Selam canim. Evet karatyin diyetinin bir parcasi. Bende karatay yapiyorum ama ogleni atlamiyorum. Karataya gore doyle bir urun var. sabah kahvaltisini kral gb yapisyon. 2 yumurtan 1 avuc peynirin 20 ye kadar zeytinin. Tereyagin fln. Tum bunlar metabolizmayi gune baslarken hizlandiriyor. Guzel bir kahvalti 5 km yuruyus x5 kati kadar metabolizman hizlaniyor guzel bir kahvalti ile. Zaten o kaar guzel kahvaltdan sonra acikmiyosun saairtici ama dun aksam ben saat 17.00 da acikmadan yedim mesela. Simdi ac degilim ama gec saatte acikirim diye korktum. Canan hocamiz diyor ki vucut 4 - 4.5 saatten sonra leptin hrmonu salgilamaya baslar. Leptin hormonuda depo yaglardan yakip enerjiye ceviriyor. Ozellikle gobek bolgesi yaglarindan :) ama ufacik bi aclik hisettiginde leptini salgilanmasi duruyor. Bu yuzden yemen gerekiyor. Yani kisaca mantik su acikinca ye

bende ara ogunlu denedim ama sonuc hep kotu oldu. Verdim aldim verdim aldim. Cunku o ara ogunlugu yasam sandartim olarak oturtamadim

ve bozuncada aldim geri. Ama simdi bu duum benim yasam standartima cok uyuyor. Ben kahvaltisiz gune baslayamam kral gb kahvaltimida yapiyrum hep :) acikincada yiyorum. Kendini zorlamadan :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü