Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu günki menüm
sabah 1 dilim gevrek,kk lor,3 zeytin
arada 3 tane altınbaşak
öğle 2 tabak mercimek çorbası,2 si1 arada nescafe
arada 2 tane baklava
akşam 1 tane tavuk pane
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay

menün güzel canm :7:suyu biraz daha artırman senn için daha iyi olur bu arada.hem cildine de iyi gelir.ben suyu az içtiğimde hemen göz çevremde kırışılıklar ortaya çıkıyor.paylşamk istedim esen ka:34:l:1:

menün güzel canm :7:suyu biraz daha artırman senn için daha iyi olur bu arada.hem cildine de iyi gelir.ben suyu az içtiğimde hemen göz çevremde kırışılıklar ortaya çıkıyor.paylşamk istedim esen ka:34:l:1:

Haklısın canım.bende zayıfladıkça çizgilerimin oluştuğunu hissediyorum.eskiden hiç su içmezdim şimdi yine biraz içiyorum.

tebrik ederim canm.benmki idare eder.yeteniksizsinizde güzel bazen çok komik yetenkelr oluyor:1:
umutsuz ev kadınlarını eşimden dolayı seyredemiyorum malesef

Neden ?izin vermiyormu?bizimkide çok memnun olmasada seyrediyor.bende başka bi şey seyretmiyorum diyorum.

1 haftadır diş ağrısı beni mahvetti ne iyi gelir kızlar ya dişçiye gidicem ama cesaretim yok 2 çürüğüm var napçam ben ya diyet yapmasamda bu dişler bana bişi yedirmiyo

geçmiş olsun canım:5::5:diş ağrısı antibiyotik kullanmadan geçmez yani doktora gitmen şart.ağrıdıysa iltihaplanmıştır yani hemen çekmez ilaç verir.korkman gerekmez

bugün menümü yazayım
sabah
peynir,zeytin miktarını hatırlamıyorum.
çay
kuru üzüm arada
öğlen
çorba 2 kase
çay
akşam çorba
yoğurt
çay yine
30 dk spor
kaptanıcm bugün hiç ekmek yemedim kaptanımız nerelerde yahu
bu arada ipocum haftasonu 2 saat sporum var:49:

menüm sabah:2 dilim kek ,çay öğlen: 2 biber dolması,1 dilim kepek ekmek akşam:balık,salata,1 dilim ekmek

dans edıp gelcektım ama cok yoruldum oyuzden uzandım bıraz sımıde cocukları uyuttum bı goz atıyım dedım
hatıce bu hafta odev varmıydı ben hatırlamıyorumda...
gercı bugun hatıce de yoktu hayırdır ınsallah...

günadyın kızlar nasılsınız

kızlar ben yarın gözümden ameliyat olucam lazerli olucak ama 1 hafta raporlu olucam evden girebilirsem girerim inrtenetimiz açılabilir
benide izinli sayarmısınız diyeti bırakmıcam tabii devam bana bol şanş dilayin canlar

ipocum köpeğine çok üzüldüm inşallah bulursun canım

fatoşcum diş ağrısı kötüdür çok geçmiş olsun tatlım ama biran önce doktora git derim ihmal etme

haticem tuğbam zubus nil mükeyyif sizler nasılsınız kızlar

kızlar ben yarın gözümden ameliyat olucam lazerli olucak ama 1 hafta raporlu olucam evden girebilirsem girerim inrtenetimiz açılabilir
benide izinli sayarmısınız diyeti bırakmıcam tabii devam bana bol şanş dilayin canlar

fatoşcum diş ağrısı kötüdür çok geçmiş olsun tatlım ama biran önce doktora git derim ihmal etme

canm geçmiş olsun.Allah şifa versin.bizler iyiyiz canm sende iyileş hemen dön aramıza:34:

cok gecmıs olsun canım
kızlar farkındamısınız grup olarak kendımızı dogrulatamıyoruz bı hep hastalık hep sorun kız bıze nazar etmesınler dur ben bı okuyum
dıyetım ıyı gıdıyo gram gram gıdıyo ve ıyı gıdıyo tokumda ....
gunaydınlar buarada.........

ayyyy kızlar mahvoldum.az önce eve geldim.araba bozuldu.tamirci çağırdım.tamiraneye gittim.sonra markete gittim. valla mahvoldum.araba zırt pırt bozulur oldu.tamire götürüyoruz.anlamıyorlarda .yolda sokakta bırakıyor.yarın servise gitcek artık.
geçmiş olsun canım zor tabi yolda kalmak
geçmiş olsun canm ne iyi gelir bilemiyorum.çürük varsa bian önce git bence

geçmiş olsun canım:5::5:diş ağrısı antibiyotik kullanmadan geçmez yani doktora gitmen şart.ağrıdıysa iltihaplanmıştır yani hemen çekmez ilaç verir.korkman gerekmez

teşekkürler kızlar evet doktor en doğrusu gidicem zaten dayanılacak gibi değil
cok gecmıs olsun canım
kızlar farkındamısınız grup olarak kendımızı dogrulatamıyoruz bı hep hastalık hep sorun kız bıze nazar etmesınler dur ben bı okuyum
dıyetım ıyı gıdıyo gram gram gıdıyo ve ıyı gıdıyo tokumda ....
gunaydınlar buarada.........
oku bacım oku nasılsın iymisin canım

slm kızlar nasılsınız iymisiniz...
şükür iyim ben oğluşla oturuyoruz...
düşünüyorumda hayat ne monoton ya
hep aynı şeyler yat kalk yemek ye evi topla çocuğa bak
ömür geçip gidiyo

Back
X