• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adım hilal, İstanbul'danım, 22 yaşındayım, sanırım size göre bi numara küçüğüm ablalarım :1: Ama gerçekten sevdim ben buraları çok tatlısınız,tatlıyızz :13:

bu sevgi yumagi cicegim bocegim halimiz neden ki
fikri olan

Adım hilal, İstanbul'danım, 22 yaşındayım, sanırım size göre bi numara küçüğüm ablalarım :1: Ama gerçekten sevdim ben buraları çok tatlısınız,tatlıyızz :13:

canocan bu cizelgeyi ben niye yapamiyorum ya sende eksik yapmissin bir ara bir goz at

Mardin'de benden çookkk uzaklarda :5: ama elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum, yoksa çok özlüyorum her türlü...

Anlatırım tabi ki ama kilo yazmadı evet farketmiştim ben de...
tickerfactory.co dan yaptım ben, googlede direk tickerfactory yaz, siteye girmeden altta weight loss diyor oraya tıkla, sonra sayfalar dolusu sembollerden birini seçiyorsan yanındaki kutucuga tıklayarak (benimki merdiven), sonra next e tıklıyorsun ve simge seçiyorsun, şlerlediğinde o da ilerleyecek (benimki kelebek mesela), sonra tekrar next, choose a password/pin yazan yere bi şifre seçip yazıyorsun, weight units yazan yerden kilograms seçiyorsun, your target weight= hedef kilon, your starting weight=başlangıç kilon, your current weight= şu anki kilon, weight date= tarih(başlangıcı yazarsın). Buraları doldurduktan sonra height units de metric seçip boyunu giriyorsun aşağıya. Ve tekrar next diyorsun,tickerın hazır ;) Daha sonra bbcode yazan bölümdeki http ile başlayıp png ile biten kısmı getirip kontrol paneli/profil bilgilerini değiştir/çizelge bölümüne yapıştırıyorsun..bu kadarrr :)) UMarım yardımcı olur :40:

O sayfayı da yer imlerine eklersen değişimi de aynı yere girerek ve şifreni girerek yapıyormuşsun onu henüz yeni başladığım için ben de yapmadım, umarım çok iyi değişimler yazarım bundan sonra :10:

Back
X