• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sanirim mercimek kizimin diken diken saclari sizi korkuttu
biz sinirlenince ne oluyoruz goruyorsunuz
sekeri cukulatayi birakmazsaniz benim saclarimi tahmin ediyorsunuz degilmi
teyzoslari buda kizim balim
size anem sizi seviyor diye gulumsuyor

bu hafta hedef kiloya ulasan bize spor cezalari versin ve sonraki haftanin birinciligine kadar gunluk yapalim
kim birinci olursa takima spor yaptirma luksune sahip olsun

aman berenvildan olmasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yandiniz yandik resmen
su su dedigi gibi baslar
mekik mekik hadi 50 tane diye:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ah kuşşuuuum baknasılda korkutmuşum seni canım benim özledim konuşmayı seninle

sanirim mercimek kizimin diken diken saclari sizi korkuttu
biz sinirlenince ne oluyoruz goruyorsunuz
sekeri cukulatayi birakmazsaniz benim saclarimi tahmin ediyorsunuz degilmi
teyzoslari buda kizim balim
size anem sizi seviyor diye gulumsuyor

Ayy o kızın da çok tatlı, hepsi birbirinden tatlı sevimli anaları ibi ayoll :1::1:
Ama bugün bi sıcak çikolata içtim, arkadaşım yüzündennn :17: bi de dışarda yemek yedim, tavuk menü yedik ama asla kola içmedimmm :ssz:

ah kuşşuuuum baknasılda korkutmuşum seni canım benim özledim konuşmayı seninle

Bizi hem korkuttun hem ürküttüm hem bağımlı ettin :1::1: Valla bence gayet güzel fikirler gelmiş beroştan ama ben zaten artık düzenli spor yapcamm :33: plates plates, mekik mekik, hareket bereket hoppaaa :8::8::8:

Ayrıca eczimis bence mesaj yazma işi çok mantıklı bundan sonra yazalım ki kimseye zahmet olmasın :34:

Herkeslerr nasılız bakalımm :7:

Son düzenleme:
Öğlen yemeğimdee;
1 küçük tavuk dürüm biraz patates kızartma ve 1 ıcetea limon

1 sicak çikolata

Haftada 1 olsa bu kaçamak belki çok bi şey olmaz amaaa...dikkatli olmak lazım :1:

Son düzenleme:
Ayy o kızın da çok tatlı, hepsi birbirinden tatlı sevimli anaları ibi ayoll :1::1:
Ama bugün bi sıcak çikolata içtim, arkadaşım yüzündennn :17: bi de dışarda yemek yedim, tavuk menü yedik ama asla kola içmedimmm :ssz:

Bizi hem korkuttun hem ürküttüm hem bağımlı ettin :1::1: Valla bence gayet güzel fikirler gelmiş beroştan ama ben zaten artık düzenli spor yapcamm :33: plates plates, mekik mekik, hareket bereket hoppaaa :8::8::8:

Ayrıca eczimis bence mesaj yazma işi çok mantıklı bundan sonra yazalım ki kimseye zahmet olmasın :34:

Herkeslerr nasılız bakalımm :7:
koca tavuk menuyu gotur
siccacik cuklatayi huplete huplete ic kola icmedim de
bak olmadi
bu menunun uzerine diyet kola diyecektinki tam olacakti

bak kiziyom ama sen bukadar iradesizmisin
askertosun hasretine dayaniyonda su ne idugu belli olmayan cukulataya mi dayanamiyon
hani sifir sekerdik canocan

koca tavuk menuyu gotur
siccacik cuklatayi huplete huplete ic kola icmedim de
bak olmadi
bu menunun uzerine diyet kola diyecektinki tam olacakti

bak kiziyom ama sen bukadar iradesizmisin
askertosun hasretine dayaniyonda su ne idugu belli olmayan cukulataya mi dayanamiyon
hani sifir sekerdik canocan

cancağızım sen kelebeğe kızıyonda beni bi duysan sopayla kovalarsın valla 2 gündür fenayım eve döncem akşama düzene gircem diyom da yarında pazar adam evde o da dışarı çıkarırsa yandım ben kızlar bana şok diyetler yazın da uygulayayım valla yoksa +2 kiloyla yola devam etcem bu gidişle :43::43::43:

cancağızım sen kelebeğe kızıyonda beni bi duysan sopayla kovalarsın valla 2 gündür fenayım eve döncem akşama düzene gircem diyom da yarında pazar adam evde o da dışarı çıkarırsa yandım ben kızlar bana şok diyetler yazın da uygulayayım valla yoksa +2 kiloyla yola devam etcem bu gidişle :43::43::43:
eeeeeeeeeee atip tutuyordun su icin diye ne oldu bacim
bak birincilik koltugu sallaniyorrrrrrrrrrrr

canim en iyisi yesil elma diyetiymis
iki gun surekli yesil elma iki kilo garantiymis bebisim:16:

eeeeeeeeeee atip tutuyordun su icin diye ne oldu bacim
bak birincilik koltugu sallaniyorrrrrrrrrrrr

ah kuşum yalan oldu valla burda olmuyo. babama hiç kıyamam o da benim için birsürü şey almış ye allah ye diyo başka bişey demiyo annemde sağolsun öyle. eve gideyim düzene koycam da bu internetin problemi daha 8 gün daha yok telefonda ayarlayamadım nasıl giriyosa heryere giriyo bi bu siteye girmiyo yandım ben yandımmmm...

ah kuşum yalan oldu valla burda olmuyo. babama hiç kıyamam o da benim için birsürü şey almış ye allah ye diyo başka bişey demiyo annemde sağolsun öyle. eve gideyim düzene koycam da bu internetin problemi daha 8 gün daha yok telefonda ayarlayamadım nasıl giriyosa heryere giriyo bi bu siteye girmiyo yandım ben yandımmmm...

telefoncuya gotur istersen bir ayarlarini yaptir
annem kiyamam sana ye o zaman ama ekmege dalma bari
ayyyyy borekte vardir ekmek yemesen ne olacak findigim

abimle annem sabaha karsi geldi uyuyorlar yol kotu gecmis benimki 4 donuyor
beni blof yapiyor sanmis
ayyyy sanirim ben bu domuza kiyamayacam
annemle abime gelin kiz gibiydi gormelisin sanki yarin evlenecez
ayrintiyi sonra anlatirim ama merak etme iyiyim

yeşil elmadan başka bişey yok mu? ölürüm kız ben o zaman adam delirdin sen der bana...
bu yazilanlar ama ben cok kacirinca ertesi gunu haslama sebze ve tavuk yiyordum canim
oda yagsiz tuzsuz oluyordu

askimmmmmmmm
bu regl siskinligi kac gun surer unutmusum yaaaaa

ilknurum tatlim kiymetlim
yazdigin mesajlari numaralandir adini unuttum bir arkadas sayacak hergun
sonra sayfa sayfa dolasip saymaktan iyidir:54:

telefoncuya gotur istersen bir ayarlarini yaptir
annem kiyamam sana ye o zaman ama ekmege dalma bari
ayyyyy borekte vardir ekmek yemesen ne olacak findigim

abimle annem sabaha karsi geldi uyuyorlar yol kotu gecmis benimki 4 donuyor
beni blof yapiyor sanmis
ayyyy sanirim ben bu domuza kiyamayacam
annemle abime gelin kiz gibiydi gormelisin sanki yarin evlenecez
ayrintiyi sonra anlatirim ama merak etme iyiyim

yok kuşum çok ekmek yemedim.aşure yadim koca bi kase
yanında 1 ufak lokum aıcık ta domatesli spagetti akşam içinde balık var.
ayyy çok sevindim kıyma zaten kocacığına o zaten almış boyunun ölçüsünü korkmuş kedi gibi dönüyo.bi daha yapamaz sana yamuk. kızçem benim bile gözüm korktu.:53::53: sana yamuk yapacağıma kendimi köprüden atarım daha iyi valla :5::5:

yok kuşum çok ekmek yemedim.aşure yadim koca bi kase
yanında 1 ufak lokum aıcık ta domatesli spagetti akşam içinde balık var.
ayyy çok sevindim kıyma zaten kocacığına o zaten almış boyunun ölçüsünü korkmuş kedi gibi dönüyo.bi daha yapamaz sana yamuk. kızçem benim bile gözüm korktu.:53::53: sana yamuk yapacağıma kendimi köprüden atarım daha iyi valla :5::5:

sence cokmu katiyim kuralliciyim
yok ya senin elif var demen varya o cok dusundurmustu beni

Back
X