• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu alkışlar beroş ve berenvildana gelsinnn :46::46::46::46:

Kaldırın kupayı kızlarrr indirmek yokkk :64: :71:

tadlisss bırak bakalım tembelliğiii :68: vakit hareket vaktidirrr :10:

Ayyy acayip bi enerji patladı bende spor iyi geldi sanırım :1: :emir_bebek:

Bir de şunu paylaşcam, sen benim askerdeki sevgitoşum akşamları internete giriyor, sıkıldıkça da sana şunu alıyım mı bunu alıyım mı internetten diyor, gitmiş bana burberry klasik almış kargolamış bugün aldım gene çok duygulandım yaaa çok mu seviyom nedir yaa :nazar: sizle paylaşmak istedim , seviyom kız sizi :1::34:

kızanlaaar ben geldiiim birinci olmuşum galiba pek anlamadım ama nereye paylaşım yapacağım ben ecza.mış bişey yazmış

ecz.imiş nereye ne yazıcam ben bişeyler dedin bi de benim birinciliğim takımlar arasında da mı yani şimdi ayy çok heyecanlandım.

Ayyy acayip bi enerji patladı bende spor iyi geldi sanırım :1: :emir_bebek:

Bir de şunu paylaşcam, sen benim askerdeki sevgitoşum akşamları internete giriyor, sıkıldıkça da sana şunu alıyım mı bunu alıyım mı internetten diyor, gitmiş bana burberry klasik almış kargolamış bugün aldım gene çok duygulandım yaaa çok mu seviyom nedir yaa :nazar: sizle paylaşmak istedim , seviyom kız sizi :1::34:

bebişim bende senin kadar mutlu oldum valla gelsin şu sevdiceğin de merak ediyorum ikinizi valla. bu arada benim dayım ve kız kardeşim de istanbulda oturuyo. dayım fındıkzade de, kardeşim maltepede olur gelirsem oralara seni anarım onlara :54::54:

Slm bayanlaar. :3: Nasılsınız bakalım? :16: Gördüğüm kadarıyla berenvildan da girmiş listeye, sevindim. :32:

Ayrıca (tabii berenvildanın da listeye girmesi sayesinde:9:) etap birincisi olmuşuz kızlaarr. :52::52::52:
berenvildan etap bireysellerinde birinci:65::65: beril de ikinci:65: olmuş kızlar. :52:
Herkesi tebrik ediyorumm. :46::46:
Gerçi benim bir katkım olamadı ama. :5: Geçen seneki diyet notlarımı çıkardım, haftaya olmadı sonraki haftaya bomba etkisi yaratacağım inş. :52: (Haftaya diyecektim ki haftaya ancak bu haftayı toparlayabilirim gibi geldi, sustum. :9:)

oldu canım benim olmazmı herkes hem kendi hemde birbiri için yazılar paylaşıyo burda sen olmasan biz nasıl toplanırdık bebeğim. yurda döndüğün zaman tekrar diyete dönecek ve inşallah 1. olacaksın. 6. takım olarak birincilik bizim başkalarına kaptırmak yok tamam mı? herkesi çooook seviyoruuuum. bu grubu çooook seviyoruuuum.

canim senle benim cizelgenin hali niye boyle yaaaaaaa o kadarda deniyom olmuyor bacim
ayakkabima bak nerde duruyor

Cnm başlangıç kilonu yazman gereken yere şimdiki kilonu, şimdiki kilonu yazman gereken yere de başlangıç kilonu yazmışın galiba. Sorun ordan kaynaklanıyor. :112:

canim bu kilosu ikiye bolundu ne demek

Cnm, 2 haftalık kilonu bildirirken iki haftanın ortalamasını alıyorsun. Yani mesela fatos 284. haftada izne ayrılmış. Bu hafta 286. etap. Yani fatosun kilo değişimi 2 haftalık bir değişim. O yüzden 2'ye bölüyoruz. Eğer 283. etapta izne ayrılsaydı kilosunu 3'e bölecektik. :112:
Mesela ben de bu hafta bildirim yapmadığım için jhaftaya kilomu ikiye bölücez. :112: Eğer siz listeye ilk hafta değil de 2. hafta girseydiniz sizinkileri de ikiye bölecektik. :112:

