Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnımda acaip bi gaz var kızlar:s artık tuvalete çıkmayaya alıştımda bu gaz ne şimdi hergün süt içiorum ondan mı acaba?
yarın herkes burda olur merak etme nazcım
hepimizin yüzü güler inşallah yaaaa![]()
ahahahha erkek arkdaşımda öle diii![]()
selamlar..nasılsınız bakalım,bende artık menü vermeye başlıyım
bugün artık tam anlamıyla başladım yeniden
kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
domates
salatalık
yeşil biber
peynir
şekersiz çay
öğlen akşamı yarın yada gece veririm artık![]()
merhaba kızlar bugün bende yogundum sabahtan beri anca fırsat buldum yazmaya
yine herkes kayıplara karışmış............
yarın herkes burda olur merak etme nazcım
karnımda acaip bi gaz var kızlar:s artık tuvalete çıkmayaya alıştımda bu gaz ne şimdi hergün süt içiorum ondan mı acaba?
yarını çok merak ediyorum. bakalım nasıl sonuçlar alacağız
hepimizin yüzü güler inşallah yaaaa![]()
inşallah canım . ama bu yarış sayesinde tekrar montiye adapte oldum . bugün kaçamaksız 1 hafta oldu
hiç tadım yok kızlar kaç gündür sürekli bi baş ve ense agrım var bu havalar mahvetti benii![]()
bizim işyerini kapatma kararı almışlardı . bugün büyük patron aradı . imalattan sorumlu arkadaşımızla konuştu . devam edelim diyor kendileri şimdi buna sevindim açıkçası en azından içim rahatladı ne zaman işsiz kalacağım acaba diye bir kaygım kalmadı ....![]()
gözdem cadısı gelmiyor 1 haftadır . facede de paylaşımları yok artık .... ben bir mesaj çekeyim hele nasılmış .
ayyy canımmm inşallah kapanmaz yaa kaç kişinin ekmek kapısı allah korusun senin ve orda çalışanların adına çok sevindim valla....
sorma şeker yaaa artık eskisi gibi gelmiyor oda TERKEDİLDİK TERK EDİLDİK....