• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süpersiniz kızlar
tebrik ederim sizi
bizde harekete geçelim bundan sonra birincilikler bizim olsun

Evt evt evt. :52::52:

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya.. onu biliyosunuz profilimi düzenlede çizelge bölümüne yapıştırıyoruz

adres tam olmadıysa http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html adresinde linki var kızlar

Cnm çok güzel bir açıklama olmuş. :16: Bu mesajı bir yere kaydedelim, soranlara direkt kopyalayıp yapıştırırız. :112:

ecz.imiş nereye ne yazıcam ben bişeyler dedin bi de benim birinciliğim takımlar arasında da mı yani şimdi ayy çok heyecanlandım.

Cnm paylaşım alanı var ya, bugün kilo bildirimini yaptığın yer. Linki şu; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-355.html oraya yazacaksın cnm. :112:

oldu canım benim olmazmı herkes hem kendi hemde birbiri için yazılar paylaşıyo burda sen olmasan biz nasıl toplanırdık bebeğim. yurda döndüğün zaman tekrar diyete dönecek ve inşallah 1. olacaksın. 6. takım olarak birincilik bizim başkalarına kaptırmak yok tamam mı? herkesi çooook seviyoruuuum. bu grubu çooook seviyoruuuum.

Biz de seni çok seviyoruz. :16: Yok arkadaşım, benim birincilikte gözüm yok. :9: Ama haftada 1 kg vermek istiyorum inş. :103: Bakalım becerebilecek miyim. :27:

bebişim bende senin kadar mutlu oldum valla gelsin şu sevdiceğin de merak ediyorum ikinizi valla. bu arada benim dayım ve kız kardeşim de istanbulda oturuyo. dayım fındıkzade de, kardeşim maltepede olur gelirsem oralara seni anarım onlara :54::54:

Aaaaayy çok teşekkür ederimm,her zaman bekleriz istanbula :) , ben de bu grubu çok sevdim ve böyle samimi geldi yani paylaşasım geliyo her şeyi :1: Çok konuşursam susturun :30:

Ecz.imis anladım hatamı parantez ve ticker olayında çok teşekkür ettim düzeltirim o zman :34::34:

Bizimkileri erken yatırdım, ben de kaçtım geldim. :32: Ama kimse yok galiba. :27: Neyse, ben yazarım yazarım siz gelince cevaplarsınız kızlar. :1:

Kızlar kilo bildirimi de yapamadım izin istemiştim sonra iznimi iptal ettim.. vsvs.. abim trafik kazası geçirdi şükür durumu iyi allah korudu...

bu arada geçte olsa 69.1 kg yim fazlada bişi verememiştim zaten.

gonul ister hepinize cevap yazayim ama cok cok yazmissiniz canocanlar

slmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım

fatoscm ikili hanelere az kalmış maş. :52::nazar: Yeni seneye iki haneli kilolarla gireceksin inş. :52:

baktımda sanki yeni gelen üyeler çokkk noldu takıma çıktımı diğerleri ama iyi etmişler gelmişler takıma renk gelmiş tekrar hoş geldiniz kızlar

HANDEEEK ve rainandthesun 2 haftadır hiç görünmediler cnm. Diskalifiye edildiler. :5: Kaptanımız da seninle beraber izne ayrılmıştı, hala izinde. :112:

kız veletle valla zor oluyoo açtımmı ben oturcam pep aç kayu aç araba aç aç allahım açç bütün günn tvde izlediği yetmiyoo nasılısn canım nasıl gidiyor

Anlıyorum cnm seni. Ben de yeğenlerimle giremiyorum. :27: Bu sayfada kalmaya ikna etsem bile başlarını öyle bir sokuyorlarki ekrana, ben bir şey göremiyorum onların saçlarından başka. :9:
Ben de napim cnm. Evdeyim bu hafta. :52: Evim evim güzel evim modundayım. :16: Caanım anne yemekleri dozajındayım. :52: Pazar dönüp, tam takır kuru bakır'a keskin bir geçişle diyete sıfırdan başlayacağım inş. :9:

canım telefondan nete girme işini halledebilirsem yine gelicem inşallah...

inşaallah cnm. :32: Hayır yani ben senin sabrın için söylemiştim. 8-9 gün kotasızlık beni benden alan bir durumdur da. :27: Allah sabır versin sana da. :27:

Son düzenleme:
Kızlar kilo bildirimi de yapamadım izin istemiştim sonra iznimi iptal ettim.. vsvs.. abim trafik kazası geçirdi şükür durumu iyi allah korudu...

