• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

en baştaki önsözleri falan geçtim. Ben çok sıkılırım öyle önsöz falan okumaktan 69. Sayfaya kadar geldim canım. öğlen yemeğidede bana uygun bişey yok . Yine kahvaltı tarzı yapıcam yanına sadece 1 adet haşlanmış yumurta ekliycem.
nazlım niyeöyle diyorsun yemek seçenegi çok ya kavaltı yapma . yasaklar dışında kalanları yiyebilirsin . salata, mesela tavuk ,balık ,. sebze..baklagil ..yanındada mutlaka yogurt ... ögünlerinde salata ve yogurdu eksik etme .... mutlaka ye ....

bide şu 2 saat işine uyuyormusun ..

Son düzenleme:
haklısın canım. yarın sabah hemen kaynatıcam. kaç dakikada hazır olur acaba :uhm: bir de lahana bulabilirmiyim ki. mevsimi geçtimi acaba

canım monti çok katı kurallı geliyor bana. ufak bir yasak delmek diyeti götürüyor. onu yapabileceğimi sanmıyorum. kendi çapımda çırpınmaya devam edicem bakalım. artık bitsin yaww offfffff yaz geldi. şu an geçen yazki kilomdan fazlayım :mymeka:
monti yazdıgıma bakma yapmadıgını biliyorum .öyle olsa sabahki fileksinede laf ederdim hehe ..normal bir diyettede bu yediklerin sakıncalı bozuyor . asim .... o yüzden yazmıştım ...

soğaan topiğinde bi arkadaş lahanayla beraber kullanma dedi bana cnm
ama diğer bi arkadaşta yakınının top gibi olduğunu yaz sonu gördüğünde incecik olduğunu yazmış naptın demiş soğan ve lahana kaynatıp içtim demiş
ne biliim bende var lahana minik almıştım duruyo buzdolabının köşesinde
ayrıca bulabilirsin cnm pazarda varrdı bu hafta

nazlım niyeöyle diyorsun yemek seçenegi çok ya kavaltı yapma . yasaklar dışında kalanları yiyebilirsin . salata, mesela tavuk ,balık ,. baklagil ..yanındada mutlaka yogurt ... ögünlerinde salata ve yogurdu eksik etme .... mutlaka ye ....

bide şu 2 saat işine uyuyormusun ..

İKİ SAAT KURALINA UYUYORUM AEBENCİĞM . YEMEKTE KARIŞIK DOLMA BÖREK VE ÇORBA VAR BELKİ EKMEĞİMİ ALIP GİDİP YOĞURDA BANDIRARAK YERİM SALATA YAPABİLECEĞİM MALZEMEMDE YOK BURDA BUGÜNLÜK İDARE EDİCEM ARTIK.:lepi:

monti yazdıgıma bakma yapmadıgını biliyorum .öyle olsa sabahki fileksinede laf ederdim hehe ..normal bir diyettede bu yediklerin sakıncalı bozuyor . asim .... o yüzden yazmıştım ...

iyi de neden yüzüme vuruyorsun. bu mu takım arkadaşlığı :dilcikar:
heheheee şaka aebencim şaka :1hug:
en iyisini yapıyorsun. kayınvalidemdeydik yine akşam. pilava şöyle bir baktım. gözüme güzel gelmeyecek sandım. ayıptır söylemesi her zaman tutturamaz da delikafadulden demesin mi çok güzel olmuş bu sefer diye. azıcık tadayım dedim işte bayağıdır yemiyordum benneyaptımki kaydirigubbakcemile

soğaan topiğinde bi arkadaş lahanayla beraber kullanma dedi bana cnm
ama diğer bi arkadaşta yakınının top gibi olduğunu yaz sonu gördüğünde incecik olduğunu yazmış naptın demiş soğan ve lahana kaynatıp içtim demiş
ne biliim bende var lahana minik almıştım duruyo buzdolabının köşesinde
ayrıca bulabilirsin cnm pazarda varrdı bu hafta

hmm cumaya kadar lahana bulamam. ama pazardan aldırıp ben de ikisini içicem. sen güzel veriyorsun canım. her hafta gidiyor kilocuklar :nazar:
kaç gün uygulamalı bunu peki. tüm topiği okuyamadım. 86 sayfaydı :tomato:

İKİ SAAT KURALINA UYUYORUM AEBENCİĞM . YEMEKTE KARIŞIK DOLMA BÖREK VE ÇORBA VAR BELKİ EKMEĞİMİ ALIP GİDİP YOĞURDA BANDIRARAK YERİM SALATA YAPABİLECEĞİM MALZEMEMDE YOK BURDA BUGÜNLÜK İDARE EDİCEM ARTIK.:lepi:
nazlım biliyosun başta ben senin yapabilecegin için önerdim bu diyeti . yemek serbest ama yasaklar yasak . eger zorlarsa istedigin zaman bırak canım ...:1hug:
ben diyorum diyede yapmak zorunda degilsin ....a.s.

iyi de neden yüzüme vuruyorsun. bu mu takım arkadaşlığı :dilcikar:
heheheee şaka aebencim şaka :1hug:
en iyisini yapıyorsun. kayınvalidemdeydik yine akşam. pilava şöyle bir baktım. gözüme güzel gelmeyecek sandım. ayıptır söylemesi her zaman tutturamaz da delikafadulden demesin mi çok güzel olmuş bu sefer diye. azıcık tadayım dedim işte bayağıdır yemiyordum benneyaptımki kaydirigubbakcemile
yok canım biliyorum ....:1hug: işte kaca bir burnum var olur olmaz sokuyorum .belki bi faydam dokunur diye . ya degilse banane . afiyet olsun .

nazlım biliyosun başta ben senin yapabilecegin için önerdim bu diyeti . Yemek serbest ama yasaklar yasak . Eger zorlarsa istedigin zaman bırak canım ...:1hug:
Ben diyorum diyede yapmak zorunda degilsin ....a.s.

ben yapmak istiyorum aebenciğim bana zor gelmiyor bu diyeti yapmak ve sonuna kadarda yaparım. Artık çıtır olmalıyım şişko gelin olmak istemiyorum. Akşam evde değildik bişey yapamadım. Ama bu akşam bişeyler yapıp getircem yarın yanımda.

ben dünkü menümüde yazıp gideyim ...

kavaltı ....
=====
2 dl. ekmek .k.k peynir . 4 zeytin . salatalık ..

ara
====.
1 br. süt .. 3 kuru kayısı .

öylen
======.
1 tabak yeşil fasulye ...bol salata..3 kş. yogurt .2dl. ekmek .
ara
====.
1 çy. bar. süt .10 fındık .
ara .
===
1 çy br. bayaz leblebi.....5 erik .. 2 ceviz.....
akşam .
=====..
100 gr. kadar ızgara tavuk ...1 br. ayran ...2 dl. ekmek ..sögüş ...
ara
====
1 br. süt ....

2 saaten fazlada yürüyüş .......

slm kızlar

bu sabah ki kahvaltım
öncelikle sirkeli su
2 dilim k. ekmek
2 zeytin
bir parça peynir
şekersiz çay
ara öğünde 1 bardak form çay
1 ceviz
1 kayısı
4 kuru üzüm
10 beyaz leblebi

öğleye
8 kaşık ıspanak
ve 1 tutam kuzukulak

sabah sporumuda yaptımdelikafadulden

aebenim süper bir menü yapmışın canım yine seni teprik ederimŞeniz

Günaydın kızlar.. ben geldiiiiiimmm.. yer varmı listenizde.. benide alırmısınız aranıza.. kaydirigubbakcemile2

nurhayat hoş geldin canım.Şeniz
maşallah hemen gelir gelmez gitmiş bile kilolardandelikafadulden
umarım tezzamanda kalıcı kilo verir bir ömür çıtır hanım olarak dolanırsınkaydirigubbakcemile

slm kızlar

bu sabah ki kahvaltım
öncelikle sirkeli su
2 dilim k. ekmek
2 zeytin
bir parça peynir
şekersiz çay
ara öğünde 1 bardak form çay
1 ceviz
1 kayısı
4 kuru üzüm
10 beyaz leblebi

öğleye
8 kaşık ıspanak
ve 1 tutam kuzukulak

sabah sporumuda yaptımdelikafadulden

aebenim süper bir menü yapmışın canım yine seni teprik ederimŞeniz
aynı şeyi senın menün içinde söyleyebiliriz sevgili koçum ......yanlız yogurtsuzmu yedin ıspanagı ..

Ara olarak 2 adet kuru kayısı

ÖĞlen yemeĞım
2 dılım tam buĞday ekmeĞı
1 su bardaĞı yoĞurt.

