• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)

Canım şahsi profilimden de takip ettim buradan yazma adını da :)) adım soyadım deşifre olmayayım :)))) sizde görün resimlerimi bari :))

Ayy valla unutmuşum yeni takip ettim. Off hepinizi merak ettim instagram acma isteģi geldi ama hic açmakta istemiyorum ya fake mi acsam napsam gerçi o da zaman kaybı :(

Canım benim kilo ile mi bağlantılı kendine güvenmen.Girdiğin yerden çık kuzum hiç eğlenceli değil oralar :KK70:

O Bi gelsin yanıma ben ona özgüven aşılayacağım :) fattylamb94 fattylamb94 mart ayı demiştik gibi :) kaçıydı :))

Ayy valla unutmuşum yeni takip ettim. Off hepinizi merak ettim instagram acma isteģi geldi ama hic açmakta istemiyorum ya fake mi acsam napsam gerçi o da zaman kaybı :KK43:

Sende benim gibi motivasyon sayfası aç canım iyi oluyor resim yüklemek, resim öekince az yiyorsun :)

O Bi gelsin yanıma ben ona özgüven aşılayacağım :) fattylamb94 fattylamb94 mart ayı demiştik gibi :) kaçıydı :))

Sende benim gibi motivasyon sayfası aç canım iyi oluyor resim yüklemek, resim öekince az yiyorsun :)

Ya ben hiç kilo veremiyorum plasticçim napcam ben :(

Mart ayı kesin değil desem kızar mısın :)

Kız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)

Canım şahsi profilimden de takip ettim buradan yazma adını da :)) adım soyadım deşifre olmayayım :)))) sizde görün resimlerimi bari :))
Dur bende takibe alim seni kizlar isterseniz sizde alinn iki kiz ismi soy ismimde baya uzun anlarsiniz hangisi old.gorunce

Ya ben hiç kilo veremiyorum plasticçim napcam ben :KK43:

Mart ayı kesin değil desem kızar mısın :)

Beraber yapalım bebeğim listeni,
Olsun Mart olmaz Nisa’n okur kaçamazsın :)

Eeett
Cok sevinirim :)

Kız beni mi geri çevirdin yoksa :)

S smygnc seni çok ama çok merak ediyorum nedense :)

Ben sana göndereyim :)

Kiz biraz omce ben birini reddettim annenmiydi yoksa

Kız ben miydim yoksa :)

Bende memnun oldum plastic

Bende canım

fattylamb94 fattylamb94 ac iste bitane foto koy baska koymazsin :)

plasticwoman plasticwoman kemiklerim iri benim :KK70:

Amannn Hangimizin iri değil ki kemiklerimiz :))

Back
X