SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese günaydın
Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım

İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu

misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu

Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu

Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi

İnanılmaz hoşuma gitti

tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi

( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden

)
Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız

, bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum

evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime

nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız

)
Canım seninde şimdiden Bayramın mübarek olsun

Sana hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçiririp kendini yenilemiş olarak geri dönersin

Bende inşallah kendimi şarj eder daha bir enerjik dönerim sahalara
Benim büyük kız ilk doğduğundan bildiğin altın sarısıydı saçları

ama sonradan büyüdükçe koyulaşdı

halada eski resimlerine baktıkça Anne yaaaa keşke koyulaşmasaymış der

şu anda kumral saçları

biraz daha büyüdüğünde eminim bizimkide sarıya döner

Benim ufaklıkta kumral ve büyüdüğümde saçımı pembeye boyatacağım diye tutturuyor ( okadar pembe manyağı

)