Evt cnm. Geri iptal ettiğini söyleyince kızlar 'kilo bildiriminde bulunmadı' olarak yazdık seni. :55:
Çokk geçmiş olsun. :71: Allah esirgesin. :53:

Öğlen menüm:
Biraz pilav ve 1 kase yoğurt

Akşam:
1 light dardanel ton, biraz salata, bi kaç kaşık meyveli yoğurt

Azcık leblebi :51:

Bir dee evde 1,5 saat sporum var; içinde 1 saate yakını plates, onun dışında biraz kol ve bel çalıştım, yeni dumble ve bel inceltici diskle :1:
hayret cukulata yok bugun
canim da abla sozu dinlermis

Ayyy acayip bi enerji patladı bende spor iyi geldi sanırım :1: :emir_bebek:

Bir de şunu paylaşcam, sen benim askerdeki sevgitoşum akşamları internete giriyor, sıkıldıkça da sana şunu alıyım mı bunu alıyım mı internetten diyor, gitmiş bana burberry klasik almış kargolamış bugün aldım gene çok duygulandım yaaa çok mu seviyom nedir yaa :nazar: sizle paylaşmak istedim , seviyom kız sizi :1::34:
hayirli bir es olur insallah canim

kızanlaaar ben geldiiim birinci olmuşum galiba pek anlamadım ama nereye paylaşım yapacağım ben ecza.mış bişey yazmış
alkislar sana canim tebrikler

slmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım
ben beril
35 yasindayim
sinif ogretmeniyim su an ucretsiz izindeyim
3 cocugum var allah bagislarsa
Aa, bilmiyorduum. Allah bağışlasın cnm. :16::nazar:

Kullananları okumuştum. Memnunlardı. Yani memnun olmayan birini hatırlamıyorum. :112: Ama net bilgilerde yok zihnimde. :112:

Ben zaten 8-9 senedir şekersiz içerim çaylarımı kahvelerimi. Hıhh. :33:

:9: Yani cnm kusura bakma, yaşadığın şey sinir bozucu ama aynı zamanda komik de. :27:
Evt, beroş hakikaten aşkım gibi kalmış. :16:

:60:

Sağolasın cnm. :16::71: Zaten yetişmeseymişin paylaşım alanı epey karışacağa benziyormuş. :9:

Cnm ya, ne zamandır sorucam, unutuyorum hep. İsmin burcu muydu? Yani normalde isim sormam aslında:17: ama bur50cm demek garibime gidiyor da. :27:
ben terleyemiyorum insallah ise yarar bende ufaktan baslayim artik spora degilmi

kız veletle valla zor oluyoo açtımmı ben oturcam pep aç kayu aç araba aç aç allahım açç bütün günn tvde izlediği yetmiyoo nasılısn canım nasıl gidiyor
sen bilirsin ama fazla alistirma cok kucuk daha
hayiri ogret sonra cok cektirir

Hah, ben de onu diyecektim cnm. :3: Sen gidince ben devraldım o işi. Ancak bu hafta eve geldim, üstelik bilg im olmadan. O sebepten bu hafta açık çıktı. :37: Sen yine devam edebilir misin saymaya? :16:
Ben de sporları not almaya başlayabilirim böylece dönünce inş. :112:
yuppiiiiiiii artik mesaj saymayacagiz yaniiii

Evt evt evt. :52::52:

Cnm çok güzel bir açıklama olmuş. :16: Bu mesajı bir yere kaydedelim, soranlara direkt kopyalayıp yapıştırırız. :112:

