• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızzz seninkide mi aç bırakıyor benimki gibii :) Valla benim eşimin annesinin porsiyonları çok küçüktür görsen normalde yediğimin ancak 3 te 1 i eder :) utanırda asla fazladan istmezdim bakalım bu senede öyle yapıcam. Birazda samsun pidesi flan zorlamazlarsa iyi olur. Bana sen gel mantı yaptırdım kadınlara dondurucuya koydum dedi birde perde pilavı çok severim ben malzeme aldım yapıcam sana diyor :(( çok korkuyorum kilo alıp gelmem umarım süprizzzzz:CüvCüv: en son oğluma 5 haftalık hamileyken oradaydım 1 kilo alıp dönmüştüm o kadar cimriliğer rağmennnn:delphin:delikafadulden

daha yemeğini yemek kısmet olmadı ki , evine yeni gidicem
ama yemekleri hep tereyağlı, bol yağlı, etliymiş
yani ben aç kaldım :umursamaz:
ben herşeyi zeytinyağla yapmıştım onlar geldiğinde hoşlanmamıştı o da benim yemeklerimden :dilcikar:

Kızlar yaaaa 67 kilo olacağım günler gelirmi sizceeee :( çok üzgünüm dün akşam annem bile ne olacak senin bu halin dedi :( Özelliklede göbeğin çok fena dediii üstelik komşuların yeni doğum yapan kızlarını örnek vererek dedi çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaç kg dın sen canım...
bence sporla herşey olur..benim bi arkadaş 6 ay boyunca hergece sadeceyarım saat yürüyerek diyetsiz 15kg vermiş...yani bana çok iyi geldi....
herakşam yürüsek 2 ayda 10 kg verilir bence...diyetle tabii

daha yemeğini yemek kısmet olmadı ki , evine yeni gidicem
ama yemekleri hep tereyağlı, bol yağlı, etliymiş
yani ben aç kaldım :umursamaz:
ben herşeyi zeytinyağla yapmıştım onlar geldiğinde hoşlanmamıştı o da benim yemeklerimden :dilcikar:

ay ben tereyağını pilavda bile bazen çok az kullanırım..tereyağla yemekmi yapılır yaa..iğğkk...
bende zeytinyağ taratrarıyım..misler gibii))))

kaç kg dın sen canım...
bence sporla herşey olur..benim bi arkadaş 6 ay boyunca hergece sadeceyarım saat yürüyerek diyetsiz 15kg vermiş...yani bana çok iyi geldi....
herakşam yürüsek 2 ayda 10 kg verilir bence...diyetle tabii

:lepi: :lepi: :lepi:
hergün yürümek istiyorum :sm_cool:

ay ben tereyağını pilavda bile bazen çok az kullanırım..tereyağla yemekmi yapılır yaa..iğğkk...
bende zeytinyağ taratrarıyım..misler gibii))))

bende hiç sevmem
yaşasın zeytinyağı kaydirigubbakcemile3
ben çiçekyağ bile kullanmama.s
genelde yemeklerim yağsız oluyo pek beğenilmiyor kaydirigubbakcemile3

kızlare gene diyet dışıyım ben ama anlatıyım

dun bahsetmiştim ev baktık sanırım tasınıyoruz fiyat gayet uygun ama ev tam içime sinmedi yeni tadilattan cıkmış garajlı dublex mutfak falan süperde bi oturma odası mınık geldi bulup bunamıyım tasınacam gibi olursa bikaç gunu hemen yolculuk var esya topluyo olmam lazım ama yenı uyandım

güzel eve benziyor canım güle güle oturusunuz inşallah....
ee resimlerini çekip eklersin artık bakarız:delphin:

:lepi: :lepi: :lepi:
hergün yürümek istiyorum :sm_cool:

bende hiç sevmem
yaşasın zeytinyağı kaydirigubbakcemile3
ben çiçekyağ bile kullanmama.s
genelde yemeklerim yağsız oluyo pek beğenilmiyor kaydirigubbakcemile3

ben olsam beğenirim canikom...boşver onlar yemek yapmayı bilmiyor)))hihihi)))

kızlar öğlen yemeğimide yedim çıkıyorum ben işe gidiyorum yediklerimi yazayım;
1 salatalık
1 domates
4 bardak ayran

şimdilik hoşçakalına.s.

ben uno lıgh ekmeklerden aldım 1 dilimi 48 kaloriymiş..tadıda güzel..şu reklamlarda çıkan bi zıpır kız varya kilolu .onun ekmeğinden yani...
sabah
1 dl uno lıght ekmek
1 parça peynir
domatez
1 şekerli çay içtim

öğlende..
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak(sadece çukur kısmına susuz) mantarlı tavuk

akşam:::
barbun fasulyesi yapacağım zeytinyağlı
1 dilimde uno lıgh yiyeceğim
karpuzda yerim

....bugün yine yanıma ara öğün meyvelerini almayı unutmuşum...dünde unutmuştum...

bende öğlen aç kaldım yemekte patlıcan musakka vardı. inanılmaz yağlıydı. bende 1 avuç erik aldım indim yerime. benim diğer firmeye bakacağım bakalım orda ne var inşallah orda yiyebileceğim bişeyler vardır.

Back
X