• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya 57 günüm var canim yine de ddigin gibi pes etmemeye karar verdim eve gidince spor yaptım . 57 gun sıkacagim dişimi. Bu sabah 71.5 çıktım yani arti 400 ayran detoksu hiç olmadı bana :KK43:
herkes kilo verdi ama benimki nasıl bi bünye ise maşallah +400 gram:)
Bufun yine canım Canan karatay ima döndüm , anladım ki ondan başkası bana dost değil .
57 günde 6 kilo versem yani 10 günde 1 kilo gitse yine 65 olurum yine iyi yani .
devam ediyorum .
BEN BU YOLA PES ETMEK ICIN ÇIKMADIM! !
:KK9::KK9::KK9:

Kızlar selam :)
Bugün kahvaltı yaptım bide öğlen ciger sote yaptım kendime ciger yedim :@
Bizim buraya battalbey açılmış çiğ köfte ci bugün gördüm nasıl sevindim nasıl
eşim alayım bi çiğ köfte dedi ama yok dedim
o faydasız ama ciger faydali ben ciger yicem dedim :)
Bayram geldi tatlı yememeliyiz kızlar topu topu 3 gün ;)

Gunaydin kizlar hayirli bayramlar annemleri ziyaret ettik cislardab uzak durdum guzel bir karatay kahvaltisi yaptim..
Dun bildirim yapmayi unutmusum
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.0
Giden : 0.8
Yuzde: 1.03

images.webp

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinizin Bayramı mübarek olsun :KK66:
Biz sabah ailecek Anneme kahvaltıya gittik ve öğlene kadar Annemlerle geçirdik:KK66: kızkardeşimde biz kalkmadan gelince onunlada görüşüp eşimin Anannesine toplantık ( kv zaten devamlı orada görümcelerle teyzeoğluda gelince tam curcuna oldu :KK48: )
En sonda görümcelerle eşimin Amcasına geçtik ve oradada Amcaoğlu falan hoş sohbet edip bol bol güldük :KK68:

Telefon trafiği zaten baya yoğundu :KK48: Eşimin halaları ve hala kızı hadi özledik gelin artık diyip durdular :KK48:
Bir kaç parça ütüleyecek thirtüm var valize girecek başkada işim yok şükür :21:
Nasipse gece 02:00de yola çıkacağız ( eşimi yatırdım araba kullanacağı için :KK48: tabi benimde şu üç dört parça ütüm bitsin bende 4 - 5 saat te olsa yatar uyurum malum ko-pilot olarak benimde uyumamam lazım :KK48:

Kızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum :KK48:
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur :KK48:

İyi bayramlar güzellikler :KK36: zannediyorum ki hepiniz benden büyüksünüz kardeşiniz olarak hepinizin ellerinden kocaman öpüyorum çıtır ablişlerim :KK30: sevdiklerinizle çokk güzel bayramlar geçirirsiniz inşallah.

Biz ilk gün büyükleri ziyaret ettik artık evde bekleriz. Kiii ablamla biz gezeriz genelde :KK70:

seninde bayramin kutlu olsun canimm

Seninde bayramin kutlu olsun kuzumm guzel bi bayram gecirirsin insallah sekersiz cikolatasiz baklavasiz :KK70:
hic yemedigim icin sorunyok

Hahhaha teşekkür ederim kuzum. Valla ben ilk gün bayramlarda hep azıcık kaçırırım ama sonra sporla kaçamaksız diğer günleri toparlarım. Ohhh ne güzel kaçamak yapmadıysan.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydın :KK68:

Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım :21::21::21::21:
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu :KK68: misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu :KK48:
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu :KK48:
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi :KK68::KK68::KK68::KK68:
İnanılmaz hoşuma gitti :KK48: tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi :KK48: ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden :KK70: )

Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız :KK48:, bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum :KK48: evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime :KK48: nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız :21: )

Canım seninde şimdiden Bayramın mübarek olsun :KK68:
Sana hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel vakit geçiririp kendini yenilemiş olarak geri dönersin :KK60:
Bende inşallah kendimi şarj eder daha bir enerjik dönerim sahalara :KK68:

Benim büyük kız ilk doğduğundan bildiğin altın sarısıydı saçları :KK48: ama sonradan büyüdükçe koyulaşdı :KK48: halada eski resimlerine baktıkça Anne yaaaa keşke koyulaşmasaymış der :KK48: şu anda kumral saçları :KK66: biraz daha büyüdüğünde eminim bizimkide sarıya döner :KK66:
Benim ufaklıkta kumral ve büyüdüğümde saçımı pembeye boyatacağım diye tutturuyor ( okadar pembe manyağı :KK70::KK70::KK70: )

Ohh iyi yapmışsın ablacım. Doğru söylüyorsun ama kilomuzu biz bile bile almadık. Genelde moral bozukluğundan kendimizi yemeye sarıyoruz. Ya da troidti çikolata kistiydi onlar yüzünden alıyoruz. Ve farkındayız da. Bize yardım ettiklerini zannediyorlar ama özgüvenimizi kırıyorlar.

Aynı benim küçüklüğüm. Benim babanemde ananemde köse. Hem annemlerin tarafı muhacir. Sarışın renkli gözlüler hep. Benimde ilk doğduğum zaman sarışın kılsız bişiymiştim.
Sonradan kara kıllı bişi oldum. Dede tarafına çekmişim.

Gunaydin kizlar hayirli bayramlar annemleri ziyaret ettik cislardab uzak durdum guzel bir karatay kahvaltisi yaptim..
Dun bildirim yapmayi unutmusum
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.0
Giden : 0.8
Yuzde: 1.03

Günaydın kuzumm. Çok güzel bir sonuç tebrik ederimmm

Teşekkür ederim nuram. Bebişinle bayramın nasıl? Bu sene türkiyeye gelemezsin heralde

Back
X