• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin aysuncuğum . takımda boşyerimiz var bol paylaşımda bulunabilirm dersen gel aramıza . zaten kızların çoğunu montiden tanırsın .

hoşbulduk canım elimden geldgince paylaşımda bulunmaya çalışırım patronlar olmadıgı surece yarından itibaren takımdatım kabul ederseniz

hoşbulduk canım elimden geldgince paylaşımda bulunmaya çalışırım patronlar olmadıgı surece yarından itibaren takımdatım kabul ederseniz

tabiki canım . takımda ilk hafta deneme haftası oluyor aysuncuğum . cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz . bol paylaşım istikrar menülerimizi günlük yazıyoruz .

ooo kızlar yaklaşık 2 saat yoktum neler konuşulmuş neler :))
denizcim amin canım rabbim bir daha yaşatmasın bu dünyadaki en büyük imtahanlardan biri sağlıkla imtihan olmakmış özelliklede neyse boş verin rabbim imtihanlarımızda isyan etmeden atlatmamızı nasip etsin inşlah

aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnn

bende diyordum bu kızlar nerde diye meger burdalarmış slm kızlar sohbetiniz bol olsun

hoşgeldinnnnnnnnnnn :3:
buyur sende katıl sohbetlere seninlede bollaşsın

hem hatırlarsan ben seni davet etmiştim takıma sen gelmek istememiştin :63:

hoşgeldin aysuncuğum . takımda boşyerimiz var bol paylaşımda bulunabilirm dersen gel aramıza . zaten kızların çoğunu montiden tanırsın .

heeeeeeee çoğumuz monti takım arası mekik dokuyoruz :60: :60:

Muccckkkkkksssssssssss :38:

gözdeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm :33:

pazar günü sana kahve ısmarlıyımmı :34:

aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnn

hoşgeldinnnnnnnnnnn :3:
buyur sende katıl sohbetlere seninlede bollaşsın

hem hatırlarsan ben seni davet etmiştim takıma sen gelmek istememiştin :63:

heeeeeeee çoğumuz monti takım arası mekik dokuyoruz :60: :60:

gözdeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm :33:

pazar günü sana kahve ısmarlıyımmı :34:

banada kahve ısmarlasana safişş ama montide kahve yasak sen bana lıght süt ısmarla en iyisi

banada kahve ısmarlasana safişş ama montide kahve yasak sen bana lıght süt ısmarla en iyisi

aaa ısmarlarım vallaaaa
hatta yasak diye içmezsen sana bitki çayı ısmarlarım kıısss
bak çok ciddiyim bu gerçek anlamda ciddi bir davettir....

Ollaaaar ama şubata kadar olmaz şöyleki , bizim şirket mart gibi kapanacak sanırım, tüm hesaplar bilmemneler devir edecekmiş bir sürü iş çıkardılar, ben dahil şirketin idari personeli pazar dahil çalışacağız, sonrasında da paydos :19: ama o zamana kadar çalışmadığım bir haftasonu olursa elbette olur hemde süper olur, ballı da kaymak olur, nişantaşında buluşalım, görmek ve görülmek isteyenlerin mekanında içelim kahvemiziiii :1:

aaa ısmarlarım vallaaaa
hatta yasak diye içmezsen sana bitki çayı ısmarlarım kıısss
bak çok ciddiyim bu gerçek anlamda ciddi bir davettir....

olur canım ama benimde bu pazar olmaz . pazar günü evde kuran okunacak kayınpederimin seneyidevriyesi için . ama sonraki haftalarda olabilir.

Safiş aklıma ne geldi sen eniştemize hediye bakıyordun ya, suadada yada boğaz manzaralı herhangi bir mekanda bruncha götürsene, tabağınıda önceden yaptıralım netten, şu seni seviyorum baskılı olanlarından yada hangi mesajı istersen onu yazıyorlar tabağa, sabah kahvaltısının da o tabakla gelmesini sağlarsın garsona verip hee ne dersin? Diğer hediyelerin tamamı klasik :75:

Ollaaaar ama şubata kadar olmaz şöyleki , bizim şirket mart gibi kapanacak sanırım, tüm hesaplar bilmemneler devir edecekmiş bir sürü iş çıkardılar, ben dahil şirketin idari personeli pazar dahil çalışacağız, sonrasında da paydos :19: ama o zamana kadar çalışmadığım bir haftasonu olursa elbette olur hemde süper olur, ballı da kaymak olur, nişantaşında buluşalım, görmek ve görülmek isteyenlerin mekanında içelim kahvemiziiii :1:

olaarrr yavriii olaaarrrr mesajlaşırık gariii
valla çok mutlu olurum canımın içisiiii
sen ne zaman müsait olursan o vakit grş. :34:

nişantaşı bebek etiler heeeç farketmezzz :27:

olur canım ama benimde bu pazar olmaz . pazar günü evde kuran okunacak kayınpederimin seneyidevriyesi için . ama sonraki haftalarda olabilir.

allah şimdiden kabul etsin cancağızım
sende işlerini hallet bu hafta ilerleyen haftalarda görüşürüz güzelcim
hatta gözdem de müsait olursa hepimiz bir araya geliriz ne dersin gözdem???

hatta miray hanımda teşrif ederlerse buyursunlar gelsinler aramıza (erkek arkadaşı izin verirse :1: )

diğer kızların nerelerde oturduğunu bilmiyorum bu yüzden davet edemiyorum
istanbul ve yakınlarında olanlar bekleriz huuuuuuuuu :3: :3: :3:

Safiş aklıma ne geldi sen eniştemize hediye bakıyordun ya, suadada yada boğaz manzaralı herhangi bir mekanda bruncha götürsene, tabağınıda önceden yaptıralım netten, şu seni seviyorum baskılı olanlarından yada hangi mesajı istersen onu yazıyorlar tabağa, sabah kahvaltısının da o tabakla gelmesini sağlarsın garsona verip hee ne dersin? Diğer hediyelerin tamamı klasik :75:

valla olabilir aslında gözdem yaaaa onu bir araştırıyım ben nasıl bişi olur ne yapmak gerekir haydin biliyorsan sende yardımcı oluver bana gariiiii

gerçi yılbaşından sonra olur bu sürpriz :1:

tama kızlar bir hafta deneyin bakalım safişcim davetini hatırlıyorum şekerim bende demiştim biraz zamn geçsin gelirim diye tatlım

kız gözdem senden fikir almak lazım bu konularda ne güzel fikirlerin var kırtk yıl düşünsem aklıma gelmez
belkide benim adam ormantik olduğundanmıdır acaba :37:

ablam senin bilgi ve tücrübelerine herzaman ihtiyacımız var burda ... haa ben evde kaynanama kötü davrananan biri değilim ağzım var dilim yok . bana bişey sorulursa cevap veririm sorulmazsa susarım . kimseye saygıda kusur etmem . ama ilk günlerde yaşadıklarımın vermiş olduğu bir doluluk var . bide benim kötü bir huyum var birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa ben daha ısınamam o insana eşimle mutlu olayım sağlığım sahatim yerinde olsun başka bişey istemem ....
agzın var dilin yok oldugunu biliyorum zaten nazlım şu 2 senede çogunuzu tanıdım .sanki yanımdaymışınız gibi.
benim üzüldügümde o işte içinde yaşadıkların kelilemelere dökülmeyen ...
bunu ne derece aza indirirsen o kardır diye yazıyorum :38:.

nazlım son kelimendekine sahipsin zaten fıstıgım .:21:.degerini bil ,mutlu ol yeter.senin için tüm istedigimizde bu zaten ..:71:
AMİN canım benim . ALLAH herşeyden önce sağlık nasip etsin . sonrası bir şekilde kazanılarak yapılır . ALLAH herkesin yuvasında huzurlu birr şekilde yaşamasını nasip etsin İNŞALLAH
AMİN ,AMİN .
3 Ev, 1 Kitapçı Oldu durum :1: Mesaj alındı elifim, mirayada iphone 4, sonra 100.000 TL 'lik alışveriş çeki, aeben ablişimede bir yat alalım, eşiyle bebişlerle şöööyleee mis gibi deniz havası alsın,denizle zilan ne isterlerdi?

BAKIN HİÇ İSTEMEDEN BİR YATIM BİLE OLDU ...:60:

HOŞ GELDİN AYSUN .....

RABBIM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN NAZLIM ...
EŞİM SEYAHATE VS. ÇIKTIGINDA HESAP DEFTERİNİN YADA GECELİGİN İÇİNE YAZDIGIM ŞİİRLERİ KOYARIM ...:24:HİÇ BEKLEMEDİGİ BİR ANDA ÇIKAR KARŞISINA .:9:

Back
X