Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim tatlım bomba gibiyim sen nasılsınnnn

bende süperim diyet moduna tekrar girmişim . Hedefim 3 nisan evlilik yıldömümümüze kadar en az 55 kilo olmak olacak inşallah 1 taene elbise aldım ozamana kadar onun içine girmem gerekiyor ....

bende süperim diyet moduna tekrar girmişim . Hedefim 3 nisan evlilik yıldömümümüze kadar en az 55 kilo olmak olacak inşallah 1 taene elbise aldım ozamana kadar onun içine girmem gerekiyor ....

woowww süpperssiinnn bebekimmmm sakın bozma diyetiii duraklasada kilo vermen artı bile çıksan sakınn bozma bu defa 55 i bir gör nazlımmmm hdi bakalım
ayrıca evlilik yıldönümünde 55 olduğunda bol bol resimde çekill bizde görek o güzellliği....

woowww süpperssiinnn bebekimmmm sakın bozma diyetiii duraklasada kilo vermen artı bile çıksan sakınn bozma bu defa 55 i bir gör nazlımmmm hdi bakalım
ayrıca evlilik yıldönümünde 55 olduğunda bol bol resimde çekill bizde görek o güzellliği....

görek denmez ona görelim deniiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr :63: lütfen salon kadını imajımızı zedelemeyelim safiş :60:

bozmamaya kararlıyım safiş çok yediğimde kendimi rahatsız hisediyorum . bol bol resim çekinip koyarım tabiki canım . hele 55 i bir göreyim en son 2003 yılında falan görmüştüm herhalde

görek denmez ona görelim deniiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr :63: lütfen salon kadını imajımızı zedelemeyelim safiş :60:

nihahahahahahaha

puhahahahah

kikikikikikikikiki

hohohohohohohoho

ahahahahahahaah

ayyyyyyyyyyyyy öldüm gülmektennnnnn

ben varyaaaaaaaaaaaaaa senin o salon kadını diye adlandırdığın ama gerçekte çingen mahallesinde olan kadınlardan farkı olmayan zillileriiiiii yolarımmmmmmmm parçalarımmmm onlar benim bir yerimi yesin güzelimmmmmmmmm :63: :63:

günaydınnnnn salon hanımefendileri:1::3:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saloncuuuuu :3: :3: :1: :1: naber ablaaaaa :33:

bozmamaya kararlıyım safiş çok yediğimde kendimi rahatsız hisediyorum . bol bol resim çekinip koyarım tabiki canım . hele 55 i bir göreyim en son 2003 yılında falan görmüştüm herhalde

koycen tabii nen resimleri hele bir koyme hele bir koymaaaaa :57: :57:

nazlımmmm iradeni kaybetmeeee nişana düğüne falanda gitmeeeeeeeeeeeeee :52: :52:

Safiiiiiiişşşş gene millete laf çarpıttığımız zannedilecek, zaten kulislerde tek konu biziz, lütfen yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1::1::1:

koycen tabii nen resimleri hele bir koyme hele bir koymaaaaa :57: :57:

nazlımmmm iradeni kaybetmeeee nişana düğüne falanda gitmeeeeeeeeeeeeee :52: :52:

düğünü nişanı bırak ev gezmelerine bile gitmeyi düşünmüyorum safişim ... ( tanıdığım ve diyet yaptığımı bilenler hariççç yazık hepsi bana göre yemek yapmaya çalışıyor . :9::9: )

safiiiişşş gözdoşş ne habersinizzz
hayırdır laf atmıyorsunuz kırgınmısınız
hadi ben temizlik yapıyorum yazamıyorum
çocuklarda geldi gerçi çıkmalıyım öpüyorum
sonra görüşürüz

Safiiiiiiişşşş gene millete laf çarpıttığımız zannedilecek, zaten kulislerde tek konu biziz, lütfen yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1::1::1:

O haldeeeeeeeeee

HODRİ MEYDANNN

düğünü nişanı bırak ev gezmelerine bile gitmeyi düşünmüyorum safişim ... ( tanıdığım ve diyet yaptığımı bilenler hariççç yazık hepsi bana göre yemek yapmaya çalışıyor . :9::9: )

:1: :1: :1: :1:

sonra görüşürüz

Aaaaa ne demek o şimdi saçmalama ne kırgınlığı yaaawwwwww
hadi sen bak işine sonrada aramıza dön eskisi gibi fazla uzaklaştın farkındamısın şekerim

Aaaaa ne demek o şimdi saçmalama ne kırgınlığı yaaawwwwww
hadi sen bak işine sonrada aramıza dön eskisi gibi fazla uzaklaştın farkındamısın şekerim

farkındayım tatlım hallediyim işlerimi yine eskisi gibi burda olcam bende çok özledim eski günleri :69:

sonra görüşürüz

aaaa neden kırgın olalım tatlım farketmedim yazdığını :70: kolay gelsin temizlik içinde ziloş :38:

nasılsınız kızlar bu grip sonunda benide etkisi altına almayı basardı dokuluyor her yerim :2:

dunku yediklerim
sabah:3 dilim tb ekmek peynir domates
öğlen:nohut yogurt
ara:1 portakal
aksam:nohut salata

Back
X