Ne biliyim benmkinde kilo görünmüyo kabullendim artık :1:

Cnm çizelgenin bilgilerini girerken yanyana bir kaç seçenek var. Biri 'weight change' ti sanırım. bu işaretli olduğunda seninki gibi görünüyor. bunun yanındakini yani 'weight' yazanı işaretlediğinde bizimki gibi kilonu da gsteriyor. :112:

herkes yatmış galiba geç kaldım, akşam annemlerdeydik yarın evdeyim akşama misafir gelecek ama gün içinde uğrarım hem sizide daha yakından tanımak istiyorum, hiç kimseyi tanımıyorum fransız gibiyimmmm :14:

Tanışırız kuzucm. Fransızlığa gerek yok. :112:

ah kuzucum sorma başıma geleni. internetimin kotası dolmuş ve 16 aralıkta yeniden dolacak cep telefonuma yükledim internet ama onu da beceremiyorum. nası gelip gitcem bilemiyorum. bugün anneme gitcem yarında ordayım. orda internet sınırsız. inşallah bol bol girerim.bütün gün aklım sizdeydi valla. bu arada kilo rekoru bende kuşum geçtim seni. 70.500 le girdim. bugün.68.200 üm hani bana tebrik.

Oyh. 16 aralığa da daha çok var yahu. :37:

(geçen haftaki kilon)(bu haftaki kilon)(kaybettiin kilon) (yüzde hesabı şöyleymiş: geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkarıp başlangıç kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun)

bu şekilde parantez içinde bildirim yapılıyor koyu renk yaz dikkat çeksin bir de yeni üyeydin sen de hedef kilonu da yaz canım :34:

Cnm o tek parantez oluyor. Örn,
( 87 / 85,1 / 1,9 / %2,18 ) gibi. :112:

ikisinide yap verdin kilo yuksek
yap ki ortalamamiz yukselsin
gorsunler bakiyim 6.takim nasil kilo veriyor
begenmeyenlere sitem ediyom hala

:60:

elifin yeni halini avatara ekledim motive olun diye
kilo vermeyince saclariniz pankci olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ablalari joleyle mercimegimi ne hala getirdiler bakin yaaaaaaaa

Ay evt, ben de onu yazacaktııımm. :52: Aman Allah ımm. Yer bitiririm ben onuuu. :52::52: Maş maş. :nazar::nazar::nazar:

ah bacım işin sırrını bende bilmiyom. ama sanırsam önceden akşam yemeği 10 11 de anca yeniyodu artık 7 8 dedimi yiyorum ben. abur cubur yemedim hiç.çekirdek kola gırla yenirdi şimdi eşim karşımda yiyo ben dokunmuyorum. bi de ben aslında tam bi kola koliğim onu içmiyorum ya şoktayım. evde şişe şişe doludur gözümü kapayım geçiyom valla bi de kızlar sizde deneyin derim kaysılı form çayım var doğadan akşam son olarak onu içiyorum.ço çabuk söktrüyo ve farkındasınızdır. en güzeli beni hiç güçten düşürmedi az yemem. veee geçen cuma boğazıma balık kılçığı kaçtı ve 2 saat içinde rahat 20 bardak su içtim. o kılçığa çok teşekkür ediyor ve tekrar ziyarete gelmesini istiyorum. ama gece uykusu tuvalette geçti benim sular içimde patladı :1::1::60::60::60: :52::52:

Demek kii artıık kılçıksız da su içme alışkanlığı ediniyoruuzz. :52: Boşa dememişler vardır her işte bir hayır diye. :9:

kuşum benim gibi kılçık kaçır boğazına arkasından da 20 bardak su iç bak nasıl olcek. şaka haa hakkaten zordu valla. yarın annemde kalıcam aşure yapcez isteyen varsa beklerim tamam mı kızlar :1::1:

Ben istiyoruumm. :52: Bu hafta bir aşurem eksik kaldı zaten. :9:

slmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım

tmm cnm bu hafta sıkı tutuyorum senin mercimeğin de çok tatlı maşallah

benimde fındığım var 2,5 yaşında kız
daha önce sölemedim galiba
bende memurum ve evliyim

