• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yine :KK53: ve tabiki sersem gibi uyandım :KK57:
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi :KK66:

Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğiz :KK48: artık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim :p
YAA IDOLUMSUN CECOMM
NE GUZEL KIZINI ARKADASLARI ILE HEP SEN GOTURUP GETIRIYOSUN VE KIZINDA BUNA KARSI CIKMIYO TEBRIK EDERIM CANIM SENI UMARIM BENDE ILERDE SEN GIBI OLABILIRIM :KK15::KK15:
6.takımın güzelll çıtırlarııı nerdesiniz ?
HER NE KADAR CITIR OLAMASAM DA BEN BURDAYIM CNM IYIYM SUKUR
SEN NASILSIN IYI MISIN :KK15:

Benim ameliyat izim bile 2 ayda geçti seninkiside kalmaz merak etme :KK54:
Ki ben izi kalsın hatırlayayım diyordum ama malesef :KK12:
Yok canım estağfirullah ne kusuru hatırlamayabilirsin elbet hallındır :KK52:
İran hurmasıda çok güzel valla hiç ayırt etmem :KK52: bir de kışa doğru hurmaya pek benzemesede cennet hurması çıkıyor o da çok güzel :kk77: sanırım acıktım :KK53::KK53:

Ayy valla kahvaltı yapmayınca sınavda karnım guruldadı durdu ama napim yetişemedim sabah yoga yap sonra saçları maşala makyajı yap giyin çantayı hazırla yarım saatte anca :KK53:

ay sağol canım bencede kalsın sakarlığımı hatırliyim
gerçi vücudumda o kadar çok iz varki unutmak mümkün değil :KK70:
hehe aynen ayırt etmem her türlü götürürüm :KK72:
hii bayılırım ona ya bizim trabzonda çok olur trabzon hurması deriz biz galiba bende acıktım omg :KK23:

ben bugün kötü bir şey yaptım kızlar sabah yumurtamı ve kahvaltımı evde unutmuşum sadece poşete maydanoz koymuştum onu alıp çıkmışım. sabahta dışarı çıkıp alabileceğim bir ortam olmadı bende sadece maydanozu ve az bişeyde peynir yedim cıslardan iyidir en azından ama açım tabi şuan kurt gibi birazdan kiraz saplı çayımı içeyim ondan sonra biraz tıkanmış olurum yemek gelince de saldırmamış olurum...
bence çok iyi kurtarmışsın canım üzülme olsun :KK39:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Dün gece çok geç saatte kadar uyuyamadım yine :KK53: ve tabiki sersem gibi uyandım :KK57:
Hemen kahvaltımı hazırlıyayımda şu her anlamda bana muhalefet olan metabolizmam çalışsın adam gibi :KK66:

Öğlende kızlarımla ve büyük kızın Arkadaşıyla yine AVM yollarına düşeceğiz :KK48: artık ufaklığı oyun salonuna bırakıp bir yarım saatte olsa kafa dinlerim :p
Ah bende oyle yaptim cok yorgunum bugun:KK43: Iyi eglenceler AVM'de:KK3:

SELAM KIZLAR NASILSINIZ IYI MISINIZ
45derya45 45derya45 CANIM BENCE MAYDANOZ PEYNIR IKILISIDE GAYET IYI CNM AFIYET OLSUN
INSALLAH SALDIRMAZSIN YEMEKLERE
Selvos88 Selvos88 KOLAY GELSIN CNM HAKIKATEN COK CALISIYOSUN SANIRIM HEM EV HEM IS HEM SPOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Sabah ev islerini kahvaltiyi halledip oglumla cafeye iniyoruz esime yardima.. Sonra aralarda vakit buldukca eve cikip camasir vs hallediorim ogle yemegi spor aksam olunca oglumun park saati aksam.yemegi derken nasil uyuyorum bilmiyorum bi asagi bi yukari kac kez ciktigimi sayamiorum o merdivenleri. Sabah uyaninca bile ayaklarim agrio valla

Sabah ev islerini kahvaltiyi halledip oglumla cafeye iniyoruz esime yardima.. Sonra aralarda vakit buldukca eve cikip camasir vs hallediorim ogle yemegi spor aksam olunca oglumun park saati aksam.yemegi derken nasil uyuyorum bilmiyorum bi asagi bi yukari kac kez ciktigimi sayamiorum o merdivenleri. Sabah uyaninca bile ayaklarim agrio valla
Ay masallah ne guzel ne kadar enerjiksin

ay sağol canım bencede kalsın sakarlığımı hatırliyim
gerçi vücudumda o kadar çok iz varki unutmak mümkün değil :KK70:
hehe aynen ayırt etmem her türlü götürürüm :KK72:
hii bayılırım ona ya bizim trabzonda çok olur trabzon hurması deriz biz galiba bende acıktım omg :KK23:

bence çok iyi kurtarmışsın canım üzülme olsun :KK39:

evet canım iyi yırttım

YAA IDOLUMSUN CECOMM
NE GUZEL KIZINI ARKADASLARI ILE HEP SEN GOTURUP GETIRIYOSUN VE KIZINDA BUNA KARSI CIKMIYO TEBRIK EDERIM CANIM SENI UMARIM BENDE ILERDE SEN GIBI OLABILIRIM :KK15::KK15:

HER NE KADAR CITIR OLAMASAM DA BEN BURDAYIM CNM IYIYM SUKUR
SEN NASILSIN IYI MISIN :KK15:

çıtır olmasamda mııı haaaa bizden ala çıtırmı olur kuzummmm

sen bide bana sor yaaa :KK70:

iyiyim kuzum sen nasilsin :) hava cok sicak sodami actim oturdum

iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa
Oh afiyet olsun canim.. bende iyiyim canim biraz sersemim uykusuzum gece cok gec yattim sonra sicak basti yatakta rahat edemedim vs vs

Bugun dr gunumuzdu gittik cuma tarti gununden fazla ciktim :110: yuzum dustu herhalde o andaki dr vucudun yag kaybetmis tartida gordugumuz her arti kilo degildir dedi birazda olsa rahatladim. Cunku kacamak yapmiorum hic.. Sporsuz gunum yok.. Kizartma yok.. Su cok.. Yesil cay var

iyi dayandim deryamm bugun bana ne oldu bilmiorum baklava istio canim baska bi tatli degil illa baklava niye bilmiorum yaa

ayyyyy bende çok feci sufle istiyorum amaaaa 75 te inşallah

cısss onlar cıssss sil aklından yok öyle bişey bilmiyoruz bile tadını çok çirkinlerdir onlarrrr :KK70::KK70::KK70:

Back
X