• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin canım aramıza maşallah iyi vermişsin. kalanları da hep beraber göndeririz inşallah.

ben derya 34 yaşındayım. şu ana kadar en yüksek kilom 93.şuan 79 um hala bir ileri iki geri gidip geliyorum. hedefim 65. umarım tez zamanda hedeflediğimiz kilolara ulaşırız.
Hoş buldum, canım. Sen de çok güzel vermişsin. İnşallah kalanlarını da birlikte veririz.:KK66:

Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah:KK54:.
hosgeldin aramiza angel :) bende 27 yasindayim 95 kilodan 73 e dustum hedefim 58 boyum 1.74

Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah:KK54:.
hosggeldin canim aramiza cok fazla kilon yok ve henuz
cok gencsin eminim kilolar sen azimle devam ettikce cok cbuk gidecektir
2 hfta boyunca duzenli paylasim yaptiktan sonra 3. hafta listeye gireceksin cnm

gelelim bana bende gel_pcpc yasim 25 kaptan yardimcilarindan biriyim
suan hamile oldugm icin takimda yarismiyorum dogumdan sonra insallah bende arnizda olcam :)

Hoş buldum, canım. Sen de çok güzel vermişsin. İnşallah kalanlarını da birlikte veririz.:KK66:

benim ki biraz karışık canım. 93 ten 81 e düştüm bıraktım sonra 86 gördüm yine tekrar başladım. yani hepsi yeni değil ama bu sefer buradayım ve mezun olmadan pes etmeyi düşünmüyorum..

Herkese kaçamaksız eğlenceli hafta sonları:KK54:
sağ olasın canım sen demesen ben cumartesi olduğunu unutmuşum bir an şok oldum. ben ki cumartesileri yerime oturamazdım hiç. ama bugün maalesef son dağlıca şehidimizi 7 gün sonra Balıkesir de toprağa verdik o yüzden üzerimize ölü toprağı serpilmiş kimsecikler yok sokakta herkes onun yanında. keşke koştursaydık, yerime hiç oturmasaydım, ayaklarımın altı patlasaydı sabahtan akşama yemek yemeyi bırak su içmeye fırsat bulamasaydım ama bugün hiç olmasaydı...

430.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]. [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]:KK60:[/TD]
[TD]:KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD]:KK49:
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD]:KK60:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]7.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK24:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]10.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Sena_sevval[/TD]
[TD]:KK50:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TD][/TR]
[TR][TD][TR][/tr][/td][/tr]
[TR][TD][TR]

[/tr][/td][/tr][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR][/tr][/td][/tr][/td][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TD][TR][TD][TR]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/TR][/TD][/TR][/TD][/TR][/TABLE]

cuma nin menusu
kahvalti
muz sut
kuruyemis

ogle
yarim kase manti (hazirdi tadi cok ogrencti)

aksam
4 tane sarma
2 sogan dolmasi
yogurt

Benide alırmsnzzz acaba !
arkadasim ilk sayfadaki kurallari dikkatle okursan ve kabul edersen aramiza katilmis olursun
eger cevabin evet okudum kabul ediyorum olursa yasini kilonu boyunu hedef kilonu yazmani rica etcem
birde bgunden itibaren duzenli menulerini yazmani isticem
2 hafta boyunca duzenli bildirim yapman gerek 3. hafta da da listeye girip cuma gunleri resmen yarisacaksin

yeni tlf siparis ettim saliya gelir dediler. Ama zaten telefonum olsada gordugun gibi fazla giremiyorum o yuzden en iyisi cikmak benim icin.
canim o zman izinli yazalim seni cunku kendi isteginle ayrilirsan 6 ay giremezsin bakarsin musait olursun donmek istersin 6 ay kadar bekleme izinli ayrilirsan ayrildigin kilo ile tekrar donebilirsin
yani senin icin ben bu secenekleri sunuyorum haber verirsen mutlu olurum :))
Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemenle kuruyemişsiz kkk

