• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabii ki katılmak isterim ama ...Bol katılım derken....
Fırsat buldukça evdeki çocuklardan ve işlerden katılırım.
tuanacım başta anacım sen kaç kilosun ....şakkıdı
şartlar şunlar ....ilk önce deneme haftan vat 1 hafta . enine boyuna alımına bakıcaz ..:roflol::roflol:işimize yararmı bu gacı kilo vermek istimi ...lülülülülülü günlük takıma yazıyomu bizlerle sohbet ediyomu . yoksa domruşup duruyomu ..:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

her hafta cuma sabahı bildirimini 11 den önce yapıyomu .....:teytey::roflol::roflol::roflol:
vel hasıl 3 gün haber vermeden takıma giemessen mazeret hariç ......

buyur deneme haftana ... tabi kilonuda alalım .... ha bi önemli şarttehe var .. hatırlatayım püskütüm kızıyor . takımlarda olan herkesin arada bir paylaşım alanını okuması şart ..8 bunu bizim cadılarada hatırlatırım ....:dilcikar::dilcikar:
evet aebenim toparlanalım artık yine sonuncu olucaz. Haftaya kilo veremeyenlerin hepsini atıcam takımdan her hafta sonuncu oluyoruz.
evet işte bu nazlım bu hafta bu cadılara göz açtırmuıycaz ....:oklava:tabi kendimizede .laelaelaelaelae

kızlar geçmişi yeni okuyorum düm mesaj bırakmıtım bir arkadaş gelmiş daha önce 9. takımdaymı . ayrılmış yeniden neden 9 .takımda başlamıyor ...gelince yazarmı ...
bide verecek kilosu yok arkadaşın çogumuzun hedefinden az kilosu . takım zaten içler acısı hali . her hafta .. her kes 70 altını takıma bile almıyorkı . arkadaşa kişisel olarak bişi demiyorum yanlış anaşılmasın ama . takımıda düşünmek lazım . ginede son kara hepimizin ...

şartlar şunlar ....ilk önce deneme haftan vat 1 hafta . enine boyuna alımına bakıcaz ..:roflol::roflol:işimize yararmı bu gacı kilo vermek istimi ...lülülülülülü günlük takıma yazıyomu bizlerle sohbet ediyomu . yoksa domruşup duruyomu ..:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

her hafta cuma sabahı bildirimini 11 den önce yapıyomu .....:teytey::roflol::roflol::roflol:

buyur deneme haftana ... tabi kilonuda alalım .... ha bi önemli şarttehe var .. hatırlatayım püskütüm kızıyor . takımlarda olan herkesin arada bir paylaşım alanını okuması şart ..8 bunu bizim cadılarada hatırlatırım ....:dilcikar::dilcikar:

e

Hemşom domşurup ne ola ki anlayamadım:uhm: Tamam deneme yapalım bakalım öncelikle 1 2 3 deneme.....
Gelelim kiloma ben demin tartıldım 75'e azıcık kalmışım.Boyumda tam ölçüsünü bilmiyorumda 1.63-1.65 arası birşeyim.İşte böyle enine hafif geniş bir gacıyam....:a015:

Şimdi şu lara'nın açtığı monti amca diyetine bakıyordumda çok cazip geldi valla.
Yapabilirmiyim acaba.2 ayda 10 kilo.. süper valla....

tuana kıs kısacası takıma kelepçeleneceksin burasız yapamayacaksın nerde ne yedin hesap vereceksin ....

kızlar geçmişi yeni okuyorum düm mesaj bırakmıtım bir arkadaş gelmiş daha önce 9. takımdaymı . ayrılmış yeniden neden 9 .takımda başlamıyor ...gelince yazarmı ...
bide verecek kilosu yok arkadaşın çogumuzun hedefinden az kilosu . takım zaten içler acısı hali . her hafta .. her kes 70 altını takıma bile almıyorkı . arkadaşa kişisel olarak bişi demiyorum yanlış anaşılmasın ama . takımıda düşünmek lazım . ginede son kara hepimizin ...

Aebenciğim canım öncelikle onu alacaksan o arkadaşı al takıma .Ben zaten buralarda takılıyorum beni alsanda almasanda......:1hug:

6.takım 104. etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 63.0 / 63,5 / -0,5 / -0,79 % )
aeben ( 67,0 / 66,4 / 0,6 / 0,90 % )
kütahya ( 78.0 / 78,0 / 0,00 / 0,00 % )
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75.5 / 75,6 / -0,1 / -0,13 % )
nazlıgüleç ( 59.4 / 59,0 / 0,4 / 0,67 % )
mmmf27 ( 64,0 / 64,0 / 0,00 / 0,00 )
else ( 68,2 / 68,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
yumukum ( 78,0 / 79,0 / -1,00 / -1,28 % )
ozgekrd ( 72 .8 / 72,8 / 0,00 / 0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 743,9 / 744,5 / -0,6 / -0,08 % )

evet işte bu nazlım bu hafta bu cadılara göz açtırmuıycaz ....:oklava:tabi kendimizede .laelaelaelaelae

EVET AEBENİM ÇOK CİDDİYİM BU HAFTA KİLO VERMEYENİ BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE ATICAM TAKIMDAN. HABERİNİZ OLA HATUNLAR.kötükedihüso

