• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyyyyyyyyyyy benimdeeeeeeeeeeeee
bütün işleri bitirdim patlıyorum geberiyorum sıkıntıdan kk da yazanlara sarmaya başladım :1:

Senin neden sıkılıyorki canın....

aynen kızlar benimde canım çok sıkılıyor . Yine kaldım tek başıma offfffffffffffffffff

Bugün çok mutlu oldum ufakta olsa 2 sipariş aldık . Inşallah devamı gelir kızlar

ayyyyyyyyyyyyy benimdeeeeeeeeeeeee
bütün işleri bitirdim patlıyorum geberiyorum sıkıntıdan kk da yazanlara sarmaya başladım :1:

senin neden sıkılıyorki canın....

Aman ne bileyim safişim yahu sıkıldım benimde işlerim bitti öyle portakal yiyiyorum boş boş, yılbaşı ağaçlarına bakıyordum netten :27:

gözdem anecinin dogum gününü bir kere daha kutlarım ...
yazdıklarını okumadım , ama ona verdigin en güzel hediye sensin cadı ....

gözdem anecinin dogum gününü bir kere daha kutlarım ...
yazdıklarını okumadım , ama ona verdigin en güzel hediye sensin cadı ....

Sağol ablaların kaymağı, hemen gönderelim özel mesajla ablacığım, ne demek sen yeterki okumak isteee :38:

Bu fotoğraf İstanbul'un en yüksek binası Sapphire'den Cumartesi sabah çekilmiş, muhteşem dimi kuzular ? http://img543.imageshack.us/img543/5326/istanbulbs.jpg

kim diyor buranın istanbul olduğunu...
Başka bir rivayete göre ben bu resmin yurt dışında bir köprünün üzerinden çekildiğini öğrenmiştim çünkü....

http://img543.imageshack.us/i/istanbulbs.jpg/
artık direkt resim olarak çıkmıyormu linkler ?

sanırım ekleme sırasında birşey oluyor açılmıyor direk...

Aman ne bileyim safişim yahu sıkıldım benimde işlerim bitti öyle portakal yiyiyorum boş boş, yılbaşı ağaçlarına bakıyordum netten :27:

bende habire çay içiyorum yaaaaa
bende bakıyorum ağaçlara bu yıl ağaç alıp süslesekmi acaba diye çok karışık kafam ama canım hala sıkılıyor :1:

Bir arkadaşım gönderdi resmi o söyledi oradan çekildiğini bende bayıldım sizlerle paylaşayım dedim, yılbaşı ağcını izlemesini bende çok seviyoruuuum ama noel inancımıza ters, öööfffff ama çok kurup süsleyesim var :26:

Bir arkadaşım gönderdi resmi o söyledi oradan çekildiğini bende bayıldım sizlerle paylaşayım dedim, yılbaşı ağcını izlemesini bende çok seviyoruuuum ama noel inancımıza ters, öööfffff ama çok kurup süsleyesim var :26:

Anladım canım valla herkes birşey söylüyor işte :1:

Valla kimse yanlış anlamasın ama ben o tür şeylere inanmıyorum ona kalsa noel ters olduğu gibi doğum günü yaş dönümleri kutlamalarıda ters ne bilim bu göreceli bir kavram. İnanç meselesi değilde bakış açısı farkı sanırım.
Ben doğum günüde kutlarım yeni yılıda
Ama öleninde seneyi devriyesinde duasını okurum dilim döndüğünce.
Farklı olan ne?
Neyse bunlar derin mevzular uzar gider bu konu :1:
ben ağaçlara bakmaya devam edeyim :1:

Sağol ablaların kaymağı, hemen gönderelim özel mesajla ablacığım, ne demek sen yeterki okumak isteee :38:
gözdem beklerim senden böle duygu yüklü yazılar ..
demişsinya hani dünyada en büyük sevgi anne sevgisi diye ... belki bu herkes için farklı ama yakında ANA oldugunda anlarsın DAHA BÜYÜK SEVGİLER OLDUGUNUDA .:emir_bebek:..

Son düzenleme:
Spora ya da yüzmeye tekrar başlamam lazım ama "Yaşam boyu otur" ödülü için büyütüyorum bir tarafımı! :33::1:

gözdem beklerim senden böle duygu yüklü yazılar ..
demişsinya hani dünyada en büyük sevgi anne sevgisi diye ... belki bu herkes için farklı ama yakında ANA oldugunda anlarsın DAHA BÜYÜK SEVGİLER OLDUGUNUDA .:emir_bebek:..

Kesinlikle katılıyorum ablaaa :27:

Spora ya da yüzmeye tekrar başlamam lazım ama "Yaşam boyu otur" ödülü için büyütüyorum bir tarafımı! :33::1:

çatlak :60: :60: :60:

başla simoşum ben spora gittiğim günler çok dinç oluyorum ve spordan rahatlamış olarak çıkıyorum .

Nasıl bir rahatlamaymış bu böyle :17: :1:

Kesinlikle katılıyorum ablaaa :27:

çatlak :60: :60: :60:

Nasıl bir rahatlamaymış bu böyle :17: :1:

en son plateste esneme hareketleri yaptırıyor hoca safişim inanılmaz gevşiyorsun ondan sonra . daha önce gittiğim spor salonundaki hatun haftada 1 plates sonunda masaj yapıyordu . ozaman yattığım yerden kalkmak istemiyordum ....:52::52:

nasıl güzel bir hava var ya işte olmak istemiyorum :95:

22 C ,günlük güneşlik harika bir gün :81:

en son plateste esneme hareketleri yaptırıyor hoca safişim inanılmaz gevşiyorsun ondan sonra . daha önce gittiğim spor salonundaki hatun haftada 1 plates sonunda masaj yapıyordu . ozaman yattığım yerden kalkmak istemiyordum ....:52::52:

hep yatmakmı istiyordun :27:

nasıl güzel bir hava var ya işte olmak istemiyorum :95:

22 C ,günlük güneşlik harika bir gün :81:

e çık hadi gezelim sana kahve ısmarlayım :68:

Back
X