• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle tüm takımlar arasında birinci ve ikinci olan arkadaşlarımı ayrıca kutluyorum.
bende bugün yediklerimi paylaşmak isterdim fakat misafirlige gittim ve akşam yemegim lahmacundu.sanırım 600 gr verdim diye şımardım bu rakam benim için imkansız cünkü 65 e takılıp kaldığım için son gördügüm 65 de çozuttum :37:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle tüm takımlar arasında birinci ve ikinci olan arkadaşlarımı ayrıca kutluyorum.
bende bugün yediklerimi paylaşmak isterdim fakat misafirlige gittim ve akşam yemegim lahmacundu.sanırım 600 gr verdim diye şımardım bu rakam benim için imkansız cünkü 65 e takılıp kaldığım için son gördügüm 65 de çozuttum :37:
sagolasin bacimmmmmmmmmmmm

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. :40:
ayyildizim (65,1 kg.)64.0 kg'a inecek.:27:
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)
ben soylemistim sana beni niye eklemedin
83.5 diye bebisim

kisceler gunaydin
kisssssssssss hadi kalkin yaaaaaaaaaaaa

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri[/U]
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
bur50 (68,8 kg.)68.3 olacak
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)[/B][/QUOTE]

bende kendi hedefimi yazdım

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri[/U]
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
bur50 (68,8 kg.) 68.3 olacak :16::10:
beril77 (85,1 kg.) 83.5 kg inecek:34:
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)[/B]

bende kendi hedefimi yazdım[/QUOTE]

senide ekledim beril

kızlar bugün benim misafir var çok giremeyebilirim
ama güne sizinle başlamak güzel
bendede bağımlılık yaptı burası
öpüldünüsssssssssssssss:23::23::16::16::32::32::32::34::34::34::34:

takımımıza da maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

beril ve berenvildan tebrikler:72::72::72::72::72::16::16::16::16:

Kızlar kilo bildirimi de yapamadım izin istemiştim sonra iznimi iptal ettim.. vsvs.. abim trafik kazası geçirdi şükür durumu iyi allah korudu...

bu arada geçte olsa 69.1 kg yim fazlada bişi verememiştim zaten.
çok geçmiş olsun canım. allah daha beterinden korumuş sizlere bağışlamış
fatoscm ikili hanelere az kalmış maş. :52::nazar: Yeni seneye iki haneli kilolarla gireceksin inş. :52:

HANDEEEK ve rainandthesun 2 haftadır hiç görünmediler cnm. Diskalifiye edildiler. :5: Kaptanımız da seninle beraber izne ayrılmıştı, hala izinde. :112:

Anlıyorum cnm seni. Ben de yeğenlerimle giremiyorum. :27: Bu sayfada kalmaya ikna etsem bile başlarını öyle bir sokuyorlarki ekrana, ben bir şey göremiyorum onların saçlarından başka. :9:
Ben de napim cnm. Evdeyim bu hafta. :52: Evim evim güzel evim modundayım. :16: Caanım anne yemekleri dozajındayım. :52: Pazar dönüp, tam takır kuru bakır'a keskin bir geçişle diyete sıfırdan başlayacağım inş. :9:

inşaallah cnm. :32: Hayır yani ben senin sabrın için söylemiştim. 8-9 gün kotasızlık beni benden alan bir durumdur da. :27: Allah sabır versin sana da. :27:
evet canım bende nasıl dayanacağım bilmiyorum bugün annemdeyim girebiliyorum bende wınn var kullandığım telefon hattımda turkcell onu takıcam wınna işte öyle idare edicem artk
Kızlar, gelin artık hem aylık hem de haftalık hedef belirleyelim. Ne dersiniz? :52: Kısa vadeli hedefler kaçamak sayımızı azaltmamızı sağlar. :32:
Bu haftaki duruma göre;

fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
ayyildizim (65,1 kg.)
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.)
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)

Parantez içindeki kilolar 286. Etap yani 6 Aralık kilolarımız. Yanına yazdığım ise 13 Aralık(287. Etap) hedeflerimiz. Yani hedefim. :27: Siz de bu hafta kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsanız yazın yanına. Haftaya bir durum değerlendirmesi yapalım. Olmaz mı? :32:

