Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar canm iyiyim sen nasılsın
atv de sonu seyrediyorum bu arada senn var mıdr dizilerle aran?değişik bi dizi bilmece gibi öyle işte sen neler yapıyorsun?
bu günki menüm
sabah 1 dilim gevrek,kk lor,3 zeytin
arada 3 tane altınbaşak
öğle 2 tabak mercimek çorbası,2 si1 arada nescafe
arada 2 tane baklava
akşam 1 tane tavuk pane
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
ben işte bi koşturmacadır gidiyorum.amadiyetim çok iyi gidiyor.bu sabah 76.9 gördüm.
menün güzel canmsuyu biraz daha artırman senn için daha iyi olur bu arada.hem cildine de iyi gelir.ben suyu az içtiğimde hemen göz çevremde kırışılıklar ortaya çıkıyor.paylşamk istedim esen ka
l
![]()
tebrik ederim canm.benmki idare eder.yeteniksizsinizde güzel bazen çok komik yetenkelr oluyor
umutsuz ev kadınlarını eşimden dolayı seyredemiyorum malesef
1 haftadır diş ağrısı beni mahvetti ne iyi gelir kızlar ya dişçiye gidicem ama cesaretim yok 2 çürüğüm var napçam ben ya diyet yapmasamda bu dişler bana bişi yedirmiyo
Neden ?izin vermiyormu?bizimkide çok memnun olmasada seyrediyor.bende başka bi şey seyretmiyorum diyorum.
günadyın kızlar nasılsınız
kızlar ben yarın gözümden ameliyat olucam lazerli olucak ama 1 hafta raporlu olucam evden girebilirsem girerim inrtenetimiz açılabilir
benide izinli sayarmısınız diyeti bırakmıcam tabii devam bana bol şanş dilayin canlar
ipocum köpeğine çok üzüldüm inşallah bulursun canım
fatoşcum diş ağrısı kötüdür çok geçmiş olsun tatlım ama biran önce doktora git derim ihmal etme
haticem tuğbam zubus nil mükeyyif sizler nasılsınız kızlar
günadyın kızlar nasılsınız
kızlar ben yarın gözümden ameliyat olucam lazerli olucak ama 1 hafta raporlu olucam evden girebilirsem girerim inrtenetimiz açılabilir
benide izinli sayarmısınız diyeti bırakmıcam tabii devam bana bol şanş dilayin canlar
fatoşcum diş ağrısı kötüdür çok geçmiş olsun tatlım ama biran önce doktora git derim ihmal etme
geçmiş olsun canım zor tabi yolda kalmakayyyy kızlar mahvoldum.az önce eve geldim.araba bozuldu.tamirci çağırdım.tamiraneye gittim.sonra markete gittim. valla mahvoldum.araba zırt pırt bozulur oldu.tamire götürüyoruz.anlamıyorlarda .yolda sokakta bırakıyor.yarın servise gitcek artık.
geçmiş olsun canm ne iyi gelir bilemiyorum.çürük varsa bian önce git bence
geçmiş olsun canımdiş ağrısı antibiyotik kullanmadan geçmez yani doktora gitmen şart.ağrıdıysa iltihaplanmıştır yani hemen çekmez ilaç verir.korkman gerekmez
teşekkürler kızlar evet doktor en doğrusu gidicem zaten dayanılacak gibi değilgünadyın kızlar nasılsınız
oku bacım oku nasılsın iymisin canımcok gecmıs olsun canım
kızlar farkındamısınız grup olarak kendımızı dogrulatamıyoruz bı hep hastalık hep sorun kız bıze nazar etmesınler dur ben bı okuyum
dıyetım ıyı gıdıyo gram gram gıdıyo ve ıyı gıdıyo tokumda ....
gunaydınlar buarada.........