Aa, bilmiyorduum. Allah bağışlasın cnm. :16::nazar:

sauna esofman hakkinda bilginiz varmi diye sormustum ben dun
komsunuz akrabaniz vs.kullandimi
100 tl diyorlar bosuna vermeyim simdi

Kullananları okumuştum. Memnunlardı. Yani memnun olmayan birini hatırlamıyorum. :112: Ama net bilgilerde yok zihnimde. :112:

okadar isim var ama sizsiz olmuyor
bicirim uyusun evi toparlayacam ama hep gozum uzerinizde haaaaaaaa

arkadaslar bu hafta sifir seker deneyelimmi

Ben zaten 8-9 senedir şekersiz içerim çaylarımı kahvelerimi. Hıhh. :33:

sormussun bana beros dememe kiziyormuyum diye ya hic kizmiyom hem benim cok gicik bir lakabim var 15 yildan beri

benim esimin bir uzak akraba kizi var o gicik takti
ben nisanlandim bunlar bize geldi esimin ailesiyle kadin beni hic begenmemis ben hep evle ugrasiyormusum vileda elimden eksik olmuyormus
neyse evlendim o sirada bunlar kayinvalidemlerin kiracisi bu beni sevemedi ya gelip gidiyor viladayla felan beni gorunce konuya komsuya beni dedi kodu yapiyor elimden vileda sopasi dusmuyormus baska birsey yapmiyormusum vs. hatta ben adimi ogrenmeden once arkadaslariyla telefoda felan vileda diye birsey anlatirken meger benim yanimda beni cekistiriyormus
bir gun baya bi kavga ettik o sira benim cocugum olmuyordu yuzume karsi agzindan cikti
bende anneme esime felan soyledim cok kizdilar esim onu rezil etti hala naneliyizdir onunla hala evlenmedi
arada kizlar esim bile beni gicik etmek icin vileda der
bu arada acayip toz dusmaniyimdir harbi viledayi tuttum kadar kimsenin elini tutmamisimdir
vileda adindan sonra senin berosun askim der gibi oluyor

:9: Yani cnm kusura bakma, yaşadığın şey sinir bozucu ama aynı zamanda komik de. :27:
Evt, beroş hakikaten aşkım gibi kalmış. :16:

Eki Görüntüle 570937

kıslar demin gördüm sizle de paylaşmak istedim...

:60:

mrb kızlar
paylaşım topiğinde berenvildanın kilosunu listeye ekleyip paylaştım. Tam anlaşılmamış.Yüzde bayağı yükseldi.Takım ort. 0,87. sanırım bu hafta iyi bir sonuç alacağız.
bizi beğenmeyenler görsün KIZLAAAR

öpüldünüz:16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sağolasın cnm. :16::71: Zaten yetişmeseymişin paylaşım alanı epey karışacağa benziyormuş. :9:

hoşgeldin cnm
bende 30 yaşındayım
evliyim
1 tane 2.5 yaşında kız bebişim var

olmaz öle hadi kalk canlan bakiim
totoşu kaldır:4::4::4::4::4::4::4::4: bak misafirde gelcekmiş

Cnm ya, ne zamandır sorucam, unutuyorum hep. İsmin burcu muydu? Yani normalde isim sormam aslında:17: ama bur50cm demek garibime gidiyor da. :27:

sabah kahvaltıda
bol marul
1 domates
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin
peynir 1 kk
yedim
arada
1 elma yedimm
öğlen
1 kepçe sulu köfte yemeği