Cnm paylaşım alanı var ya, bugün kilo bildirimini yaptığın yer. Linki şu; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-355.html oraya yazacaksın cnm. :112

Biz de seni çok seviyoruz. :16: Yok arkadaşım, benim birincilikte gözüm yok. :9: Ama haftada 1 kg vermek istiyorum inş. :103: Bakalım becerebilecek miyim. :27:
bu takimda herkesin gozu olsun birincilikte
kaptirmayacaz arkadas o kadar
Bizimkileri erken yatırdım, ben de kaçtım geldim. :32: Ama kimse yok galiba. :27: Neyse, ben yazarım yazarım siz gelince cevaplarsınız kızlar. :1:
ben burdayim ya tatliskommmmmm

gecmis olsun allah size bagislamis

mas.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar, gelin artık hem aylık hem de haftalık hedef belirleyelim. Ne dersiniz? :52: Kısa vadeli hedefler kaçamak sayımızı azaltmamızı sağlar. :32:
Bu haftaki duruma göre;

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. :40:
ayyildizim (65,1 kg.)
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)

Parantez içindeki kilolar 286. Etap yani 6 Aralık kilolarımız. Yanına yazdığım ise 13 Aralık(287. Etap) hedeflerimiz. Yani hedefim. :27: Siz de bu hafta kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsanız yazın yanına. Haftaya bir durum değerlendirmesi yapalım. Olmaz mı? :32:

Not 1: tadliscm, kusura bakma cnm. 2 arada 1 derede girdiğim için kilona tam vakıf olamadım. Bu haftaya geriye dönüp hepsini tek tek not alıcam ama şimdilik senin yeniden yazman gerekiyor bu haftaki kilonu. :112:
Not 2: Kızlar bu mesajı alıntılayıp baştaki ve sondaki 'QUATE' yazan köşeli parantezleri silerseniz sizden sonraki kişi de sizin mesajınızı güncel hali ile alıntılayabilir. Böylece Mesaj her alıntılandığında eksilmeden domino taşları misali (misal yanlış olabilir, bu saatte anca:9:) ilerler. :112:

Ve Not 3: Sizler hedefimi azımsamadan evvel açıklama yapayım dedim. :9: Ben bu hafta büyük olasılıkla artıda dönücem yurda. Yani aslında daha yüksek bir rakam vereceğim inş:15: ama bildiğim son rakam şimdilik 68,7 kg olduğundan hedefimi de bunun üzerinden belirtmek durumunda kaldım. :24:

Son düzenleme:
83.5 olmaliyim
suan adet donemimde basladi bitiminde kesin olurum gibime geliyor

Kızlar, gelin artık hem aylık hem de haftalık hedef belirleyelim. Ne dersiniz? :52: Kısa vadeli hedefler kaçamak sayımızı azaltmamızı sağlar. :32:
Bu haftaki duruma göre;

fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
ayyildizim (65,1 kg.)
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)

Parantez içindeki kilolar 286. Etap yani 6 Aralık kilolarımız. Yanına yazdığım ise 13 Aralık(287. Etap) hedeflerimiz. Yani hedefim. :27: Siz de bu hafta kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsanız yazın yanına. Haftaya bir durum değerlendirmesi yapalım. Olmaz mı? :32:

Not 1: tadliscm, kusura bakma cnm. 2 arada 1 derede girdiğim için kilona tam vakıf olamadım. Bu haftaya geriye dönüp hepsini tek tek not alıcam ama şimdilik senin yeniden yazman gerekiyor bu haftaki kilonu. :112:
Not 2: Kızlar bu mesajı alıntılayıp baştaki ve sondaki 'QUATE' yazan köşeli parantezleri silerseniz sizden sonraki kişi de sizin mesajınızı güncel hali ile alıntılayabilir. Böylece Mesaj her alıntılandığında eksilmeden domino taşları misali (misal yanlış olabilir, bu saatte anca:9:) ilerler. :112:

Ve Not 3: Sizler hedefimi azımsamadan evvel açıklama yapayım dedim. :9: Ben bu hafta büyük olasılıkla artıda dönücem yurda. Yani aslında daha yüksek bir rakam vereceğim inş:15: ama bildiğim son rakam şimdilik 68,7 kg olduğundan hedefimi de bunun üzerinden belirtmek durumunda kaldım. :24:

ben senin yerimde olsam bir kacgun detox yaparim
yesil elma super sonuc veriyor
en azindan iki gunde acigi kapatabilirsin

.....

ben terleyemiyorum insallah ise yarar bende ufaktan baslayim artik spora degilmi

yuppiiiiiiii artik mesaj saymayacagiz yaniiii

.....

E zahmet olacak. :9:
Yok cnm öyle bir şey. Aynen saymaya devam. :33: Biz her gün kendi mesajlarımızı sayacağız. Fatos da kabul ederse hepsini bir yerde not alıp günlük, haftalık raporlarımızı çıkartacak. :112:

Aslında kızlar, hangi takımdaydı unuttum şimdi ama takımlardan birisi her mesajın başlığına mesaj sayısını yazıyor. Yani saat 00.00 dan sonraki ilk mesajına Mesaj-1 sonra Mesaj-2 falan. böylece sonrasında kimseye bir karışıklık olmuyor. Veya ekstra mesaj sayısı bildirme gibi bir durum olmuyor. Her mesajınızın üstünde o günkü kaçıncı mesajınız olduğu yazıyor. Ne dersiniz, biz de bu şekilde uygulayalım mı? :112: (Tabii fatos her şekilde mesaj sayılarını not alıyor. :29: Çünkü tekrar hatırlatıyorum. Haftaiçi her gün günde 5, hafta boyunca toplam en az 30 mesaj kuralımız var. Ve 2 hafta üstüste mesaj sayısı 30 un altında kalan kişi diskalifiye oluyor. :112:)

ben senin yerimde olsam bir kacgun detox yaparim
yesil elma super sonuc veriyor
en azindan iki gunde acigi kapatabilirsin

Ben detox falan pek beceremiyorum cnm ya. Değil ki yurtta hiç gözüm kesmedi şimdi. :31: Sağol öneri için. :16:
Ama ben zaten sizi detokssuz da geçerim (dermişim:27:) hıhh. :33: (duyan da 200 gr verdim mi hepinizi geçicem zanneder. :60:)

ecz.imiş nereye ne yazıcam ben bişeyler dedin bi de benim birinciliğim takımlar arasında da mı yani şimdi ayy çok heyecanlandım.

Cnm o sırada çok acele yazdım cevapları. Ne yazacağını anlamadığın ayrıntısını kaçırmışım. :26:
Karar defterinin (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-6.html) 3. maddesinde de yazdığı üzere haftanın bireysel olarak birincisi olduğun için bu hafta napıp da ve ya napmayıp da bu kiloyu verebildiğini yazman istenmekte. :112: Bunu sadece bizim takım değil tüm takımlar merak ediyor. :112:
Ve bu mesajı daha önce de söylediğim gibi paylaşım alanına (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-355.html) yazıyorsun. :112:

Ve evt, takımlar arasında birinci oldun. :52: Tekrar tebrikler cnm. :46::46::nazar:

Kızlar, hani sayfanın sağında reklamlar çıkıyor ya. Şu anda 'Doğal kilo aldırıcı' bir ürünün reklamı var. :27: Sloganı 'Zayıf olmak kaderiniz değil!' :60: Adamlara bak ya, sanki dalga geçiyorlar benimle. :35::9:

Bu arada fatoscm 7 Aralık Cuma gününe ait de 12 mesajım varmış cnm. :112:
Ben de yatıyorum artıkın. :31: İyi geceler kızlar. :3: Görüşebildiğimiz ilk an görüşürüz inş. :16:

Bu arada kızlar katılmak isteyenler topiğine bakmayı unutmayın e mi? Hala 2 kişilik daha yerimiz var. :112:

Son düzenleme:
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
ayyildizim (65,1 kg.)64.0 kg'a inecek.:27:
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)

Back