- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hilalaime
canım benim yerim seni kaptanım bu bir yıkama yağlama değildir
çok düzenli ve disiplinli bir başkansın iremimizin yerini hiç aratmadaın hatta dahada eli sopalıymış gibi gözüktün..inan ablam buraya yazmasamda 5 aydır bende ne uyku var ne düzen bazen kendime kendimde hayret ediyorum nasıl dayanıyorum diye..annelik ah yelizcim ah gerçekten çok zor sizde geçmiş olsun..korkuyorum gebelikte yaşadığım tansiyon bu yaşta kalıcı olcak bu yoıl olmazsa sene herşeyi kafaya takmak zorundamıyım hilaimin deyişiyle bu kadar takıntılı olmak zorundamıyım anca herşey düzeldi tam düzene girdik dedim şimdi yine ameliyat geniz eti ameliyatı ama kulaktaki sıvı endişelendiriyo beni..şu dönemde kendime faydam yokki size olsun ne desem ne yazsam bilemiyorum ama ben burdan kpmak gitmekte istemiyorum şu dönemde aktif olamasamda istemiyorum..ama çok uzun sürelidir kendimle dahi inatlaşıyorum ama ben iyi değilim kızlar..bir dahaki doktor kontrolumde psikolojik destek alamaya kara verdim..tabi fikrim değişmez inşallah o zamana kadar..şimdilik burdayıom accık moral verin bana kızlar ölecem ya..hele bu günlerde hep kötü haberler alıyorum sankim karanlık dünya noluyo arasın ameliyatı heleki allahım beterinden saklasın ama çok zor kıyamam kuzma..allah hiç bir anneyi abbayı evladı ile sınamasın.hiç bir kuzuma dermansız dert sıkıntı vermesin.
Ah fatoş ablam, biliyorum herkes evinde farklı farklı sıkıntılarla boğuşuyo ben de elimden geleni yapıyorum, düzeni çok severim ben ama tabi ki her zaman her şey istediğim gibi olmuyo..kendi hayatımda da bu böyle..ben çok üzüldüm arasn durumuna ama kolaylıkla atlatcaksınız inşallah...düzenli giremiyosun farkındayız ama kimse aa o düzensiz banane ben de girmem demiyo, özel durumlara herkes anlayışlı sağlsun.Elinden geldiği kadar burda da olmaya çalış paylaşmak her zaman iyi gelir insana...
Dertlerimiz sıkıntılarımız çok başka belki ama şu 5 aydır benim çok nadir gecem ağlamadan geçti fatoş ablacım,inanki ben de düşündüm psikolojik destek almayı hatta..ve belki de almalıydım ama annemlere yansıdı durum o yüzden artık iyiyim imajı çiziyorum evde...seni teselli edebilcek ne enerjim var ne gücüm ama hep bi ablam oldun hep yanımda oldun ve öyle olmaya devam et, ben de bi kardeşin olarak hep burdayım