Not 1: tadliscm, kusura bakma cnm. 2 arada 1 derede girdiğim için kilona tam vakıf olamadım. Bu haftaya geriye dönüp hepsini tek tek not alıcam ama şimdilik senin yeniden yazman gerekiyor bu haftaki kilonu. :112:
Not 2: Kızlar bu mesajı alıntılayıp baştaki ve sondaki 'QUATE' yazan köşeli parantezleri silerseniz sizden sonraki kişi de sizin mesajınızı güncel hali ile alıntılayabilir. Böylece Mesaj her alıntılandığında eksilmeden domino taşları misali (misal yanlış olabilir, bu saatte anca:9:) ilerler. :112:

Ve Not 3: Sizler hedefimi azımsamadan evvel açıklama yapayım dedim. :9: Ben bu hafta büyük olasılıkla artıda dönücem yurda. Yani aslında daha yüksek bir rakam vereceğim inş:15: ama bildiğim son rakam şimdilik 68,7 kg olduğundan hedefimi de bunun üzerinden belirtmek durumunda kaldım. :24:
canım ben bu hafta fazla veremem herhalde 2 gündür annemdeyim yemek saatlerim ve kültürüm mecburen değişti ama 1 kilo veririm yani 66.200 diyeyim
E zahmet olacak. :9:
Yok cnm öyle bir şey. Aynen saymaya devam. :33: Biz her gün kendi mesajlarımızı sayacağız. Fatos da kabul ederse hepsini bir yerde not alıp günlük, haftalık raporlarımızı çıkartacak. :112:

Aslında kızlar, hangi takımdaydı unuttum şimdi ama takımlardan birisi her mesajın başlığına mesaj sayısını yazıyor. Yani saat 00.00 dan sonraki ilk mesajına Mesaj-1 sonra Mesaj-2 falan. böylece sonrasında kimseye bir karışıklık olmuyor. Veya ekstra mesaj sayısı bildirme gibi bir durum olmuyor. Her mesajınızın üstünde o günkü kaçıncı mesajınız olduğu yazıyor. Ne dersiniz, biz de bu şekilde uygulayalım mı? :112: (Tabii fatos her şekilde mesaj sayılarını not alıyor. :29: Çünkü tekrar hatırlatıyorum. Haftaiçi her gün günde 5, hafta boyunca toplam en az 30 mesaj kuralımız var. Ve 2 hafta üstüste mesaj sayısı 30 un altında kalan kişi diskalifiye oluyor. :112:)
yaa ben şu sayma işini hep unutuyorum
Cnm o sırada çok acele yazdım cevapları. Ne yazacağını anlamadığın ayrıntısını kaçırmışım. :26:
Karar defterinin (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-6.html) 3. maddesinde de yazdığı üzere haftanın bireysel olarak birincisi olduğun için bu hafta napıp da ve ya napmayıp da bu kiloyu verebildiğini yazman istenmekte. :112: Bunu sadece bizim takım değil tüm takımlar merak ediyor. :112:
Ve bu mesajı daha önce de söylediğim gibi paylaşım alanına (http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-355.html) yazıyorsun. :112:

Ve evt, takımlar arasında birinci oldun. :52: Tekrar tebrikler cnm. :46::46::nazar:
ayyy heyecan bastı nasıl yazcam çekinirim yavv
Kızlar, hani sayfanın sağında reklamlar çıkıyor ya. Şu anda 'Doğal kilo aldırıcı' bir ürünün reklamı var. :27: Sloganı 'Zayıf olmak kaderiniz değil!' :60: Adamlara bak ya, sanki dalga geçiyorlar benimle. :35::9:
hadi bu reklamı vereni bi falakaya yatıralım böylece şişer ve hiç zahmeti kalmaz :1::1:
Bu arada fatoscm 7 Aralık Cuma gününe ait de 12 mesajım varmış cnm. :112:
Ben de yatıyorum artıkın. :31: İyi geceler kızlar. :3: Görüşebildiğimiz ilk an görüşürüz inş. :16:

Bu arada kızlar katılmak isteyenler topiğine bakmayı unutmayın e mi? Hala 2 kişilik daha yerimiz var. :112:
canım ben sürekli bakıyorum oraya haddim değil belki ama çağırdım 1 kişiyi geçen gün
kızlar bugün benim misafir var çok giremeyebilirim
ama güne sizinle başlamak güzel
bendede bağımlılık yaptı burası
öpüldünüsssssssssssssss:23::23::16::16::32::32::32::34::34::34::34:

takımımıza da maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

beril ve berenvildan tebrikler:72::72::72::72::72::16::16::16::16:

teşekkürler canım sağol

kızçelerim böyle yazdım gönderdim paylaşım alanına nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlaar. ben bu haftanın birincisi 6. takımdan berenvildan.benim kilolarım 8 ayda alınan kilolar. 60 kilo ile ameliyat olduktan sonra narkoz sayesinde(iştahımı açıyo) 12 kilo almıştım.takıma girmeden önce 1.5 kilosunu verdim devamı inşallah takımımla birlikte gidecek. ben haftamı şöyle özetleyeyim
saat 7-8 gibi kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
hafada 2 gün korn fleks
haftada 2 gün haşlanmış yumurta
haftada 2 gün çavdar ekmeğinden tost
1 gün sadece 1 dilm ekmek
1 fincan form çayı (yeşil çay,form çayı yada 7 otlu çay)
saat 12.30-1 gibi ara:
1 meyve(yeşil elma veya mandalina)
yada 1 fincan çay
saat 2-3gibi öğle:
2-3 kaşık sebze yemeği
2-3 kaşık makarna yada pilav
2-3 kaşık yoğurt
hiç ekmek kullanmadım
çarşamba günü tavuk sote vardı sadece
saat 5 gibi ara:
1 meyve yada form çayı
saat 7-8 arası akşam yemeği:
öğle yemeğiyle aynı genellikle sadece cuma gününü balık için ayırdım çarşamba günü de tavuk sote yaptım

akşam yatmadan önce saat 10 10.30 bibi 1 fincan form çayı
haftada 2 gün spor yaptım (yağmurlatdan dolayı yarım saat yürüyüş yarım saat kondüsyon aletleri)
minimum 1 maksimum 2 litre su içtim günlük
tek fark cuma balık yerken boğazıma balık kaçtıve onun sayesinde 2 saat içinde 20 bardak su içmek zorunda kaldım + 1 dilim ekmek. ama tavsiye etmiyorum hem acıtıyo, hemde bütün uykunuzu tuvalette geçirmek zorunda kalıyosunuz treji komik bi hikayem oldu
beni tebrik edenlere teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum
bu arada 6. takımdaki bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler onlar benim için çok değerli sizleri seviyorum bademlerim. harika insanlarsınız

slmm cnalarımm nasılsınız bakımm yen gelen arkadaşalr tanışalımm 6. gurubun üyesiyim izindeydimm yaş 30 kilo103
evli bir çocukk annesii sizde tanıtın tannışalım

Ben de hill istanbuldan, 22 yaş, stajyer avukatım şimdilik :1: memnun oldummm
baktımda sanki yeni gelen üyeler çokkk noldu takıma çıktımı diğerleri ama iyi etmişler gelmişler takıma renk gelmiş tekrar hoş geldiniz kızlar
yeni üyeler biriktik karıştırdık ortalığı :1: ama çok güzel oldu cidden burası ya :34:
Kızlar kilo bildirimi de yapamadım izin istemiştim sonra iznimi iptal ettim.. vsvs.. abim trafik kazası geçirdi şükür durumu iyi allah korudu...

bu arada geçte olsa 69.1 kg yim fazlada bişi verememiştim zaten.
Çok gecmiş olsunnn, insallah ciddi bi durum yoktur..
hayret cukulata yok bugun
canim da abla sozu dinlermis

hayirli bir es olur insallah canim
çok sağol beroşşş :40::1: inşallah öyle olur diye umuyorum :nazar: evet söz dinliyorum, hiç çikolata yemedim dünn olleyy :30:
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
bur50 (68,8 kg.)
beril77 (85,1 kg.)
kelebek.hill (66,2 kg.) hedef:65
:ssz:
berenvildan (68,2 kg.)
tadlis (?)
[/QUOTE]

Evet evet bizler harikayızzz...sen de toparlarsın hemen bi şiycik olmazz :34:
kelebekcim günaydın nbr:16::16::16::16::16::16::16:
bur50 ya bi girip yazamadan bile çıktım sabah, şimdi günyadına cevap veriyorumm, neşeli günaydınnnn :52: iyiyim ya lazer epilasyon düşünüyorum onun için doktor görüşmem vardı daa..sabah hemen o yüzden çıkmıştım

kızçelerim böyle yazdım gönderdim paylaşım alanına nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlaar. ben bu haftanın birincisi 6. takımdan berenvildan.benim kilolarım 8 ayda alınan kilolar. 60 kilo ile ameliyat olduktan sonra narkoz sayesinde(iştahımı açıyo) 12 kilo almıştım.takıma girmeden önce 1.5 kilosunu verdim devamı inşallah takımımla birlikte gidecek. ben haftamı şöyle özetleyeyim
saat 7-8 gibi kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
hafada 2 gün korn fleks
saat 12.30-1 gibi ara:
yada 1 fincan çay
saat 2-3gibi öğle:
2-3 kaşık sebze yemeği
2-3 kaşık yoğurt
hiç ekmek kullanmadım
saat 5 gibi ara:
1 meyve yada form çayı
öğle yemeğiyle aynı genellikle sadece cuma gününü balık için ayırdım çarşamba günü de tavuk sote yaptım

haftada 2 gün spor yaptım (yağmurlatdan dolayı yarım saat yürüyüş yarım saat kondüsyon aletleri)
tek fark cuma balık yerken boğazıma balık kaçtıve onun sayesinde 2 saat içinde 20 bardak su içmek zorunda kaldım + 1 dilim ekmek. ama tavsiye etmiyorum hem acıtıyo, hemde bütün uykunuzu tuvalette geçirmek zorunda kalıyosunuz treji komik bi hikayem oldu
bu arada 6. takımdaki bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler onlar benim için çok değerli sizleri seviyorum bademlerim. harika insanlarsınız

valla bence çok güzel olmuş, kral olmuş hatta, müthişsin :42::46::46::46::46:

saat 7-8 gibi kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
hafada 2 gün korn fleks
saat 12.30-1 gibi ara:
yada 1 fincan çay
saat 2-3gibi öğle:
2-3 kaşık sebze yemeği
2-3 kaşık yoğurt
hiç ekmek kullanmadım
saat 5 gibi ara:
1 meyve yada form çayı

valla bence çok güzel olmuş, kral olmuş hatta, müthişsin :42::46::46::46::46:

Sabah menüm: 1 kase corn flakes

Ara: 1/4 tam tahıllı poğaça, çok az peynir, 1 bardak ŞEKERSİZZZ çayyy :51: :21:

bende kendi hedefimi yazdım

senide ekledim beril[/QUOTE]
opuldunun tatlim bir sen dusunuyon beni yaaaaaaaaa

saat 7-8 gibi kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
hafada 2 gün korn fleks
saat 12.30-1 gibi ara:
yada 1 fincan çay
saat 2-3gibi öğle:
2-3 kaşık sebze yemeği
2-3 kaşık yoğurt
hiç ekmek kullanmadım
saat 5 gibi ara:
1 meyve yada form çayı

bizde ozellikle bende seni cok seviyorum

canlarim benim duzenim sasti ne zaman ne yedim diye bu hafta yazamiyacagim
mesela yeni bir tost yedim bu ne simdi ben de bilmiyorum
abim annem ve yegenlerim geldi gece bugunler biraz sikintili
her firsatta girmeye calisacam
hic olmassa wc de cepten
ilknur nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaa
seninle konusmak istiyordum
sporda olmayacak ama stressten kilo verme umidim var
kizlar malum yeni bebisimiz var ve duzenli regl donemim baslamadi
basliyom diyor bakiyorum seviniyom kandirikci gidiyor
ama karnimda bir sislik siskinlik var bu adet doneminden olabilirmi
evli arkadaslar sizde nasil olmustu

bu hafta hedef kiloya ulasan bize spor cezalari versin ve sonraki haftanin birinciligine kadar gunluk yapalim
kim birinci olursa takima spor yaptirma luksune sahip olsun

aman berenvildan olmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yandiniz yandik resmen
su su dedigi gibi baslar
mekik mekik hadi 50 tane diye:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

gordunuz gibi cizelgemi biraz duzelttim ama bu cizelgeye gore burda olmamam lazim
malumunuz 93 kilo iken bile vucut kitlem 20 lerdeymis
hedef kiloda 15 lere dusuyor
eger boyleyse karacaahmette ziyaretime beklerim

Back
X