O verme desede taktim 45e vermem lazim.... gunduzleri girmeye calisirim. Disiplinliyim bol paylasm yaparim. Vermedende gitmem....
hoşgeldin canım bende senle boydaşım :) ama senden 10.5kg fazlayım :) 45 kg olup napıcaksın canım çok zayıf değil mi affet ama boyuna göre ideal kilon kaç 48 falan mı 45 çok az sanki

Slm bayanlaarr. :3: Nasilsiniz bakalim? Özlediniz mi beni? :) Ben çokk özledim sizi. :( Sizsiz diyetin de tadi yok. :/ E haliyle diyet de yok. :)) Yani azicigi yok, azicigi var. :))
Ya benim bilg e bir sey oldu. Cumartesi aksamdan beri interneti algilamiyor. İnternette sorun yok, tüm yurt kullaniyor ama benim bilg algilamaz oldu. :/ O sebepten gelememisim kaç gündür. Gelememisim diyorum çünkü ben sorunun internette degil de bilgisayarda oldugunu dün farkettim. Kusura bakmayin. :( Bugün de eczane nöbetçiydi, yarina ödev teslimi vardi derken bilgisayari bir bilene danisacak zamanim da olmadi. :/ Şimdi de tel den girdim,haber vereyim istedim. Bu tel beni fitil ediyor. >:/
Zaten yarin ve ya pers eve gidicem ins. Haftaya kadar ordayim. :) Ve karar degistirmezsem bilgisayarimi da götürmeyi istiyorum. ;) Ama bu haberin kötü kismi su ki, gelirken tekrar getirmicem bilgisayarimi.. :S
Bu arada izne bu hafta ayrilmak istedigimi söylemis miydim? İnternetsizlik yüzünden bir hafta erkene çekiyorum iznimi. Zaten finallerin stresi de bastirdi. :S Çok dua edin bana oldu mu. Eger bu dönemden dersim kalirsa mezun olamiyorum çünkü. :S
:34: kendi adıma çok özledim seni kaptanım. sen gidersen ne olcak bu grup bilmiyorum inşallah cabucak dönersin ,bu arada bilgisayarın için çok üzüldüm inşallah tamir filan edilir ,en kısa sürede aramıza geri dönersin. ve ve finallerde büyük başarı diliyorum allah yardımcın olsun ,zihin açıklığı versin.

salı günkü menü
oruçluydum.
1 kupa 9 lu hayat çayı
iftar : 2 kepçe dolusu pırasa yemeği, yanında tere+roka+maydanozdan oluşan bol limonlu hafif tuzlanmış salata
1 kupa 9 lu hayat çayı
ara:1 greyfurt
3 lt su
20 dk 6 km hızında yürüme 60 kalori yakıldı
50 mekik
100 yanlara eğilme
100 oklava çevirme
duvarda bacakları aç kapa 20 şer
ayakta 20 şer yanlara bacakları açma sağ ve sol olarak
50 iki bacak bir sağ bir sol karına doğru kaldırma
durduğum yerden 2000 adım
ve sahur yapmıyorum şuan çünkü yatış yapacağım için direk kg olur bende.metabolizmamın kırılma noktasındayım az gelebilir

ecz.imiş kaptanım rica etseem benim listeye ilk girdiğimde tarih ve kg bana bildirir misin not ediyorum ilk başladığım tarihi hatırlamıyorum

menümüde yaziyim
sabah
haşlanmış yumurta
1 ceviz
arada türk kahvesi
öğlen
ton balığı salata
3 galeta
1 dilim baklava
akşam
1 tabak fırında sebze

spor 70 cal yürüyüş

salı günkü menü
oruçluydum.
1 kupa 9 lu hayat çayı
iftar : 2 kepçe dolusu pırasa yemeği, yanında tere+roka+maydanozdan oluşan bol limonlu hafif tuzlanmış salata
1 kupa 9 lu hayat çayı
3 lt su
50 mekik
100 yanlara eğilme
100 oklava çevirme
ve sahur yapmıyorum şuan çünkü yatış yapacağım için direk kg olur bende.metabolizmamın kırılma noktasındayım az gelebilir

super bir menu ayrica hayranim sana hem niyetli olup hem bu denli azimli olusuna

kizlar yine gram gram gitmis yaglarim
metosumu delirttim
benimle ugrasilirmi yaaaaaaaaaaa
bu kilolar gidecek okadar yani
nemi yaptim
3 aksamdir yatmadan 2 saat once ispanak kereviz biraz kabak daha dogrusu ne yesillik buldumsa suyunu siktim cok az sizma zeytinyagi ve tuzla ictim bir subardagi kadar
sonuc meydanda
daha ne olsun bacim daha ne olsun

yarin takim birincisi olursam oyle kurtalamayacaksiniz
50 mekik ceza verdim o bile yapilmadi
bu sefer kim ne yediyse ona gore bir ceza verecem
keyf benim degilmi kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydin bacilarrrrrrrrrrrr
hilton nerelerdesin bakem seen
kis burelli(bur50) caktirmadan gel iste isyerinde bize
su cadisi sabah kahvaltini yazdim
ogleni konusur
sakin plav makarnayi ekmegi azitmayin
seker cukulata zaten yok
yarin tatli gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burelli senin su kahveler sekersiz demiiiiiiiii

canim sen daha once cuma takim yarismalarinda varmiydin yoksa bu ilk takimin mi

O zaman sana meydan okuyorum siyamum. :P Bakalim bu 8 kiloyu hangimiz önce vericez. :P ;) Gerci senin ilk 3-4 kilo daha oturmamis, çabuk gidecek ins ama olsun. Ben fazla salmaya basladim. Hirslanmam lazim. :)

Veririm bu hırsla hadi yarışalım bakalım :9:

hoşgeldin canım bende senle boydaşım :) ama senden 10.5kg fazlayım :) 45 kg olup napıcaksın canım çok zayıf değil mi affet ama boyuna göre ideal kilon kaç 48 falan mı 45 çok az sanki
.