Kızlar benim bir ricam olacak , iş yoğunluğu haftaya1 tam hafta eğitimde olacak olmam. Finallere 3 hafta kalması ve haziran ayı ortasında 1 hafta Samsuna gidiyor olmam dolayısı ile ben çok fazla giremiyorum ve bu sanırım haziran ayı ortasına kadar böyle sürecek. Ne yapalım dersiniz o zamana kadar izne mi çıkayım geri dönmek üzere yoksa böyle çok nadir de olsa geleyim mi cumaları kilo bildirebilirim ama pek bir faydam olmuyor size ve kendimede 76 kilo oldum mıorelimde bozuk ama bırakmadım kendimi bakalım ne olacak. Kendimi çok bıkkın hissediyorum inşallah şu kurs ve finaller bitince rahatlıycam ohhhhhhhhhhh içim rahatladı anlattımda işte böyle....

kızlar benim bir ricam olacak , iş yoğunluğu haftaya1 tam hafta eğitimde olacak olmam. Finallere 3 hafta kalması ve haziran ayı ortasında 1 hafta samsuna gidiyor olmam dolayısı ile ben çok fazla giremiyorum ve bu sanırım haziran ayı ortasına kadar böyle sürecek. Ne yapalım dersiniz o zamana kadar izne mi çıkayım geri dönmek üzere yoksa böyle çok nadir de olsa geleyim mi cumaları kilo bildirebilirim ama pek bir faydam olmuyor size ve kendimede 76 kilo oldum mıorelimde bozuk ama bırakmadım kendimi bakalım ne olacak. Kendimi çok bıkkın hissediyorum inşallah şu kurs ve finaller bitince rahatlıycam ohhhhhhhhhhh içim rahatladı anlattımda işte böyle....

refiim istiyorsan ozamana kadar izinli ol canım gelip kilo bildirimini yaparsın canım .

:1hug: hoş geldin . kalişe başlık öneriyordum senin için nurhayat ...kaydirigubbakcemile3
hehehhee... ilanmı verecektiniz :roflol:
marhabalar . biz 6. takımın miladını doldurmuş ama kalan 3.5 kilosu için çabalayan hatunlarıyız ......

sende tanıt bakalım bize kendini . :1hug:a.s.
Valla tanıtayımda benim işim sizinkisi kadar kolay değil..benim vermem gereken 18 kilom var a.s 30 yaşındayım çalışıyodum planlama sorumlusu olarak ocak ayında ayrıldım işten bebiş yok nisan ayında düşük yaptım..şimdilik evdeyim pek çalışmak gelmiyor aklıma (böyle iyi geldi sırnaşık şey ) istanbuldayım.. Aslen balıkesirliyim..bu kaddarrr.. sırnaşık şey
tamam canım ..

nurhatatım yanlış hatırlamıyorsam 2 haftadır diyet yaptıgını ve 4 kilo verdigini yazmıştın .5.takımda yanlışmı hatırlıyorum ...CADIARZU bugün itibari ile kaç kilosun ... kayıtlar için lazım ....gamyoncuiremsu

umarım seninle birlikte takıma yenican yeni kan gelirde . bizde hareketleniriz ..kaydirigubbakcemiledelikafadulden
inşallah canım..kurtulalım artık şu kilolardan yaww..yazın sıcağında bunları bide üzerimizde taşımak zorunda kalmayalım..hemde yeni yeni cicili bicili kıyafetlerimizi giyeriz sırnaşık şey evet 2 haftada 4 kilo verdim bugün itibari ile 83 kiloyum canım hedefim 65..
hoşgeldin nurhayat .
hoşbuldum canım..
günaydınlar...

nurhayat hoşgeldin canım.
bugün sabah 9:30 da uyandım kendime koca bi fincan yeşil çay yaptım,kızım kalkana kadar ev topla akşam yemeğini hazırla falan derken saat 11 e geliyodu nihayet kahvaltı edebildim..ama bugün biraz geçiştirdim bir kase nesfit ve yarım yağlı süt.. arada(iş yerinde) yeşil çay ve limon lifli biskuvi akşamda az zeytinyağlı bir tabak bakla 2 kaşık yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek,menüm bu akşama detayları veririm...
Hoşbuldum yumukum :)
nurhayat hoş geldin canım.Şeniz
maşallah hemen gelir gelmez gitmiş bile kilolardandelikafadulden
umarım tezzamanda kalıcı kilo verir bir ömür çıtır hanım olarak dolanırsınkaydirigubbakcemile

Ayyy ayy ayy ne güzel dilekler bunlar.. inşallah canım hepimiz amacımıza sağlıklı sıhhatli olarak ulaşırız inşallah.. :Saruboceq:

Back
X