Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

her aymı olacak her haftamı olacak bu analiz işi kızlar
eğer her haftaysa yok kalsın yeterince utanaraktan yazdım zaten:utangac:
Yok her aysa kabülüm zaten o ay sonuna kadar ben tastiknamemi alırım:saruboceq:

her ay yapılacak doracığım. Tamam refim senide yazdım.

GÜnaydın aebencİĞİm . Evet kızlar analİzİnİn yapılmasını İsteyenler bugÜn saat 17:00 a kadar haber versİnler lÜtfen

Nazlıcım bende istesem nasıl olur? daha yeniyim ama bu analiz eskiye dönükmü yoksa bundan sonraki bildirimlere göremi yapılacak anlamadım? ondanda pek sesimi çıkarmadım..ama geçmişte verilen kiloların analizi yapılacak dimi? ozaman ben isteyemem :)

yaaaa ben geliyorum kimse yok kahvaltımı yazayım bari
1 bardak sirkeli su
1 domates kk peynir 1 dlim k.ekmeği 2 zeytin 3 dilim kaşar.. bu kadar..
hee buarada akşam yatarken 1 bardak süt içtim..

hatunlar selam uğradımmı ben sabah beri valla çok başım kalaba düşünceler düşünceler düşünceler
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
yoğurt
marmelat
zeytin
ve çay
öğlen
kendime has bi çorba yaptım
yeşilmercimek kırmızı mercimek karışık
içinede bir avuç bulgur attım
yedim şimdi yarım dilimde ekmek doğradım içine
bol limonlu
benden bugünlük bu kadar
adetr olduğum için canım bişeyler istiyo ama yemiyom hırslandım fena halde aynadaki görüntüm hoşuma gidiyo artık hehehehheh

dün buzlukta sütlerin kaymaklarını biriktiriyodum onlardan tereyağ yaptım amanın misler gibi oldu eşim sabah yedi ben pazar kahvaltısında yiicem bi parça kendime o günü izinli saydım tereyağ izni bu duruma monti amca ne der bilmiyorum herhalde çok kızar öncelikle monti amcanın sağ kolu aebenin görüşlerini alayım bakayım:)))))

nazlıcım bende istesem nasıl olur? Daha yeniyim ama bu analiz eskiye dönükmü yoksa bundan sonraki bildirimlere göremi yapılacak anlamadım? Ondanda pek sesimi çıkarmadım..ama geçmişte verilen kiloların analizi yapılacak dimi? Ozaman ben isteyemem :)

nurhayatçığım ilerleyen dönemler için seninde analizin yapılır canım . Ben en iyisi 6. Takım olarak herkesin analizini isteyeyim .

selam canlarım ciğerlerim
nasılsınız bakalım?
beni öslediniz mi?
spora başladım, haftada 6 gün gidiyorum yemek konusunda dikkat ediyorum
bakalım hayırlısı...
sizleri öptüm güzellerim...
görüşürüzzz......

hatunlar yaa
bulgur yazmıyo haliyle kitapta yeniyomu yenmiyomu ben kararsız kaldım
bide ben tam pirinç tam makarna diye bişey bulamadım marketlerde soruncada uzaylımuamelesi gördük kocişle:)))))
bide en gıcığıma giden şey %70 kakaolu çikolata diye bişey yok sanırım onun için yememize izin vermiş

hatunlar yaa
bulgur yazmıyo haliyle kitapta yeniyomu yenmiyomu ben kararsız kaldım
bide ben tam pirinç tam makarna diye bişey bulamadım marketlerde soruncada uzaylımuamelesi gördük kocişle:)))))
bide en gıcığıma giden şey %70 kakaolu çikolata diye bişey yok sanırım onun için yememize izin vermiş

bitter çikılatalar varya maytapçığım onlardan bahsediyor bildiğim kadarıyla tam makarna olarak kepekli makarnalar var. Ama pirinç görmedim hiç.

eti ülker ece ne bulduysam baktım kimi %52 kimi %56 yok 70i aeben gelsinde anlatsın şunu bea o bayadır uzman bu işte
kepeklimakarna tammı oluyo yani aldım bi tane kepekli spagetti ama

ne yapıyonuz bakalım yine?şimdide makarnalara mı taktınız? en kepeklisinden tek bu sayfaya baktım,fazla bilgim yok ama yine biişler karıştırılıyor diet adına buralarda...ben bu işlere çok uzak kaldım ama olsun gelince tam gaz devam..hadi öpüldünüz.....

eti ülker ece ne bulduysam baktım kimi %52 kimi %56 yok 70i aeben gelsinde anlatsın şunu bea o bayadır uzman bu işte
kepeklimakarna tammı oluyo yani aldım bi tane kepekli spagetti ama

:1shok:kepekli spagettimi .:1shok: aşmışın sen yavrum ...kaydirigubbakcemile3

bildigin italyan spagettileri yazada ben ankara makarnanın kini yada .barillayı alıyorum genelda sadece az pisşireceksinki içindeki nişaşta çıkmasın okadar . hafif çig yani aldente ...cokacimcoook kepekliyi pek yiyemiyorum bennnnn:1no2:

nazlım paylaşım alanına yazmışın güzelim takımca istiyoruz diye . ama asimve ceylinin burdalardı dün ve bügün bu konuda istek belirmediler . analiz istediklerinide duymadım canım ...bedişide aradim açmadı .... o gelince hallerdedik ama sanki asi ve ceylin analiz istemiyorlar gibi geldi bana .. yanlışım varsa düzeltsinler .fıstıklar .. ..

kızlar ben geldim bugün de süper bir şekilde lapaya devam ettim inşallah şu şişlikten kurtulucammmmmm fatum da gelmiş sporlara başlamış hadi hayırlısı yaz geliyooo ona göre çıtır olcass çıtırrrr

maytapcığım bende senin o çorbandan bu sene çok yapar oldum.
hatta şu an düdüklüde kaynıyor bilemcokacimcoook
ylnız ben bir bardakta pirinç ilave ediyorum. senin monti amca izinvermiyor sanırsam pirince:1closedeyes:

komşumdan geldim.
o dediğm şeyden çok az yedim. tadı fena değildi aslında.:jeyyar:

şimdide birazdan 1 kepçe çorba 2 kaşık fırında tavuk sote yiyeceğim yanında salata ayran eşliğindecokacimcoook

nazlım paylaşım alanına yazmışın güzelim takımca istiyoruz diye . ama asimve ceylinin burdalardı dün ve bügün bu konuda istek belirmediler . analiz istediklerinide duymadım canım ...bedişide aradim açmadı .... o gelince hallerdedik ama sanki asi ve ceylin analiz istemiyorlar gibi geldi bana .. yanlışım varsa düzeltsinler .fıstıklar .. ..

ya ben bu hafta izin isteyecegim için birşey yazmadım 15 gün kadar izinli olarak yazılmak istiyorum mümkünse ama 15 gün sonra aranıza dönmek istiyorum yeniden,p yüzden analiz istiyorum diye belirtmedim,ama döndükten sonra isterim. nasıl uygun oalcak bilemedim?

özgem fotograflara kilo filan göremiyorum demişsin bebegim ama nerdeeeeee keşke öyle olsaydım:((( göbegim çok canımı sıkıyor:(

canım benim gerçekten kilo yok ya valla bak bende yakınlada resim ekledim bir ara bakarsın ben kaçıyorum kızlar hadi hepinizi öpüyorummm

Back
X