48 ideal olan evet cnm fakat 45 takıntım oldu iyce geçen yarışmada pes etmiştim hep aklımda vardı. bu sefer pes etmeden 45 olayım. doktorum hesapladı 48.7 benim için en idealiymiş ama 45 şart :50:

Bennnn geldim. Kendimi tanitayim. Ben 1.55 boyunda 53 kiloyum. Universite bitince kilo vrrmeye karar verdim. Ve 16 kilo totalde vrrdim. Nisanda 50 kilo daha sonrada 49u gorerek ayrildim. Ama simdi ise basladim yorgunluk yeme bozuklugu derken paaat 4 kilo aldim. Meslegim hasta danismanligi. Ozel bi hastanedyim. Hatta diyetisyenin asistanligni yapiyorum. O verme desede taktim 45e vermem lazim.... gunduzleri girmeye calisirim. Disiplinliyim bol paylasm yaparim. Vermedende gitmem....
hoşgeldin canııımmm. :34: bol paylaşımlarını bekliyoruuuzzzz. ohh bize yardımcı olursun.
kız sen nerelerdesin bakiiim. çok özlettin kendini. sensiz dietin kahrı çekilmiyo.finallerinde başarılar bebişm. kendi üniversite günlerim geldi aklıma ahhhh ahh :43:
Gunduzleri firsat buldukca yazarim. Aksamda 5 tane atmaya calisirim. 16 kiloyu nssil verdigimide bi ara firsat bulup oaylasirim doping olur tum uyelere :) fotolar ahhhhh... en guzel fark onlarda. Kurallar kabulumdur....
ayyyy gönder gönder fotolarıııı bizde motive olalım :53:
menümüde yaziyim
sabah
haşlanmış yumurta
1 ceviz
arada türk kahvesi
öğlen
ton balığı salata
3 galeta
1 dilim baklava
akşam
1 tabak fırında sebze

spor 70 cal yürüyüş
olsun bebişim o da boncuğu olsun ama beril görmesiiinn
canım hoşbulduk :)

ben sabahki zeytini kahvaltıda fazla buldum sonuçta zeytin yerine seni tok tutucak yeşillik olabilirdi diye düşündüm. ve yoğurt yok menüde ya da ayran ,

ekmek+pilav+ekmek rakibem naptın sen yaa bu gidişle bu haftayı ben alacağım :52:

canım yoğurt miktarını arttırablirsin ve salam hoş karşıladım ben ama 2 salatalık neden ? 1 tane yeseydin ya canım .2 lt su çok az gibi geldi bana 3 lt daha iyi gibi ya da 2.5

:34: kendi adıma çok özledim seni kaptanım. sen gidersen ne olcak bu grup bilmiyorum inşallah cabucak dönersin ,bu arada bilgisayarın için çok üzüldüm inşallah tamir filan edilir ,en kısa sürede aramıza geri dönersin. ve ve finallerde büyük başarı diliyorum allah yardımcın olsun ,zihin açıklığı versin.
canım domatesim kalmamıştı bende 2 salatalık yedim. bide peynir sadece kaşar peyniri yiyebiliyorum o da yoktu ondan salam koyduum. ayy bilgisayar başından kalkıp markete gitmem lazııımm :42:
salı günkü menü
oruçluydum.
1 kupa 9 lu hayat çayı
1 kupa 9 lu hayat çayı
3 lt su
50 mekik
100 yanlara eğilme
100 oklava çevirme
wuuuwwww ne güzel spor yapmışsın böyle yaaaa imrendim valla
kizlar yine gram gram gitmis yaglarim
metosumu delirttim
benimle ugrasilirmi yaaaaaaaaaaa
bu kilolar gidecek okadar yani
nemi yaptim
3 aksamdir yatmadan 2 saat once ispanak kereviz biraz kabak daha dogrusu ne yesillik buldumsa suyunu siktim cok az sizma zeytinyagi ve tuzla ictim bir subardagi kadar
sonuc meydanda
daha ne olsun bacim daha ne olsun

yarin takim birincisi olursam oyle kurtalamayacaksiniz
50 mekik ceza verdim o bile yapilmadi
bu sefer kim ne yediyse ona gore bir ceza verecem
keyf benim degilmi kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eyvaaahhh yandık valla mekikleri zor çekiyom yaaa bittim beeeen kızlar beril i geçmemiz lazııımmm. ehh beril ben bi birinci olayım bak nasıl su içiricem sana farkındayım 3 bardakları da içmiyon seeeennnn :20:

günaydın kızçelerim. bugün çok aktif olamayabilirim dışarıda olucam. biraz da temizlik yapayım yemek falan anca geçecek gün yine arada gelmeye çalışırıııımmm

Gunnaydin fistiklar naptiniz bakiim bende su an telefondan giriyorum beros birincimi olcan kis bu formulleri tarifleri nerden aliyosun supersin sen

Siyamum sende hosgeldin ama bence kilon gayet ii 45 cok az anoreksiya falan olursun allah korusun saglik da onemli dikkat et

Back
X