akşamda kereviz yedimm bol eşkili 2 kaşık makarna bol su bugünkü menümm kızlar

okur mu ki topikte mi yazayım özel mesaj mı göndereyim

Kızlar önemli bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. :31:
Bu yarışma Püsküüt zamanında (ve hatta sanırım onun çabasıyla, o kısmı tam bilemiyorum) başlamış. Ancak şu an kendi kendini dönderiyor.(En azından buna uğraşılıyor:27:) Paylaşım alanına eklenen listeler Püsküüte ithafen değil diğer takımlara bildirilmek amacıyla paylaşılıyor. Tüm takımların etap listeleri tek bir mesajda toplanıyor, ve o hafta sıra hangi takımdaysa o takım sonuçları toparlayıp 'sonuç listeleri' topiğinde paylaşıyor. Örneğin 4 ocak cuma günü sonuç listelerini biz hazırlicaz. :112:
Yarışma kuralları takımların topluca, oy birliği ile karar verdikleri kurallar. Kimsenin böyle olacak diyip de dayattığı kurallar değil. :112: Örneğin bir kural öneriniz olur. Takımda konuşuruz. Kaptanımız paylaşım alanına öneride bulunur, diğer takımlar da onaylarsa nur topu gibi yeni bir kuralımız olur. :112:
Püsküüt ise sağolsun bizi terketmeyen bir kişilik. :16: Yarışmanın kontrol mekanizması olarak düşünebilirsiniz. :112: Her hafta konulan kurallar dahilinde etap kontrollerini yapıyor ve gerekli gördüğü kısımları bize bildiriyor. :112:
Yani kilolarımızı direkt Püsküüte bildirmek gibi bir şey söz konusu değil. :112: Gerekli bir şey olduğunda kardeş takımımız 7. takım. Onlardan yardım isteyebilirsiniz. :112: Orda da durumla ilgilenebilecek kimse yoksa derdinizi paylaşım alanına yazdığınızda diğer takımlardan yardımcı olan olacaktır. :16:

msj sayma işini herkes kendi yapıyor galiba anladığım kadarı ile izinden önce ben gönülllüydüm ama böle daha iyi gibi bir kişiye yüklenilşmemiş olur...yinede isterseniz sayarım

baktımda sanki yeni gelen üyeler çokkk noldu takıma çıktımı diğerleri ama iyi etmişler gelmişler takıma renk gelmiş tekrar hoş geldiniz kızlar

Cnm başlangıç kilonu yazman gereken yere şimdiki kilonu, şimdiki kilonu yazman gereken yere de başlangıç kilonu yazmışın galiba. Sorun ordan kaynaklanıyor. :112:

Cnm, 2 haftalık kilonu bildirirken iki haftanın ortalamasını alıyorsun. Yani mesela fatos 284. haftada izne ayrılmış. Bu hafta 286. etap. Yani fatosun kilo değişimi 2 haftalık bir değişim. O yüzden 2'ye bölüyoruz. Eğer 283. etapta izne ayrılsaydı kilosunu 3'e bölecektik. :112:
Mesela ben de bu hafta bildirim yapmadığım için jhaftaya kilomu ikiye bölücez. :112: Eğer siz listeye ilk hafta değil de 2. hafta girseydiniz sizinkileri de ikiye bölecektik. :112:

Cnm çizelgenin bilgilerini girerken yanyana bir kaç seçenek var. Biri 'weight change' ti sanırım. bu işaretli olduğunda seninki gibi görünüyor. bunun yanındakini yani 'weight' yazanı işaretlediğinde bizimki gibi kilonu da gsteriyor. :112:

Tanışırız kuzucm. Fransızlığa gerek yok. :112:

Oyh. 16 aralığa da daha çok var yahu. :37:

canım telefondan nete girme işini halledebilirsem yine gelicem inşallah...

msj sayma işini herkes kendi yapıyor galiba anladığım kadarı ile izinden önce ben gönülllüydüm ama böle daha iyi gibi bir kişiye yüklenilşmemiş olur...yinede isterseniz sayarım

Hah, ben de onu diyecektim cnm. :3: Sen gidince ben devraldım o işi. Ancak bu hafta eve geldim, üstelik bilg im olmadan. O sebepten bu hafta açık çıktı. :37: Sen yine devam edebilir misin saymaya? :16:
Ben de sporları not almaya başlayabilirim böylece dönünce inş. :112:

slmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım

merhaba fatoşcum. ben ilknur.topiğe geçen hafta katıldım. katılmadan önce 72 kiloydum. kendi çabamla 70.500 le topiğe girdim. 1 kızım var tekstil teknikeriyim ama işimi yapmıyorum.

Back
X