Akşam:
Taze fasulye yemeği
Izgara köfte
Salata
Turşu

Spor: yarım saat yürüyüş
Su:3 litre
afiyet olsun bitanemm
sen tartilmayi ne zaman dusunuyosun acaba :KK51:
kac cuma gecti bi gun bildirimini goremedim cekicem kulaklarini :KK19::KK19: ona gore :p:p
@gel_pcpc biliyorum bunun mazereti olmaz ama benim 2 gündür bilgisayarım bozuktu mobilden girmeye çalıştım kardeşimin bilgisayarı var ama onu da sınırlı kullanabiliyodum sonuç velhasıl msj sayım 31 adette kalmış.bugün geldi bilgisayarım inş.daha aktif olurum artık.bi de kışın haftada 80 msj gönderdiğim de oluyodu transfer edemez miyim:KK70::KK70:
hahaha keske olsa Tükkan senin balimmm :KK68::KK68:
neyse bu haftayi da gormezden geldim
yeni hafta yeni baslangiclar diyelim o zaman :KK60:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:
İnşallah hepimiz için çok güzel ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için ....Aminnnnn

Bu sabahda yine erkenden daha çalar saat çalmadan uyandım :KK53:
Düne nazaran 200 gr daha az cıktım sabah tartıda :21::21::21::21::21::21:
Her gün okadar gitse 7 günde 1.4 yapar ki ben 1 kgya razıyım :KK48:
Cidden kendimi çok iyi hissediyorum :21:

Öğleden sonra yola çıkacağız ve o zamana kadar daha çocuklara yedek kıyafet hazırlıyacağım birde tabi Piknik sepetime götüreceklerimi yerleştireceğim :KK66:
Ufaklık gece yatarken sabah uyanınca benide uyandır kıyafet cantamı hazırlayacağım diye tutturdu :KK70::KK70::KK70::KK70: bu ara taktı ben büyüdüm ne giyeceğime kendim karar vereceğim diye :KK70:
ama biraz daha uyusun:KK48: yoksa hadi gitmiyormuyuz diye yer bizi gidene kadar :KK70:
masallah hamarat hatunn
ne guzel eksi gordun demek insallah cumaya 1 kiloda da fazlasi gider :):KK60:
6 il baslayan rakamlari gormek istiyorum heycanla :KK70: 5 lileride gormeden birakmicam bu isi :KK70: saol balimmm :)
bende hep beklerim nuram :KK70:

Almaman dikkat etmen bile cok guzel nuram ustune bide eksi ohh yemegin uzerine tatli gibi :KK70:

Haftaya gider o deryamm hic dert etme
senide tebrik ederimm neslimm

takimi birakmana uzuldum :KK43:

makress harikasinnn valla supersinn

Ayy insallah balimm

Saol bitanem
ilk sayfadaki sartlari okuyup kabul edersen girersin takima. Hosgeldin simdiden
ayy insallah gorursun canimmm boyun kacti
inşallah canım benim eninde sonunda gidecek onu biliyorum da işte stresssss :KK17::KK17::KK17::KK17:
stres odem yapar stress olma limonlu su ic
ben bu ara icemiyorum tansiyonum dusmesin diye nolur nolmaz pek severim limonlu su
herkese limonlu su oneriyorum :KK19:
Günaydın canlarımm herkese mutlu haftasonlarıı :KK3: Kaçak charlessız geri döndü, ama malesef artık göçebe bir yaşam biçimi sergilediği için bölük pörçük oluyor katılımı :KK51: Kızlar her hafta başka bir şehirdeyim, bazen arka arkaya aynı evde uyanmadığım oluyor :KK48: Eşimin annesi rahatsız bahsetmiştim daha önce, biz de Denizlide yalnızlar diye yanlarına gitmeye karar verdik tedavi süreci boyunca. Eşim işi gereği çok seyahat ediyor, ama eskiden İstanbulda kendi evimde kaldığım için bu kadar eşlik etmezdim ona. Şimdi Denizlide kalmamak için nereye giderse ben de peşinden tin tin geziyorum havalar elverdiği sürece de böyle yapıcam :KK45: Bu hafta İstanbuldaydım haftaya Kuşadası sonraki hafta Denizli ve bir sonraki hafta İstanbul derken internet olmuyor vs aranıza fazla katılamıyorum beni affedin olur mu? Yerleşik hayata geri döndüğümde telafi edeceğim söz :KK15::KK15:
hg bitanem isin ne gez tabi bol bol :)) en guzelii
Hava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı :KK48:
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım :KK53:

Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını iletti :KK53: Fırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi :KK48:
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır :KK66:
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım :KK66:
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkınca :KK48: akşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss :KK68:
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gitti :KK68: en azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor :KK66:
bende tm isimi bitirdim esim uyudu gece calisacak iptal oldu cikcaktik
simdi uyandi hadi hazirlan dedi
bende bu arada alinti yaptim :))
sağ olasın canım sen demesen ben cumartesi olduğunu unutmuşum bir an şok oldum. ben ki cumartesileri yerime oturamazdım hiç. ama bugün maalesef son dağlıca şehidimizi 7 gün sonra Balıkesir de toprağa verdik o yüzden üzerimize ölü toprağı serpilmiş kimsecikler yok sokakta herkes onun yanında. keşke koştursaydık, yerime hiç oturmasaydım, ayaklarımın altı patlasaydı sabahtan akşama yemek yemeyi bırak su içmeye fırsat bulamasaydım ama bugün hiç olmasaydı...
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cnm
sen cumartesileri de calisiyosun dimi

nasilsin cnm ii misin
iyiyim nuram sen nasilsin. Hazirliklar basladi bide regln ilk gunu mahvolmus haldeyim

cuma nin menusu
kahvalti
muz sut
kuruyemis

ogle

aksam
4 tane sarma
2 sogan dolmasi
yogurt

arkadasim ilk sayfadaki kurallari dikkatle okursan ve kabul edersen aramiza katilmis olursun
eger cevabin evet okudum kabul ediyorum olursa yasini kilonu boyunu hedef kilonu yazmani rica etcem
2 hafta boyunca duzenli bildirim yapman gerek 3. hafta da da listeye girip cuma gunleri resmen yarisacaksin

canim o zman izinli yazalim seni cunku kendi isteginle ayrilirsan 6 ay giremezsin bakarsin musait olursun donmek istersin 6 ay kadar bekleme izinli ayrilirsan ayrildigin kilo ile tekrar donebilirsin

afiyet olsun bitanemm
kac cuma gecti bi gun bildirimini goremedim cekicem kulaklarini :KK19::KK19: ona gore :p:p

masallah hamarat hatunn

ben bu ara icemiyorum tansiyonum dusmesin diye nolur nolmaz pek severim limonlu su

boyum 1.74 nuram

eksik menuler tamamlansin bu arada en az mesaj sayisii olana menu tablosunu 1 hafta emanet edicemm ok mi itirazi olan ya simdi konussun yda haftaya kadar sussun :)))
İtirazi olmayan haftaya kadar susarsa menu tablosu ihalesi ona kalir o yuzden itiraz edin kizlar :D :D

cuma nin menusu
kahvalti
muz sut
kuruyemis

ogle

aksam
4 tane sarma
2 sogan dolmasi
yogurt

afiyet olsun bitanemm

masallah hamarat hatunn

evet canım maalesef

hosggeldin canim aramiza cok fazla kilon yok ve henuz
cok gencsin eminim kilolar sen azimle devam ettikce cok cbuk gidecektir
2 hfta boyunca duzenli paylasim yaptiktan sonra 3. hafta listeye gireceksin cnm

gelelim bana bende gel_pcpc yasim 25 kaptan yardimcilarindan biriyim
suan hamile oldugm icin takimda yarismiyorum dogumdan sonra insallah bende arnizda olcam :)
İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun, canım:KK46:

iyiyim nuram sen nasilsin. Hazirliklar basladi bide regln ilk gunu mahvolmus haldeyim

boyum 1.74 nuram
Oo maşalah sende de boy varmış cnm ne güzel az kaldı yolculuğa
Geçmiş olsjn adacayı4iç ağrıya iyi gelir
Zencefil de içini iyi temizler :)
İtirazi olmayan haftaya kadar susarsa menu tablosu ihalesi ona kalir o yuzden itiraz edin kizlar :KK70: :KK70:
Dur kız iç isyan başlatma :)
İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun, canım:KK46:
Sağol cnm bnm :) okuyo musun çalışıyo musun az tanıt kendini bize:)

Back
X