Hemşom domşurup ne ola ki anlayamadım:uhm: Tamam deneme yapalım bakalım öncelikle 1 2 3 deneme.....
Gelelim kiloma ben demin tartıldım 75'e azıcık kalmışım.Boyumda tam ölçüsünü bilmiyorumda 1.63-1.65 arası birşeyim.ışte böyle enine hafif geniş bir gacıyam....:a015:
iyi iyi kilon dişimize gereymiş ...kaydirigubbakcemile3 domruşmak demekde . asık suratlı bi kenarda oturmak dimek ...kaydirigubbakcemile3
Şimdi şu lara'nın açtığı monti amca diyetine bakıyordumda çok cazip geldi valla.
Yapabilirmiyim acaba.2 ayda 10 kilo.. süper valla....

bu açıklamayı yapmayı . bi görev biliyorum . malum dogrucu davut olurum bırazda ...:delphin:

lara arkaşımız bu diyeti daha öncede yapmış linkinda anlatmış . ve geçen sena bizin gibi belli bir yare kazık çaktıktan sonra ... yahu ben daha önce yaptım güzelde sonuç aldım niye yeniden yapmıyorum diyıp başladı ... ve 2 ayda 10 kiloyu verip mezun oldu gitti ...
ve tabi onu gören bizler (benle özge ) atladık aynı diyete . hatta laradan çok çok az yiyerek yaptık çogu zaman fakat bizde işe yaramadı ..... bende işe yaramasının sebebi bu kan şekeri düşüklügü imiş bunu şimdi anlıyorum ....( özkenınkini bilemem tabi .)
şimdi bana dr. tahlil sonuçlarından sonra . buna benzer bir diyet verdi . yanlız tek farkı 2 satte bir yemek oda şekerimiz düşmesini engelliyor ve 1800kl. diyet yapmama ve tıka basa doymama ragmen bu hafta kilo verdim ilginç :1shok:

diyetin ana teması . kan şekerini belli bir seviyede tutmak ve buda kilo vermeyi saglıyor . yanlız yiyeceklerin guliseid degerleri bu diyette çok önemli ..yiyecekleri tanımak gerekiyor .. ve belli bir süre yasaklar kesin yasak vucut bu düzene alışınca kilo verme başlıyor ... 2.3 günde hemen baskülde sonuç beklemeyim yani ... ayrıntıları monti linkinde var ....

Son düzenleme:

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 743,9 / 744,5 / -0,6 / -0,08 % )
nazlım 8. takıma gönder bi baksınlar adat yerini bulsun sonra bi dene bakıyım paylaşım alanına henüz kimse yapmadı galiba kolay olur yapamassan bana söyle çıkmadan haledeyim .... bugün yasin var öylen oraya gidecegim ...

iyi iyi kilon dişimize gereymiş ...kaydirigubbakcemile3 domruşmak demekde . Asık suratlı bi kenarda oturmak dimek ...kaydirigubbakcemile3

bu açıklamayı yapmayı . Bi görev biliyorum . Malum dogrucu davut olurum bırazda ...:delphin:

Lara arkaşımız bu diyeti daha öncede yapmış linkinda anlatmış . Ve geçen sena bizin gibi belli bir yare kazık çaktıktan sonra ... Yahu ben daha önce yaptım güzelde sonuç aldım niye yeniden yapmıyorum diyıp başladı ... Ve 2 ayda 10 kiloyu verip mezun oldu gitti ...
Ve tabi onu gören bizler (benle özge ) atladık aynı diyete . Hatta laradan çok çok az yiyerek yaptık çogu zaman fakat bizde işe yaramadı ..... Bende işe yaramasının sebebi bu kan şekeri düşüklügü imiş bunu şimdi anlıyorum ....( özkenınkini bilemem tabi .)
şimdi bana dr. Tahlil sonuçlarından sonra . Buna benzer bir diyet verdi . Yanlız tek farkı 2 satte bir yemek oda şekerimiz düşmesini engelliyor ve 1800kl. Diyet yapmama ve tıka basa doymama ragmen bu hafta kilo verdim ilginç :1shok:

Diyetin ana teması . Kan şekerini belli bir seviyede tutmak ve buda kilo vermeyi saglıyor . Yanlız yiyeceklerin guliseid degerleri bu diyette çok önemli ..yiyecekleri tanımak gerekiyor .. Ve belli bir süre yasaklar kesin yasak vucut bu düzene alışınca kilo verme başlıyor ... 2.3 günde hemen baskülde sonuç beklemeyim yani ... Ayrıntıları monti linkinde var ....

ben okudum dün aebenciğim hepsini şu entegre ekmeğini bulayım başlıycam yapmaya bugün başladım ama çavdar ekmeği olmuyormuş.

Kahvaltıdan 2 saat sonrada 3 adet kuru kayısı yedım. AkŞam elma aldım ama unuttum yanımda getırmeyı elma yıyebılıyoruz aralarda deĞılmı.

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 743,9 / 744,5 / -0,6 / -0,08 % )

slm 6.takımn güzel çıtırları tek tek hesapladım hesap doğruu:))

Aebenciğim canım öncelikle onu alacaksan o arkadaşı al takıma .Ben zaten buralarda takılıyorum beni alsanda almasanda......:1hug:
henüz yok canım ben yeni görüyorum hemde her merhaba diyeni almıyoruz .... arkadaş bana kızmasın ama o kilodaki birini zaten takımlar genelde almıyor ... zaten çıtır kendisi ...:1hug:
Offf off sıkı yönetim gibin yaniiii..
hehe nasıl korkuttum ama .....lülülülülülü yokyok görüyorsun zaten nasıl oldugunu ... fırsatın oldukca aksatmadan paylaşımını yap ...a.s tabi zorla degil istersen girmek .:1hug: amaç kilo vermek . ama biz burda dost olduk ...Şeniz

Back
X